Perusasua ja viikonlopun kuulumisia

Taas on maanantain vuoro, nämä viikot menevät niin nopeasti. Vietin tällä kertaa viikonloppua Helsingissä, sillä perjantaina oli romanttisten ystävänpäivädeittien sijaan Asennemedian 5-vuotisjuhlat. Ja hauskat juhlat ne olikin, voi vitsi! Meillä oli illan ohjelmassa Maannoksen herkullinen illallinen, ihania puheita perustajalle eli Ullalle, jokavuotiset Asenne-awardsit sekä tietysti tanssimista ja paljon naurua. Olen niin iloinen siitä, että Ulla soitti minulle viisi vuotta sitten tiedustellen halukkuuttani liittyä vasta perustettavaan Asennemediaan. Olen välillä kova jahkailemaan, mutta tähän minua ei onneksi tarvinnut kauaa suostutella – ja oli muuten ihan paras päätös urani kannalta uskaltautua liittyä mukaan! Olen tämän yhteisön myötä saanut myös tutustua niin moniin mahtaviin tyyppeihin, sekä Asenteen toimistolaisiin että upeisiin vaikuttajakollegoihini. Hienot viisi vuotta siis takana, ja eikun nokka kohti tulevia!

Perjantaisten juhlien jälkeen vietin lauantaina kunnon perhepäivää, kun olin syömässä ja kahvittelemassa vanhempieni luona, jonne myös siskoni tuli lastensa kanssa. Aina yhtä ihana nähdä tädin pieniä! Illemmalla mentiin vielä hetken mielijohteesta toisen siskoni ja tämän miehen sekä vanhempiemme kanssa pitsalle Capperiin. Sunnuntaina palasin takaisin Tampereelle poikaystävän ja Telman kainaloon, ei tehty mitään sen kummempaa kuin köllöteltiin sohvalla. Kaiken kaikkiaan tosi kiva viikonloppu. Ensi viikonlopullekin on jo ohjelmaa tiedossa, kun saan ystäväporukan tänne Tampereelle, jee! Edellisinä kertoina on ollut aina super hauskaa, kun tytöt ovat olleet kylässä. Sitä odotellessa siis, nyt kuitenkin viikon to do -listan pariin :) Ihanaa maanantaita teille!

Asutulppaanit2

Asutulppaanit5<

Asutulppaanit3 Asutulppaanit1 Asutulppaanit4

Coat / &Other Stories
shirt / Zara
jeans / Totême
bag / Balmuir (sponsored)
boots / Billi Bi

Photos: Johanna Turpeinen / Edit by me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *