Poikaystävän nimeämä vaatekaappi

Nyt jos koskaan kaivataan kevennystä, joten tässä eräs luonnoksiini jäänyt postaus. Poikaystäväni on huumorimiehiä (kuten Insta Storyjani seuraavat ovat huomanneet, haha) ja olen joskus ohimennen maininnut, kuinka häneltä löytyy mitä erikoisempia nimityksiä joillekin vaatteilleni. Päätin koota nämä yhden postauksen alle, josko näistä irtoaisi naurua teidänkin päivään. Tämä on tosiaan tehty (ja nimitykset tietysti myös sanottu) pieni pilke silmäkulmassa :’D

Bleiseri3

“Kirjanpitäjäbleiseri”

Ruutuprintti lähti jylläämään lujaa pari vuotta sitten ja tämän ruudullisen bleiserin ostettuani se sai hyvin nopeasti nimen kirjanpitäjäbleiseri. Naurattaa, kun vielä varmaan vuosi sen jälkeenkin hän joskus katsoi minua bleiseri päällä ja varovaisesti totesi, että en ole vieläkään ihan varma tuosta bleiseristä. Ei sen väliä, minä kun tykkään kirjanpitäjälookistani edelleen kovasti! Ja itse asiassa nyt hänkin on jo lämmennyt ruutukuosille ja hänelläkin on nykyään kirjanpitäjäbleiseri, hahaa!

Somersby2

“Tapparahaalari”

Tämän punaoranssin haalarin (luonnossa sävy vähän oranssimpi) ostin toissa kesänä ja olen käyttänyt sitä muutamissa kesän juhlissa. Poikaystäväni taas ei ollut niinkään innostunut haalarista ja jo tätä kaupassa sovittaessani hän hiukan kurtisteli kulmiaan. Sä näytät ihan Tapparan kannattajalta. Taisi kouraista syvältä Ilveksen kannattajalle. Edelleen haalarin joihinkin juhliin päälle vetäessäni hän kysyy, että laitatko sen Tapparahaalarin päälle?

Mekko1

“Kananmunamekko”

Minä näin mekon printissä kauniit kukat, hän taas paistettuja kananmunia. Sittemmin mekon nimeksi on vakiintunut kananmunamekko tai munakasmekko.

Kestotyylihaaste

“The Rasmus -kengät”

Kuinka saatoin ensin unohtaa listalta The Rasmus -kengät, eli nämä muutaman vuoden takaiset Billi Bin mokkanilkkurit. Poikaystäväni ei ole näiden kenkien suurin fani, hän on kenkien metallisulkien takia nimennyt kengät The Rasmus -kengiksi.

Valkoiset3

“Storm Trooper -kengät”

Ja kas, toisetkin kengät ovat saaneet jonkin ihan omanlaisensa nimityksen. Valkoiset bootsit ensi kertaa hänelle näyttäessäni poikaystäväni totesi oitis, että  nuohan ovat ihan Storm trooper -kengät. En pysty ajattelemaan enää mitään muuta kuin Star Warsia aina nämä jalkaan laittaessani.

“Tukipikkuhousut”

Vielä viimeinen kevennys. Olin pukenut kesällä kietaisumallisen mekon alle vilahdusvaaran varalta nudet pyöräilyshortsit, jotka sitten tuulisena päivänä Mölkkyä kavereiden kanssa puistossa pelatessamme välillä helmojen alta vilahtelivatkin. Heitimme vitsiä näistä ei niin hemaisevista pyöräilyshortseista, jotka poikaystäväni lopulta nimesi tukipikkuhousuiksi. Ei ne nyt niin mummot sentään ole, hahah!

Löytyykö teidän vaatekaapista jotain, mikä on saanut mieheltä jonkin nimityksen? Tai onko jotain vaatekappaletta tai vaikka trendiä, joita miehenne eivät voi sietää? :D

18 thoughts on “Poikaystävän nimeämä vaatekaappi

 1. Ihana postaus :D! Pitäisi koota omankin ukkelin letkautukset omasta vaatekaapista yhteen paikkaan…

  1. Hih kiitos, mahtavaa jos toi vähän hymyä päivään! 😍 Olisi kyllä hauska kuulla muidenkin letkautuksia 🙊

 2. Nää on ihan parhaita, aamun piristysruiske! :D Sun miehellä on todellakin nimitykset hallussa, hahah! Eniten nauratti noi The Rasmus -kengät :D Äkkiä koitin muistella oman mieheni nimityksiä ja sain vaan pari muistumaan mieleen. Muutama vuosi sitten hän nimesi ylipolvensaappaani strippari -kengiksi ja ensimmäisestä kukkamekostani hän ei oikein innostunut, oli kuulemma ihan mummomekko. Nykyään on hänkin kyllä lämmennyt kukkamekoille, tai sitten ei vaan kehtaa enää sanoa mielipidettään lukuisista mummomekoistani :D

  1. Mahtavaa jos toi vähän piristystä aamuun! Hahah ei vitsi, nyt kun sanoit niin muistui, että samat bootsit on nimetty täälläkin 😂 Ja hei mummomekot best! 😉

 3. Voi kyllä, montakin lookia nimennyt 😁
  Muun muassa keltainen sadetakkini on tiputakki, punainen huopainen kalastajahattuni on Paddington-hattu, kukkamekko nimettiin mummon verhoksi 😂 onhan noita muitakin ollut, mutta nämä nyt päällimmäisenä muistissa😁

  1. Hahha eikä, etenkin tiputakki ja Paddington-hattu toivat kyllä hymyn huulille täällä päässä! 🙈

 4. Hahaa loistavaa, miehelläsi on kyllä mielikuvitusta :D Suosikkinimitys ehkä nuo Storm Trooper-kengät!
  Mun mies on nimennyt mun mustat ylipolvensaappaat fu*k me – bootseiksi, lisäksi hän ei oikein innostu myöskään tuosta ruutukuosista, ylisuurista yläosista tai liian pienestä kukkakuosista, hmm. Mieheni taas pitää setäpaitaa (mun nimitys ruudulliselle kauluspaidalle).

  1. Joo mielikuvitusta ei kyllä häneltä puutu 🙈 Hahah, siis miten voi olla että täällä ylipolvensaappailla on tismalleen sama nimitys 😂 Ja hei hyvä että sullakin on oma nimitys hänen vaatteilleen, payback time!

  2. Apua mun poikaystävä kutsuu ylipolvensaappaita täysin samalla nimityksellä!!😂😂

 5. Täydellinen postaus tähän hetkeen! storm trooper -kengät sulatti etenkin täällä sydämen :’D
  Tällä hetkellä tulee, jotenkin ihan joka tuutista koronaa eli on ihanaa, kun saa lukea jotain muuta myös

 6. Hahhhaa nauratti :DD jotenkin vielä näin Antonin sanomassa nää ja sepäs lisäsi hupia :D

 7. Eikös mies huomaa naisensa vaatteet vain silloin kun ne puuttuvat.. :D Sinulla näköjään on toinen tilanne! Aivan hervottomia nimityksiä! Kirjanpitäjäpariskunta. Vai voiko toinen kulkea ruutubleiserissä samalla kun toisella on päällään vain paistettuja kananmunia? Ai, että, näitä voi vielä huomenna (etä)töissä naureskella!

  1. Hahah, ihan mahtavaa että tämä toi niin paljon hupia teidän päiviin! 🙈 Terveisiä kirjanpitäjäpariskunnan etätoimistolta!

 8. Sairaan hyviä!!😄 Mun poikaystävä nimesi mustan syyshattuni Topi Sorsakoski -hatuksi😂

  1. Hahah eikä, siis oli pakko googlata Topi Sorsakosken kuva ja siinä tuli heti ensimmäisten joukossa just sellanen hatullinen kuva!! 😂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *