Viikonloppuna

Täällä ollaan aloitettu viikko hieman väsyneissä tunnelmissa, kun viikonlopun riennot painavat. Olen niin mummo – käyn sen verran harvoin ulkona, että väsymys todellakin painaa vielä näin maanantainakin! Oli kuitenkin super hauska viikonloppu, kun viisi ystävääni Helsingistä olivat täällä Tampereella käymässä. He olivat täällä lähes tarkalleen vuosi sitten ja jokin aika sitten heitettiin hieman extempore ilmoille idea vihoviimeisestä Tampereen reissusta tänä keväänä. Yleensä isolla kaveriporukalla tällaisten suunnittelu vaatii aina paljon aikaa ja järjestelyä, mutta ihanaa että näinkin moni pääsi taas tänne ja vielä näin nopealla varoitusajalla! Olen aina tosi otettu, kun ystävät ovat käyneet useasti kylässä niin Vaasan aikoina kuin nyt täällä Tampereellakin ja nyt ympyrä tosiaan sulkeutuu, kun palataan pian takaisin Helsinkiin. Oli kuitenkin niin kivaa päästä vielä kerran viettämään ystävien kanssa viikonloppua täällä ja näyttämään heille Tamperetta!

Tytöt tulivat tänne lauantaina aamupäivästä ja otettiin heti ensimmäisenä suunnaksi Cafe Pispala ja legendaarinen pannukakkubrunssi. Olen käynyt Cafe Pispalan brunssilla viimeksi kesällä, joten pannarit maistuivat taas pitkästä aikaa. Ilma olisi kyllä voinut olla kivempi, miten ystävieni visiitille onkin aina osunut kauhea räntäkeli! Sen suuremmat kaupungin tutkiskelut ja kävelyt siis jäivät ja tultiin pannariähkyn jälkeen meille. Alettiin valmistautua iltaan, haettiin Sitkosta pitsat, juotiin viiniä ja pelattiin Aliasta ja juomapeliä. Illalla lähdettiin vielä Tampereen yöhön, jossa viihdyttiinkin myöhään tanssien koko ilta! Oli niin hauskaa, kiitos tytöt kun kävitte <3

Viikonloppu1

Väsymyksestä huolimatta olen kuitenkin istunut koko päivän sitkeästi tässä koneen äärellä sähköpostien ja tarjouspyyntöjen parissa. Mitä nyt katsoin yhden jakson Netflixin Love Is Blindia, joka on tämänhetkinen guilty pleasureni. Poikaystävä tulee kuitenkin kohta kotiin töistä, niin minäkin alan pikkuhiljaa laittaa pillejä pussiin ja lopettamaan työpäivän tältä erää! Olen muuten koko päivän himoinnut laskiaispullaa. Kauhistuin sunnuntaina tajutessani, että on laskiaissunnuntai, mutta pullasta ei ollut tietoakaan. Ja olen kaiken lisäksi syönyt vasta yhden laskiaispullan koko talvena! Täytyy siis korjata asia pikimmiten – ehkä huomenna haen jostain laskiaispullan, hillolla tietysti.

Toivottavasti teilläkin oli kiva viikonloppu, ihanaa alkanutta viikkoa!

1 thought on “Viikonloppuna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *