Kotoilua

Hurjaa miten vain muutamissa päivissä tilanne on muuttunut täällä Suomessa. Omat viime viikkojen pienet murheet ja stressi tuntuvat nyt äärimmäisen mitättömiltä, kun miettii miten suuri huoli on nyt monilla riskiryhmään kuuluvilla, sairastuneilla, sairastuneiden omaisilla tai pulassa olevilla pienyrittäjillä. Virus koskettaa tällä hetkellä ihan jokaista ja vaikutukset ovat ihan valtavat. Eipä sitä ole osannut aikaisemmin ajatella, että eteen voisi tulla näin äkisti tällainen odottamaton tilanne, joka vavisuttaisi omaakin alaa vahvasti. Moni tapahtuma on peruuntunut, kampanjoita harkitaan tai pahimmassa tapauksessa perutaan ja tarjouspyynnöt ovat hiljentyneet. Terveys ja viruksen taltuttaminen kaikin mahdollisin keinoin ilman muuta kaiken edelle, joten toivon vaan, että tilanne saataisiin pian haltuun sekä täällä Suomessa että maailmalla.

Aamupala1

Tässä monien yrittäjien ahdingossa olisi tärkeää muistaa jatkaa niiden pienyrittäjien palveluiden tai tuotteiden tukemista koronasta huolimatta – tilataan ruokaa lempiraflasta, tehdään tilaus verkkokauppaan tai ostetaan vaikka lahjakortti johonkin palveluun. Pidetään tietysti myös huolta läheisistä, huolehditaan omasta käsihygieniasta, vältetään suuria ihmisjoukkoja ja turhaa matkustamista. Minunkin oli tarkoitus lähteä ensi viikolla ystäväni kanssa Lontooseen katsomaan erästä keikkaa, mutta päätettiin perua se jo alkuviikosta, kun tilanne alkoi jo tuolloin huolettaa. Ja olenkin tosi helpottunut, olisi ollut turhaa lähteä tällaisessa tilanteessa ehdoin tahdoin matkustamaan, kun ei ole mikään pakko. Peruttiin myös ystävieni kanssa tälle viikonlopulle suunniteltu Tampere-visiitti, kun junalla matkustaminen tai illalla jonnekin baariin ihmisjoukkojen keskelle lähteminen ei tuntunut nyt järkevältä ajatukselta. Eilinen menikin siis alkuperäisistä suunnitelmista poiketen ihan vaan kotosalla sohvalla Sitkon pitsan ja punaviinilasillisen kanssa, mutta ei yhtään huono sekään!

Aamupala2

Tuntuu hölmöltä fiilistellä ihanaa aamiaista, pohtia kaasojen mekkoja tai postata asukuvia, mutta toisaalta, ehkä juuri nyt kaivataankin myös jotain ihan muuta kaikkien niiden huolestuttavien uutisten rinnalle. Jotain mikä saa edes hetkellisesti ajatukset muualle! Jatketaan siis positiivisin mielin täällä blogissa ja Instagramissa arjen pienistä iloista nauttien. Ihanaa sunnuntaita teille ja pysykää terveinä! <3

4 thoughts on “Kotoilua

  1. Jatka ehdottomasti kivojen asioiden postaamista instassa ja blogissa! Niitä kivoja asioita tarvitaan nyt <33

  2. Todellakin sitä kaipaa luettavakseen jotain muutakin kuin koronauutisia vaikka ne tässä mielessä jokaisella ovatkin.
    Juttuja häistä, arkisia askareita…mitä vaan mistä keksit sisältöä tuottaa on tervetullutta 👌🏼😊

    1. Ihana kuulla, kiitos paljon tuesta! 💗 Näin minäkin tosiaan ajattelen, että mielummin tarjoaa täällä jotain muuta ajateltavaa ja kivaa luettavaa, vaikka haluaa toki samalla tehdä myös osansa ja esimerkiksi nostaa niitä pienyrittäjiä tässä vaikeassa tilanteessa ☺️ Ja nyt on ainakin rutkasti aikaa tuottaa sisältöä, kun kalenteri on muuten tyhjennetty ja istuu lähinnä kotosalla koneen äärellä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *