Tämän hetken korusuosikit

Pitkästä aikaa jakoon muutamia korusuosikkejani, joita käytän sekä arjessa että juhlassa. Nämä ovat näkyneet paljon kuvissani ja esimerkiksi IG Stoorien puolella, mutta tässä vielä koottuna lempparini. Tästä tulikin kovin Gauhar Helsinki -painotteinen, mutta ei se ole mitään sattumaa, kun tykkään ihan hurjasti tämän suomalaismerkin koruista!

Korut

Kaulassani roikkuu usein kullanvärinen riipus, viime aikoina se on ollut tämä loppuvuodesta Gauharilta saamani paketin mukana tullut ihana kirjainkoru. Olin silmäillyt samaa korua vain päiviä ennen paketin saapumista nettikaupassa, joten miten olikin mahdollista, että ajatukseni luettiin! Rakastan tätä, riipus näyttää mielestäni erityisen kivalta tässä ball chain -kaulakorussa. Koru sopii niin neuleiden päällä pidettäväksi kuin kevyiden puseroiden kanssa.

Korut2

Kolme korvakorusuosikkiani tulevat niinikään Gauharilta. Vasemmanpuoleiset sirot renkaat sain poikaystävältä joululahjaksi – tonttu oli ollut tarkkana, kun olin maininnut nämä aikaisemmin täällä blogissa. Nämä ovat ihanat, käyvät tosi kivasti arkeen ja myös yhdistettäväksi tuohon kaulakoruun. Arkena käytän paljon myös näitä kukkakorviksia, jotka sain Gauharilta loppuvuodesta. En ole aikoihin käyttänyt mitään ei-roikkuvia korviksia, ja ihan perinteiset nappikorvikset eivät niin miellytäkään, mutta näitä olen käyttänyt valtavasti. Juhlissa taas korvissani on usein nämä niinikään poikaystävältä saadut roikkuvat helmikorvakorut, nämä käytiin yhdessä valitsemassa minulle kesällä valmistujaislahjaksi. Ainoa miinus näissä on, että korvikset ovat hieman painavammat suuren helmen vuoksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *