Random Favorites – Christmas Edition

Joulusuosikit2

Joulupyjama

Tämä joulunpunainen pyjama on ollut vakiovarusteeni pitkinä aamuina tai iltaisin sohvannurkassa, love it! Etsin pitkään söpöä ja mukavaa joulupyjamaa ja tämä löytyi lopulta H&M:ltä. En malta odottaa, että pääsee viettämään joulunpyhiä tämä päällä <3

Joulusuosikit3

Maailman ihanin joulukynttilä

Jo useampana jouluna olen nuuhkinut kaupoissa Skandinaviskin Jul -kynttilää, joka on epäilemättä maailman ihanin joulukynttilä. Stockalla näistä sai sopivasti -20%, joten vihdoin ostin tämän! Tuoksu on täydellisen makean kirpeä, muistuttaen hieman glögistä ja muista joulun ihanista tuoksuista. Johanna muuten vinkkasi juuri omassa postauksessaan, miten tätä voi käyttää loppuun polttamisen jälkeen tulevina vuosina tuikkukippona.

3 Kaveria Piparkakkujäätelö*

Kuva puuttuu, mutta oli pakko ottaa tämä listalle! Jos rakastat piparia (etenkin piparitaikinaa) ja jäätelöä, niin tulet myös rakastamaan tätä 3 Kaverin Piparkakkujätskiä. Sain näitä PR-näytteenä maisteluun aiemmin ja voi vitsit, jätski on aivan mielettömän hyvää! 3 Kaverin jäätelöt ovat muutenkin herkullisia, joten en osannut mitään muuta tältä kausimaulta odottaakaan.

Pura2

PURA Finland -villasukat*

Ei varsinaisesti juuri joulujuttu, mutta nämä lämpimät, pitkät villasukat ovat kotoilijan unelma! Sain nämä PR-lahjana kotimaiselta PURA:lta, muistankin aikaisempina vuosina ihailleeni näitä somessa. Etenkin tällaisessa vanhassa, viileässä asunnossa nämä ilahduttavat aivan erityisen paljon, ja olen pitänyt näitä oikeastaan joka päivä. Niin kauan kunnes kaadoin mukillisen kahvia päälleni tässä yksi aamu, ja nyt sukat ovat pyykkikorissa menossa pesuun. 

Kauniistikotimainen

Kotimaiset joulukukat

Ei joulua ilman kotimaisia joulukukkia! Tämän kuvan julkaisinkin Instagramissa osana Kauniisti kotimaisen yhteistyötä, tämä joulukukka-aiheinen kampanja on kyllä joka vuosi aina yhtä mieleinen. Tänäkin jouluna hankin niin pari hyasinttia kuin ritarinkukankin koristamaan kotia. Nyt viikkoa myöhemmin tästä kuvanotosta olenkin jo leikannut ritarinkukan varren leikoksi maljakkoon ja hyasintti taas on puhjennut kunnolla kukkaan.

3 thoughts on “Random Favorites – Christmas Edition

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *