Vinkki farkkujen tuunaukseen

Ajattelin jakaa teille helpon tuunausvinkin farkkuihin! Mikään maailmaa mullistava juttu tämä ei ole, mutta usein tästä jollekin mainitessani saan vastaukseksi ihmetystä, että en olekaan tullut ajatelleeksi. Monesti joku on esimerkiksi kysynyt päälläni nähtyjen farkkujen perään ja sitten ihmetellyt, kun samanlaisilla viimeistelemättömän näköisillä lahkeilla ei löydy suoraan kaupasta. Nykyään saksinkin aina farkut lyhyemmäksi ihan vaan ronskisti saksilla! Paitsi että tykkään juuri tästä viimeistelemättömästä lookista ja niiden kevyemmästä ilmeestä, niin täten saan tietysti myös lyhennettyä farkut omalle varrelleni sopivaksi. Harvoin kun farkut ovat minulle pituudeltaan sopivat alun alkajaan, joten lyhennys on lähes aina must.

Kiitokset vaan vinkistä parhaalle farkkumyyjälle (ping Janniina ;), joka on aiemmin lyhentänyt liikkeessä farkkuni tähän tyyliin toivoessani juuri tällaista rentoa lopputulosta skarpin lyhennyksen sijaan. Sittemmin olen uskaltanut tarttua saksiin kotonakin! Tein tämän lyhennysoperaation juuri uudehkoille Totêmen farkuilleni. Olen käyttänyt tummanharmaita Won Hundredin farkkujani kutakuinkin päivittäin viimeisen vuoden ajan, joten ihastuin näihin vähän suoremmilla lahkeilla ja jämäkämmällä denimillä varustettuihin Totêmen Standard -farkkuihin (omani ostin Stockalta). Farkkujen ilme kevenee huomattavasti ilman paksuja resoreja! Lahkeiden reunoista voi vielä vähän vetää sormilla, jos haluaa hapsuja enemmän esiin ja vielä rennomman näköisen lopputuloksen.

Farkut1

 

2 thoughts on “Vinkki farkkujen tuunaukseen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *