Muutama räpsy viikonlopulta

Viikonloppu2

Toivottavasti teillä on takana ihana viikonloppu! Täällä ollaan vietetty viikonloppua Helsingissä, ensin olin perjantaina pikkujouluissa Asennemedian porukalla, kunnes poikaystävä tuli lauantaina perästä ja meillä oli kaikkea kivaa yhteistä ohjelmaa. Tässä muutama puhelimeen taltioitunut räpsy viime päiviltä. Helsinki on ollut kovin sateinen (sontsakin kurkistaa nurkasta), mutta silti tietysti aina yhtä kaunis!

Viikonloppu1

Käytiin lauantaina ystävän kanssa alkuillasta kahvilla ja glögillä Strindbergillä, kunnes treffattiin miehet ja mentiin nelisteen syömään. Viikko sitten ravintolaa varatessa oli muuten vaikeaa saada pöytää, sillä kaikki katsomamme raflat olivat jo täyteen buukattuja. Selkeästi pikkujoulukausi yhä käynnissä! Lopulta saimme pöydän ravintola Söderista, joka osoittautui oikein positiiviseksi. Söder tarjoaa jaettavaksi tarkoitettuja alku- ja jälkiruokia ja kaikki oli kyllä todella hyvää, erityismaininta sipuliohratolle, friteeratulle manchegolle ja kookosjälkkärille. Olenkin palaamassa tänne loppuviikosta erään lounastilaisuuden tiimoilta!

Viikonloppu4

Sunnuntaina käytiin poikaystävän kanssa pikaisesti kiertelemässä kaupoilla, ei tosin löydetty vielä niitä muutamia puuttuvia joululahjoja. Kampissa ollessa käytiin myös ensimmäistä kertaa Mujissa, en ole tajunnutkaan miten iso se on! Mitään ei tarttunut mukaan, mutta täällä oli kiva viimein käydä.

Viikonloppu3

Ruokateema jatkui, sunnuntaille olimme nimittäin varanneet brunssin. Totesimme juuri, että olemme käyneet brunssilla jossain viimeksi kesällä, joten olipas ihana mennä pitkästä aikaa valmiiseen aamupalapöytään. Ravintola Penny on ollut listallani pitkään, ihana pieni tunnelmallinen bistro! Valkattiin listalta munakas lohella ja avokadolla, eggs benedict sekä jaettavaksi pannari ja hedelmät. Rakastan brunsseja ja aamupaloja, siitä ei pääse kyllä mihinkään!

Viikonloppu5

Ystäväni nauroivat kun seisoin keskellä katua ottamassa tätä kuvaa kuin turisti konsanaan, mutta ihastelen näitä kaupungin jouluvaloja kyllä joka vuosi ihan turistina <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *