Beigehiiri

Monena aikaisempana syksynä harmaa on ollut oma turvavärini ja olen aina naureskellut olevani harmaahiiri. Tänä syksynä olen kuitenkin hurahtanut beigeen – toki sitä on löytynyt kaapistani jo ennenkin, mutta nyt beigen sävyt tuntuvat erityisen ajankohtaisilta. Ihastelen muiden päällä trendikkäitä all beige -asuja, mutta itselleni väri tuntuu kuitenkin luontaisimmalta yksittäisissä ylä- tai alaosissa, kuten tässä neuleessa. Tämä H&M:n Premium Qualityn ribattu pooloneule on ollut yksi eniten käyttämiäni vaatteita viime aikoina, rakastan sen sävyä, ribattua neulosta ja rentoa mallia. Neule on aiheuttanut aina kysymystulvan sen vilahdettua Instagramissa, mutta valitettavasti tätä ei taida enää löytyä H&M:n nettikaupasta.

Lisäsin samaa sävyä asuun laukun muodossa, tämä Guccin Dionysus on kuin tehty syysasuihin. Ripauksen väriä kokonaisuuteen taas tuovat nämä parin vuoden takaiset viininpunaiset nilkkurit, joita olen käyttänyt tänäkin syksynä paljon. Kengät ovat super mukavat jalassa ja tuovat samalla kivasti väriä yksinkertaisiin asuihin! Mitä te tykkäätte asusta?

Neuleasu4 Neuleasu2 Neuleasu3 Neuleasu5

Knit / H&M Premium Quality
jeans / Won Hundred
boots / Zara
bag / Gucci

Photos: Mari / Edit by me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *