Inspiraatiota joulukattaukseen

Minun ei ollut tarkoitus postata kuin yksi kuva Instagramiin tästä kattauksesta osana Arabian yhteistyötä (astiat ovat siis saatuja), mutta innostuinkin kuvaamaan hieman enemmän! Ehkä joku siellä kaipailee inspiraatiota joulunajan kattaukseen ja voisi saada tästä ideoita. En ole itse lainkaan mikään kattausten kanssa hifistelijä, mutta olinkin ihan innoissani näitä kuvauksia tehdessäni. Nyt oikein haaveilen, että pääsisin tekemään tällaisen kunnon kattauksen taas uudestaan!

Arabia_Lumi1 Kattaus3

Kokosin kattauksen Arabian Lumi -sarjan ympärille käyttäen koristeena vähän sitä sun tätä mitä kaapista löytyy. Pellavapöytäliinan olen ostanut H&M Homelta, alunperin juuri kuvaustarkoituksin tehdessäni paljon kattaus- ja ruokakuvia, mutta tälle onkin löytynyt käyttöä muutenkin. Pöytäliina tekee kyllä heti eri fiiliksen kattaukseen! Havunipun olen ostanut Plantagenista ja vaan saksinut oksia hieman pienemmiksi (neulasia voikin bongailla lattialta kun on vähän rapatessa roiskunut, hahah), minkä jälkeen olen asetellut ne jonoksi kattauksen keskelle. Havuja on minusta ihana käyttää osana kattauksia! Asetin vielä valosarjan kulkemaan havujen välissä, etenkin hieman hämärällä valot näyttävät tosi kauniilta.

Lisäksi vielä ripaus messinkiä kynttilänjalkojen ja tuikkukippojen muodossa, eksyi sinne pari joulupalloakin sekaan. Kattauksen kukat vaihtaisin näin jo ihan joulun alla kotimaisiin joulukukkiin, esimerkiksi ritarinkukka näyttää upealta leikkona sellaisenaan tai vaikka juuri havunoksan kanssa maljakossa.

Kattaus2 Kattaus1

 

6 thoughts on “Inspiraatiota joulukattaukseen

  1. Aivan ihana kattaus! <3 Kattausten suhteen olen enemmän less is more -asenteella ja kovin täyteen ahdetut kattaukset ovat mielestäni usein hieman levottomia. Tää sun kattaus puolestaan on ihan täydellinen :) Myös värimaailma on just eikä melkein makuuni, rakastan kultaisia sävyjä etenkin joulun ajan koristeluissa :) Tästä inspiroituneena olisi ihana päästä kattamaan jouluaaton pöytä, melkein harmittaa että vietän aaton vanhemmillani :D Ehkä ensi vuonna!

    1. Kiitos ihana Mimmu! Tässäkin ollaan jo vähän rajoilla, onko liikaa härpäkettä, mutta ehkä näin joulun alla se on ihan ok 🙊 Olisi kyllä ihana päästä kattamaan omaa joulupöytää, mutta minäkin vietän aattoa vanhemmillani. Ehkä mama ei kuitenkaan pistä pahitteeksi, jos vähän somistan pöytää hänen puolestaan 😉

  2. Toi on kyllä upea kattaus, Instassa sitä jo ihastelin! 😍 Mistä nuo kynttilänjalat ja tuo messinkinen taustalla oleva lyhty mahtavat olla? 🤭

    1. Oi kiitos, ihana kuulla että tykkäsit! 😍 Kynttilänjalat on valitettavasti jo vuosia vanhat, enkä muista tarkalleen, mutta olisikohan Stockalta Villa Stockmannin. Lyhtykin on jo vanhempi löytö Plantagenista, mutta siellä oon kyllä muistaakseni nähnyt vastaavia tänäkin vuonna ☺️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *