Joulutorilla ja kuulumisia

Ei enää montaa päivää jouluaattoon, en voi käsittää! Luulin aloittaneeni joulufiilistelyn ajoissa, mutta yhtäkkiä tuntuukin, että aika loppuu kesken. Vielä on vaikka mitä tekemättä – parit joululahjat ovat yhä ostamatta ja kuusikin saatiin paikoilleen vasta viime viikolla. Viikot ovat menneet niin hurjaa vauhtia, etten ole ehtinyt ottaa kaikkea iloa irti tästä ihanasta ajasta! Tänään pääsee onneksi varmasti kunnolla joulutunnelmaan, kun teemme ystäväni kanssa päiväreissun Helsinkiin. Päivällä on ohjelmassa yksi työlounas, mutta muuten vietetään vaan rennosti päivää ja tehdään kaikkia kivoja joulujuttuja, kuten käydään Tuomaan markkinoilla. Kävin siellä pikaisesti pikkujoulujen yhteydessä viime viikolla, mutta kiva päästä sinne vielä ajan kanssa kiertelemään ja ihastelemaan. Markkinoilla Wayn pisteellä tarjoiltava riisipuuro oli kyllä yhtä hyvää kuin oli kehuttukin, joten ehkä sillä pitää herkutella tänäänkin.

Joulutori1

Nämä lumisateiset kuvat sen sijaan ovat Tampereen Joulutorilta – tämä on perinteinen spottini jo useamman vuoden takaa, hehe. Pidettiin eilen kuvauspäivä ja purkitettiin vuoden viimeiset kampanjakuvat! Tai oikeastaan kyseinen kampanja tulee vasta tammikuun alussa, mutta halusin saada sen valmiiksi jo nyt hyvissä ajoin. Vielä kun saan materiaalit toimitettua asiakkaalle ja parit raportit sekä laskut tehtyä, niin vuoden viimeiset työjutut on paketissa ja seuraavat kampanjat sitten vasta ensi vuoden puolella! En malta odottaa, että pyhinä saa vaan olla ja möllöttää. En ole vielä päättänyt, pitäisinkö kunnon somelomaa joulun aikana vai päivittelenkö tänne pyhien jälkeen, mutta katsotaan vähän mikä fiilis :) Toisaalta olisi paljon postailtavaa tänne vielä ennen uutta vuottakin, joten en ehkä malta pysyä ihan kokonaan poissa.

Sitä ennen on kuitenkin vielä luvassa tietysti joulujuttuja täällä blogissa. Yritän ehtiä kuvaamaan vielä paketointi-inspiraatiota ja samoin meidän jouluun sonnustautunutta kotia, vaikkei se nyt kyllä juurikaan ole muuttunut edellisten vuosien jouluista. Jos teillä tulee mieleen jotain muita jouluaiheisia postaustoiveita näille vikoille päiville, niin saa toki laittaa tulemaan!

Joulutori2 Joulutori3

Olipas kiva tehdä pitkästä aikaa tällainen ihan vaan höpöttelypostaus! Mitä sanotte, pitäisikö tällaisia tehdä useammin? Ihanaa torstaita kaikille <3

Photos: Mari / Edit by me

6 thoughts on “Joulutorilla ja kuulumisia

 1. Höpöttelypostaukset best! Eli niitä ehdottomasti lisää😍
  Ja Tampereella lunta?!?!?! Täällä meillä, Vantaalla on satanu vettä jo monta päivää putkee ja se vähäinen joulufiilis mitä olen saanut aikaa katoaa kohta lopullisesti. Tulispa edes hento lumikerros, se kuuluu Jouluun.

  1. Ihana kuulla! Jotenkin on ihan unohtunut tehdä tällaisia, ehkä sitä myös aina ajattelee että oma arki on niin tylsää peruskauraa, ettei riitä mitään kerrottavaa 🙈 Täytyy yrittää muistaa tehdä näitä useammin!

   No ei täälläkään nyt mikään mega joulufiilis ole ja kinoksittain lunta haha, ihan vaan pieni lumipeite ja paikoitellen lähinnä loskaa 😅 Olisipa ihanaa, kun tulisi vielä kunnolla lunta jouluksi! 😍

  1. We only have a bit of snow here but I don’t think it will last long 😭 I really wish for a white Christmas!

   Thank you dear and Merry Christmas to you too 😍

 2. Höpöttelypostaukset on kivoja! Ihana tuo punainen neule, onkohan se mistä?

  Leppoisaa joulua!

  1. Jee kiva kuulla, pitää tehdä näitä useamminkin! Neule on Gina Tricotilta, mutta valitettavasti jo useita vuosia vanha. Toivottavasti löytyy jotain vastaavaa! ☺️

   Kiitos samoin ihanaa joulua sinne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *