Viime syksyn paras takkihankinta

Postaus sisältää mainoslinkkejä / Adlinks

Ilmojen viilennyttyä olen vaihtanut vuorettoman takin paksumaan villakangastakkiin, joten otin esiin tämän viime syksynä ostamani &Other Storiesin takin. Tämä oli heittämällä paras takihankintani viime vuonna, tai ehkä jopa koskaan! Olen joskus maininnutkin, miten mulla iskee takeissa aina piheys, mikä on toisaalta hölmöä, koska lämmin takki on Suomen olosuhteissa kuitenkin varsin tärkeä varuste. Piheyksissäni meinasin jättää tämänkin takin ostamatta, mutta onneksi lopulta raaskin, sillä käytin tätä koko viime syksyn ja talven. Vuoren ansiosta tällä pärjää myös pikkupakkasilla, tarvittaessa alle voi myös laittaa vaikka kevytuntsikan (tätä kikkaa käytin juuri Rovaniemellä ja toimii!). Kovasta käytöstä huolimatta takki ei ole mennyt miksikään, vaan näyttää edelleen yhtä hyvältä. Kannatti siis satsata!

Samaa villakangastakkia löytyy tänäkin vuonna valikoimasta, kyseessä siis tämä takki. Päälläni olevasta neuleesta olen saanut Instagramissa paljon kysymyksiä, mutta tämäkin on valitettavasti jo viime vuodelta Arketilta Kööpenhaminasta. Olen kuitenkin tässäkin ollut tyytyväinen laatuun, en ollut aikaisemmin ostanut Arketilta mitään, mutta ainakin neule on ollut arvoisensa. Arketilla näytti olevan kivoja neuleita tänäkin syksynä valikoimassa, joten kannattaa kurkata sieltä, mikäli on tarvetta neulepäivitykselle.

Ihanaa alkanutta viikkoa!

Kamelitakki4 Kamelitakki3 Kamelitakki1 Kamelitakki5 Kamelitakki2

Coat / &Other Stories (find here)
knit / Arket
jeans / Won Hundred
boots / Billi Bi
bag / Saint Laurent

Photos: Johanna Turpeinen / Edit by me

6 thoughts on “Viime syksyn paras takkihankinta

 1. Ihana takki! Katsoin sitä &Other Storiesin sivuilta. Siellä se näytti vaaleammalta kuin sinun kuvissasi. Kumpi on sinun mielestäsi lähempänä oikeaa väriä?

  1. Tämä on ollut kyllä niin hyvä ostos! Apua, vaikea sanoa, mutta mielestäni näissä kuvissa sävy on kyllä aika lailla mitä luonnossakin – ainoastaan tuossa vaakalähikuvassa sävy vähän tummempi mitä oikeasti. Tässä viime viikkoisessa postauksessa on myös muutama kuva takin kanssa, https://jonnaluukko.com/2019/11/rahoituskohde-rovaniemella/, ja lisää löytyy tuolta yläpalkista Outfits -kategorian alta viime syksyltä ja talvelta.

 2. Osaatko sanoa ovatko &Other Storiesin takit millaista koko luokkaa? Olen itse pähkäillyt tämän takin kohdalla kahden eri koon välillä ja tätä vaikeuttaa vielä se, ettei ole mahdollisuus kokeilla päällä.. :D

  1. Riippuu varmaan ihan takkimallista, mutta tässä takissa voi huoletta ottaa pienemmän koon! Nimikin on oversized, niin on ennemmin reilua mitoitusta kuin pientä :) Mulla on takit vaihdellen 34 tai 36 koossa (usein pienempi koko kirraa hartioista), mutta tässä 34 on just passeli koko ja mahtuu alle paksu neulekin.

 3. Moikka pitkästä aikaa! :)

  Tutulta kuulostaa tuo piheily takin ostamisen kanssa. :D Ostin muutama vuosi sitten harmaan villakangastakin mustan kaveriksi, kun villakangastakki on itselläni pidetyin takki, niin alkoi kyllästyttää se yhden ja saman takin pitäminen, mitä nyt välillä toppatakkia käytin kovemmilla pakkasilla. Mutta siis kyllä niitä hintalappuja katsoessa tuli tuskailtua, että raaskiiko sitä sittenkään? Sinäänsä ihan hölmö ajatus, kun takkia tulee kuitenkin useampia vuosia pidettyä. Vanhempi villakangastakkini on nyt viitisen vuotta vanha, joten eiköhän se ole hintansa maksanut takaisin. :D Se uudempikin on vielä oikein hyvässä kunnossa, joten käyttövuosia on varmaan sillekin tiedossa vielä useita!

  1. Moikka Tanja, ihana kun kommentoit! 🧡 Kuulostaa niin tutulta, miten sitä pitääkin piheillä tällasissa hölmöissä, oikeesti tarpeellisissa jutuissa 🙈 Takeissa hinta ja laatu kun kulkee yleensä käsi kädessä, joten kun kerralla satsaa, niin takista on kyllä iloa vuosiksi eteenpäin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *