Uutta sisustuksessa: Viimein verhot

Ennen joulusisustusjuttuja (joita niitäkin kyllä kuvissa vähän vilahtelee) on esiteltävä yksi kotona tapahtunut muutos, meillä on nimittäin viimein verhot! Instagram Storyjani seuraavat eivät varmasti ole syksyn aikana välttyneet verho-gatelta – kyllä olikin tosiaan työmaa löytää täydelliset verhot! Sille on syynsä, miksi olen vältellyt verhojen hankintaa viimeiset kaksi vuotta, ne eivät jotenkin ole yhtään alaani. Aloin kuitenkin kaivata sisustukseen sellaista lämpöä ja tekstuuria, ja koska isompiin muutoksiin (kuten vaikka seinien maalaamiseen) emme enää ryhdy, niin totesin verhojen olevan ratkaisu tähän. Mutta minkälaiset verhot – samettiset, pellavaiset, värilliset vai valkoiset? Entä verhot vain huoneen päätyihin vai ikkunoiden molemmille puolille?

Valkoiset pellavaverhot Valkoiset pellavaverhot

Alunperin ajattelin jotain muita kuin valkoisia verhoja, sillä ne olisivat tuoneet hieman väriä muuten niin kovin valkoiseen sisustukseen. Ensin meillä kävikin sovituksessa Linumin beiget samettiverhot, mutta niiden sävy oli aivan liian kellertävä, joten ne lähtivät palautukseen. Aloin kallistua valkoisten verhojen puolelle, sillä haaveilen, että seuraavassa asunnossa lattian sävy olisi jokin muu kuin valkoinen, jolloin taas valkoiset verhot olisivat ehkä kuitenkin kauaskantoisempi valinta. Toisena tilasin Ellokselta kivannäköiset luonnonvalkoiset pellavaverhot, mutta halpa hinta näkyikin huonossa laadussa, ihan kuin olisin ripustanut lakanan kattoon. Palautukseen lähtivät siis nekin!

Meinasin jo turhautuessani luovuttaa, kunnes törmäsin jollain ruotsalaisella IG-tilillä hyvännäköisiin Himlan valkoisiin Lilja -pellavaverhoihin. Kävin Stockalla katsomassa niitä luonnossa, ja luonnonvalkoinen sävy ja laadukas tuntuma meni vihdoin nappiin! Päädyin hankkimaan verhot ikkunoiden molemmille puolille ja kyllä ne vaan valkoisinakin tuovat sitä kaivattua lämpöä sisustukseen. Verhot ovat pikkiriikkisen liian pitkät, mutta en halunnut tässä vaiheessa niitä vielä lyhentää, joten saavat siis ainakin toistaiseksi olla tuollaiset rennot vähän maata pitkin!

Valkoiset pellavaverhot

Mitä sanotte lopputuloksesta? Itse tykkään ihan hurjasti, vaikkakin alkuun hieman kestikin, että silmä tottui. Verhot tuntuivat jotenkin liian runsaalta ja meinasinkin välillä jättää verhot vaan päätyihin, mutta nyt ajan myötä olen tottunut näkyyn. Olisihan nämä verhot tosiaan voinut hankkia jo pari vuotta sitten, hahah!

12 thoughts on “Uutta sisustuksessa: Viimein verhot

 1. Onpa kaunista! Ja verhot sopivat teille todella hyvin. Home Goals!😍
  Itsekin haluaisin vaihtaa olohuoneen verhot, mutta se on vaikeaa. En oikein tiedä millaiset haluaisin, joten on vaikeaa edes aloittaa. No ajan kanssa, sillä ei mikää kiire.

  1. Kiitos ihana Johanna! 😍 I know the feeling, valinnanvaikeus kun on niin montaa sorttia ja väriä ja matskua ja vaikka mitä!

 2. Oikein kauniit verhot! Onko verhokisko kiinni katossa? Miten verhot on ripustettu?

  1. Kiitos Niina! Joo katossa oli ennestään verhokiskot kiinni, niin meidän ei tarvinnut tehdä niiden eteen mitään. Ostin sellasia verhokoukkuja, joilla verhot kiinnitetään kiskoon kiinni :)

 3. Mulla on ihan samat verhot ja Stockalta ostettu! Tosin jo jokunen vuosi sitten. Tykkään edelleen kovasti. Ensimmäisessä pesussa ne lyhenee aika reippaasti, joten kannattaa todellakin odottaa lyhentämisen kanssa.

 4. Minkäs teet kun kiinnitin huomiota kuvissa yhteen asiaan ylitse muiden: missä possu? Onko se jo “vahingossa” lentänyt roskiin😍😂

  1. Hahah, en kestä 😂 Hyvin bongattu, possu tosiaan puuttuu perinteiseltä paikaltaan. Oon nimittäin tasaisin väliajoin jemmannut sen kaappiin, kunnes poikaystävä taas huomaa sen puuttuvan ja kiikuttaa mun iloksi takaisin paikalleen 🙈

 5. Tosi onnistunut valinta, näyttää musta superhyvältä! :) Juuri sellaista pehmeyttä, mitä voisin ajatella sun hakeneen. Nappivalinta! Uteliaisuus heräsi – onko teidän tarkoitus etsiä uutta kotia piakkoin, kun pohdit siihen suuntaan?

  1. Kiitos ihana Eve! Juuri sitä pehmeyttä kaipasin, ehkä se on vielä parempi sana kuvaamaan kuin lämpö. Ja ihan oikein luit rivien välistä, kerron lisää meidän suunnitelmista viimeistään ensi vuoden alussa 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *