Housujen metsästys tuli päätökseen

Olen yrittänyt jo ainakin vuoden ellen jopa pari metsästää siistejä leveneviä housuja, joita voisi käyttää niin juhlavammissa asuissa kuin arjessakin. Niiden löytäminen on vaan ollut helpommin sanottu kuin tehty, sillä jostain syystä kokoluokitus on osoittautunut aina ongelmaksi. Useissa sovittamissani ketjuliikkeiden housuissa pieni koko ei ihan mahtunut päälle, kun taas isompi ei pysynyt yllä, tai sitten malli ei muuten vaan imarrellut. Puhumattakaan aivan liian pitkistä lahkeiden pituuksista, mutta olen kyllä jo tottunut, että näin 160-senttisenä on mahdotonta löytää sopivan pituisia housuja, haha. Lopulta marssin Helsingissä Andiatan liikkeeseen, kerroin mitä etsin ja ihana myyjätär kiikutti minulle useamman housuparin sovituskoppiin. Ja löytyi kuin löytyikin täydellisesti minulle istuva pari (mitä nyt pituudesta piti lyhentää). Housujen hinta oli aika suolainen, mutta hitsi vie, kaiken sen etsinnän jälkeen olin valmis panostamaan! Ovathan nämä kuitenkin tosi klassiset ja tulevat ilahduttamaan varmasti vielä vuosia eteenpäin. Ja plussana tietysti myös se, että housut löytyivät juuri kotimaisen merkin valikoimasta.

Olen niiin tyytyväinen näihin, voi että! Pahimmilla kurakeleillä en ole uskaltanut näitä laittaa jalkaan, mutta tässä yksi Helsingin kuivilla kaduilla muutama viikko sitten ikuistettu asu. Täytyy viimeistään keväämmällä ilmojen lämmetessä ikuistaa housut myös ilman takkia, niin näette mallia hieman paremmin :)

Housut2 Housut3 Housut1 Housut4

Knit / H&M Premium Quality
coat / &Other Stories
trousers / Andiata
bag / Chanel
boots / Billi Bi

Kuvat: Johanna Turpeinen / Editointi minä

5 thoughts on “Housujen metsästys tuli päätökseen

  1. Upeat housut, sopii sulle tosi hyvin ja näyttää ihanan klassisilta! En malta odottaa lisää asukuvia näiden kanssa, kivaa vaihtelua farkkulookkeihin :)

    1. Kiitos paljon Anne! Todellakin kivaa vaihtelua farkkulookkeihin :) Täytyypä katsoa, jos saisin kuvattua jotain kuvia vaikka kotona sisätiloissa! Kevääseen ja kuiviin katuihin kun on vielä aika paljon matkaa, haha.

  2. Ihanat housut ja saa tosiaan näyttämään jalat pidemmiltä! 😍 Mikä on housujen mallin nimi? 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *