Ystävänpäivä

Tänään vietetään ystävänpäivää <3 Innostuin katselemaan puhelimen kameran rullasta erinäisiä ystävien kanssa otettuja kuvia viime vuodelta ja näistä tuli niin hyvä mieli. Ehkä tuolla monista kuvista välittyvällä kesäfiiliksellä on myös osuutensa asiaan, haha. Päällimmäisenä tänään on kuitenkin mielessä kiitollisuus kaikista ihanista ystävistä ympärillä, miten mahtavia tyyppejä elämääni onkaan tullut vuosien aikana!

Valentine1

Tampereella ja aikaisemmin Vaasassa asuessani olen monesti toivonut, että ystävät olisivat lähempänä. Että voisi poiketa luona vaikka iltateellä, lähteä hetken mielijohteesta aftereille töiden jälkeen tai sopia yhteiset salitreffit. Onneksi välimatka on kuitenkin aina ollut loppupeleissä lyhyt niin Vaasasta kuin Tampereeltakin käsin ja on olemassa nykyajan viestimet, joten yhteydenpito on ollut helppoa. Olen kuitenkin suunnattoman onnellinen siitä, että ihan pian olen viimein samassa kaupungissa kuin (lähes) kaikki ystäväni!

Aina Helsingissä käydessäni nautin niin paljon niistä ihan tavallisista hengailuista jonkun ystävän sohvalla tai muista yhteisistä hetkistä, joita olen Tampereella ollessani kaivannut. Toivon, että osaan Helsinkiin asettumisen jälkeenkin yhä arvostaa yhtä paljon näitä pieniä, ihan tavallisia arjen hetkiä ja ystävien läsnäoloa <3 Äkkiä sitä varmasti alkaa taas pitää itsestäänselvyytenä sitä, että ystävät ja perhe on lähellä, mutta yritän muistuttaa itseäni siitä, että näin ei suinkaan ole.

Valentine2

Ihanaa ystävänpäivää myös teille kaikille ihanille virtuaaliystäville siellä ruudun takana! Teidän viestit ja kommentit piristävät aina niin paljon päivää ja on ihan mieletöntä, että täältä löytyy teidän kaltainen upeiden naisten yhteisö <3

1 thought on “Ystävänpäivä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *