Mitä kuuluu?

Ajattelin pitkästä aikaa kirjoitella kuulumisia vähän tarkemmin. Kevät on alkanut aika vauhdikkaasti, kun on paljon kaikkea meneillään. Ei sitä oikein vielä ihan edes käsitä, että meillä on enää 1,5 kuukautta jäljellä täällä Tampereella! Vaikka Helsinkiin muutto on ollut tiedossa jo tovin, niin siihen ei ole oikein osannut aiemmin vielä kunnolla asennoitua, ennen kuin nyt varsinaisen päivämäärän varmistuttua ja asioiden konkretisoiduttua. Ja paljon on tosiaan vielä tehtävää ennen sitä! Huhtikuuhun mennessä olisi tarkoitus myydä meidän asunto täällä, käydä läpi koko omaisuus  (eli muun muassa hävittää kaikki Vaasasta tänne roudaamamme turha tavara, joita ei ole reiluun kahteen vuoteen tarvittu) ja pakata kaikki kasaan. Samaan aikaan etsimme uutta asuntoa Helsingistä, asuntohaaveista voisinkin kirjoitella vielä omassa postauksessaan.

Kuuma1

Isoista muutoksista ja tästä jonkinasteisesta epätietoisuudesta huolimatta olen kuitenkin yllättävän rentona, etenkin näin normaalisti stressaavaan taipuvaisena ihmisenä, haha. Uskon ja luotan siihen, että kaikki menee kyllä parhain päin! Ja jos jossain vaiheessa pieni stressi alkaa nostaa päätään ja sanon poikaystävälle ääneen, että mitenköhän ehditään kaikki, niin hän kyllä vielä lungimpana osapuolena rauhoittelee. Täytyy vaan yrittää alkaa pakkailla pikkuhiljaa ja valmistautua etukäteen, jotta kaikki ei ole edessä sitten kertarysäyksellä. Helmi- maaliskuussa on nimittäin paljon ohjelmaa viikonlopuille, muun muassa Asennemedian 5-v juhlat, kahden kaveriporukan yökylävisiitit tänne Tampereelle for the very last time, veljen synttärikemut ja Lontoon viikonloppureissu ystävän kanssa. Jostain ihanasta talvisesta mökkiviikonlopustakin haaveilen, mutta nyt kun tätä uhkaavan täyttä kalenteria katsoo, niin haaveeksi se taitaa jäädäkin. Täytyy siis mennä Saunaravintola Kuuman takkatulen äärelle kuumalle juomalle toistekin, josko se lievittäisi kuumetta afterski -fiiliksestä mökillä. Niin ja sinne saunaan ja avantoon, kuten olen luvannut ennen täältä muuttoa!

Kaikkiaan tällä hetkellä kuuluu tosi hyvää ja vaikka hulinaa ja muutoksia riittääkin, niin arki on mukavan tasaista. Työpäivät kuluvat lähinnä kotosalla konetta näpytellen ja kuvaushommia tehden – täällä neljän seinän sisällä haaveilen kyllä jo siitä, että pian on Helsingissä toimisto minne mennä! En malta odottaa, saa vähän erilaista rytmiä ja sisältöä omiin päiviin, sekä ennen kaikkea työkavereita ympärille. Työjutut ovat lähteneet tosi hyvin käyntiin ja kalenteri on hiljalleen alkanut täyttyä mielenkiintoisista asiakkuuksista. Ilokseni olen myös jaksanut urheilla vähintään pari kertaa viikossa jo useamman viikon ajan, joten hyvä flow meneillään silläkin saralla!

Kuuma2

Sellaista tänne siis – sopiva sekoitus tuikitavallista arkea ja isoja muutoksia! Mitä teidän helmikuuhun kuuluu? <3

Kuvat: Anette Marie / Editointi minä

6 thoughts on “Mitä kuuluu?

    1. Olemme ostamassa, tarkoituksena nyt löytää pidemmän ajan koti kun päästään vihdoin asettumaan ☺️

  1. Mistä päin Helsinkiä toivotte löytävänne uuden kodin ja minkä kokoista toivotte? 😊

    1. Etsitään Etelä-Helsingistä kolmiota ☺️ Ei olla kumpikaan asuttu ikinä keskustassa Helsingissä, joten sitä odotellessa jahka asunto joskus toivottavasti löytyy!

    1. Oh I should start writing in English again! Glad to hear from you foreign readers 😍 My scrunchie is from a Finnish brand called Gauhar Helsinki, they have beautiful silk scrunchies!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *