Tällä viikolla hymyilytti…

…hiekoista lakaistut kadut. Miten keväinen fiilis tuleekaan heti, kun kadut ovat taas puhtaat! Ja on muuten lenkkeilykin helpompaa koiran kanssa, kun ei enää kivet osu pikkutassuihin ja toinen ole koko ajan jarruttamassa.

Vienan ja hänen poikaystävänsä kotikonsertit IG liven välityksellä (löytyy vielä IG-TV:n puolelta). Sellon ja pianon yhdistelmä on niiin kaunista, tätä katsellessa ja kuunnellessa ei voinut kuin hymyillä. Kiitos vielä Viena kun ilahdutat meitä!

…aamulla sängyssä aivan viereen kainaloon painautunut koira <3 Tällaisena aikana on kyllä erityisen ihanaa, kun on koira. Tulee ulkoiltua väkisinkin ja tältä karvakuonolta saa paljon läheisyyttä, joka on varmasti omiaan helpottamaan stressiä tässä tilanteessa.

Kukat1

…ukin toteamus puhelimessa, miten kesällä täytyy myös sataa “jotta vehnä kasvaa ja saadaan pullaa”.

…kotiin tilaamani kukkakimppu suosikkikukkakaupastani Opuntiasta. Bongasin, että heillä on nyt ilmainen kotiinkuljetus Tampereen seudulla ja olin muutenkin kaivannut tuoreita kukkia kotipäivien piristykseksi, joten tilasin itselleni kimpun. Ja voi vitsi miten kaunis kimppu tänne toimitettiinkin, tuo kimppu ilahduttaa niin paljon!

…vihdoin painosta saapuneet hääkutsut <3 Vaikka tämän hetkinen tilanne hieman arvelluttaa tulevien häidenkin osalta, niin ei auta kuin toivoa, että loppukesästä virus olisi jo rauhoittunut.

Kukat2

…monta aurinkoista päivää, tai ainakin aamua putkeen. Ollut ihana aloittaa päivät koiran kanssa kävelyllä, kun taivas on sinisenä ja linnutkin visertävät. Ihan kevätfiilis! Ja nyt lupaa pelkkää aurinkoa tulevillekin päiville, jes!

…pitkät puhelumaratonit ystävien ja perheen kanssa. Nyt kun sosiaaliset kontaktit ovat rajatut, eikä pääse fyysisesti näkemään oikein ketään, niin on tärkeää pitää yhteyttä läheisiin puhelimitse <3 Suunniteltiin jo ystäväporukan kanssa että otetaan joku päivä Whatsapissa ryhmä-videopuhelu, ja yhden ystävän kanssa kanssa FaceTimea viinilasillisten kera.

Mikä on tuonut hymyä teidän karanteeniviikkoon?

2 thoughts on “Tällä viikolla hymyilytti…

    1. No niinpä! Aivan erityisen iloinen nyt siitä, että on koira piristämässä ja patistamassa ulos 💗 Mukavaa viikonloppua sinne! ☺️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *