Leveälahkeiset housut pt. II

Moni teistä ihastui näihin tässä asussa esittelemiini Andiatan leveälahkeisiin Petria -housuihin ja toivoitte myös lisää asuja housujen kanssa. Ajattelin ensin, että täytyy odotella kevääseen, niin housut näkyvät paremmin muutenkin kuin takin alta. Lopulta en malttanutkaan odottaa, vaan pistin kuulkaa ihan vanhojen hyvien aikojen tapaan kameran jalustalle ja nappasin kotona kuvat! Halusin ikuistaa tällaisen iltakelpoisen, vaikka dinnerille sopivan lookin, jotta housujen monipuolisuus tulisi esiin. Tykkään näistä niiin paljon, en malta odottaa kevättä ja kuivempia katuja!

Tämän postauksen kirjoittamisen ja aamukahvin hörppimisen sijaan meikäläisen pitäisi olla tekemässä jotain ihan muuta. Ystävieni juna on nimittäin juuri matkalla Tampereelle ja kotona pitäisi vielä tehdä pikasiivous ennen heidän saapumista! Aloitetaan tyttöjen kanssa päivä pannaribrunssilla, muuten olisi suunnitelmissa ihan vaan yhdessäoloa, ruuanlaittoa, viiniä ja ulkona pyörähtämistä. Ihana viikonloppu siis edessä! Toivottavasti teilläkin, kivaa lauantaita <3

Housut1 Housut4 Housut3 Housut2

Top / Zara
trousers / Andiata
bag / Dior (vintage)
earrings / Gauhar Helsinki

6 thoughts on “Leveälahkeiset housut pt. II

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *