Joulukuussa…

…haetaan vihdoin joulukuusi! Mikä vääryys, että meillä ei sellaista vielä ole, haha. Meinasin tänä vuonna hankkia tekokuusen, mutta päädyin nyt kuitenkin vielä tänä jouluna ostamaan aidon. Mietitään sitä tekokuusta sitten ensi vuonna!

…vietetään tamperelaisen ystäväni Riikan kanssa yhteinen Helsinki-päivä. Ohjelmassa on ainakin Tuomaan markkinat, Mujissa käyntiä, jouluvalojen ihastelua ja ihan vaan tunnelmointia Helsingissä. En malta odottaa!

Teddytakki5 Teddytakki2

…availen aamuisin luukkuja L’occitanen ja Lumenen joulukalentereista, jotka olen saanut PR-lahjana. Lumenen joulukalenteri oli viime vuonna ihan loistava – käytin monia matkakokoisia ihonhoitotuotteita reissatessa, ja L’occitanen tämän vuoden kalenterista taas luin hyvät arvostelut.

…haluaisin käydä Porvoossa hakemassa joulutunnelmaa. En ole koskaan käynyt Porvoon Vanhassa kaupungissa joulun aikaan (ja itse asiassa kesäreissukin on parina viime vuotena jäänyt), mutta siellä vaikuttaa olevan aivan ihana joulufiilis. Tänä vuonna pakko toteuttaa tämä!

…Tampereella taas on käytävä perinteisesti glögillä ja munkilla Joulutorilla sekä ihastelemassa tunnelmallista Tallipihaa. Vielä kun tänä vuonna pääsisi vihdoin myös kuuntelemaan Kauneimpia joululauluja!

Teddytakki3

…kalenterissa on myös Joulumarkkinat Tuias keramiikkapajalla Hyvinkäällä siskon kanssa. Olen ihastellut Tuias -keramiikkaa siskollani ja haluaisin näitä uniikkeja käsintehtyjä astioita myös omaan kaappiini.

…kuuntelen joulubiisejä aamusta iltaan (tosin salilla ne ei oikein toimi, testattu on haha!). Uusimpana soittolistasuosikkinani on Spotifysta löytyvä Christmas with Homevialaura -lista, jossa on kaikkea mahdollista Michael Bublésta Frank Sinatraan ja Norah Jonesiin. Ihana lista!

Teddytakki1

…ollaan varattu poikaystävän kanssa date night Kallion Riviera -leffateatteriin, jossa olen jo ikuisuuden halunnut käydä. Näytökset ovat yleensä tosi täynnä, mutta nyt muistettiin kerrankin tehdä varaus ajoissa. Ja ohjelmistossa mikäs muukaan kuin uusi joululeffa Last Christmas.

…on kaikkea muutakin kivaa menoa, kuten yhdet juhlat itsenäisyyspäivänä, Asennemedian pikkujoulut ja kaksi ravintolailtaa kaveripariskuntien kanssa. Ihana kun on kaikkia kivoja juttuja sovittuna!

…odotan kuitenkin myös sitä aaton ja välipäivien rauhoittumista ja perheen kanssa ajan viettämistä, mikä on joulussa ihan parasta <3

Teddytakki4

Coat / Zara
knit / Massimo Dutti
jeans / Won Hundred
bag / Chanel
boots / Billi Bi

Photos: Mari / Edit by me

3 thoughts on “Joulukuussa…

  1. Kiitos vinkistä, en tiennyt tätä leffateatteria. Täytyy ottaa omaan ohjelmaan joskus mukaan kun Helsingissä käydään.

    1. Hei kiva jos oli uusi vinkki! Toinen vastaava pientä ruokaa ja juomaa tarjoava leffateatteri Helsingissä on Maxim, joten kannattaa tsekata molemmat :)

  2. Oi miten ihania juttuja <3 Kannattaa kuunnella kans Clementine Duon We wish you a merry Christmas ja muita duon joulubiisejä, niissä on ihana tunnelma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *