Inspiraatiota kaasojen mekkoihin

Jatketaan taas hääteemalla! Tällä kertaa ajattelin kirjoitella kaasojen mekoista, kun ne alkavat olla ajankohtaisia. En olekaan tainnut edes kertoa kaasoistani aikaisemmin sen enempää, mutta mainittakoon että minulla on siis kolme rakasta ystävää kaasonani. Yksi yläasteaikana alkunsa saaneesta isosta kaveriporukasta, yksi Vaasan opiskeluajoilta elämääni tullut ja kolmantena Tampereen tukipilarini – ihana kolmikko, olen niin iloinen että olette kaasojani <3 Olemme katselleet heidän kanssa yhdessä hieman inspiskuvia ja potentiaalisia mekkomalleja hääpäivää varten. Minusta on kiva ajatus, että kaasojen mekoissa on vähän samaa henkeä – tällöin juhlaväki tunnistaa helposti kaasot, ja kyllähän samantyyliset mekot näyttävät myös kuvissa hurjan kauniilta. Sanoin heti alkuun kaasoilleni, että en missään nimessä vaadi kaikille samaa mekkomallia, sillä ei voi tietenkään olettaa saman toimivan kaikkien vartaloille. Väritoiveen kuitenkin esitin (tsekaten toki ensin että se sopii heille), ja toivoisin mekolle sävyksi tällaista hempeää nudeen taittavaa roosaa. Tuo inspiskuvien sävy olisi omaan silmääni täydellinen!

Tärkeintä kuitenkin on, että kaasolla itsellään on mukava ja hyvä olo asussaan hääpäivänä. Jos täydellinen malli löytyy, mutta sävy ei ole ihan juuri se mitä oli alunperin ajateltu, niin ei sen väliä. Lisäksi en myöskään haluaisi, että mekkoa hankittaisiin vaan tätä yhtä tarkoitusta varten, vaan että sille voisi olla käyttöä myöhemminkin. Siinäkin mielessä on luonnollisesti tärkeää, että mekko on kaason itsensä mieleen, eikä morsiamen mielivaltaisesti päättämä :D

br2

Ylempi kuva, alempi kuva, mekot Asos 

Selailin useampien eri nettikauppojen mekkoja inspiraatioksi ja toistaiseksi ehdottomasti kauneimmat yksilöt ovat löytyneet Asokelta, jossa on paljon simppeleitä ja klassisia mekkoja. Tuo Asoksen sävy “soft blush” on aivan ihana, hyvin lähellä tuota inspiskuvien sävyä. Saa nähdä minkälaiset mekot kaasoille lopulta tulee!

4 thoughts on “Inspiraatiota kaasojen mekkoihin

  1. Itse haluaisin tämän infinity dress-mekon jos joskus tulisi sille tarvetta, yhdellä mekolla saa monta erilaista tehtyä: https://www.infinitydress.com/
    Jossain tv-ohjelmassa näin kun siitä puhuttiin monia vuosia sitten ja ihastuin.

    1. Törmäsin tähän hetki sitten jossain hääryhmässä, näppärää kyllä kun yhdestä mallista saa monta erilaista! Olin näkevinäni, että olisi myös joku suomalainen merkki, joka myy näitä :)

    1. Me ajateltiin, että osallistuttaisiin tietyllä summalla, koska kun saavat valita itse niin mekot voivat olla erihintaisia niin tämä olisi tasapuolinen ratkaisu kaikkia ajatellen ☺️ Näissä on kyllä varmasti monia eri tapoja, joku maksaa kaiken kampauksesta mekkoon ja meikkiin, joku ei mitään ja joku taas osallistuu jollain summalla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *