Kesä, olit ihana

Eilen kalenterissa siirryttiin syyskuun puolelle ja tuntuu käsittämättömältä, että kesä on taas ohitse. Toki lämpöisiä päiviä on varmasti vielä edessä, mutta syyskuu tarkoittaa kuitenkin kesän päättymistä ja alkavaan syksyyn valmistautumista. Oloni on sellainen haikean odottava. Juuri yhtenä iltana viime viikolla piknikillä ystävien kanssa istuessamme mietin, että voi kun tämä kesä vaan jatkuisi ja jatkuisi.

Tämä kesä jää mieleen monestakin syystä. Vaikka en ole tehnyt mitään suuria seikkailuja tai elänyt aina kuin viimeistä kesäpäivää (päinvastoin istunut välillä neljän seinän sisällä kotona helteen paahtaessa ulkona), niin silti tämä kesä on ollut ihana. Kesä alkoi tietysti parhaalla mahdollisella tavalla, kun eräänä toukokuisena iltana poikaystäväni polvistui ja sain maailman kauneimman sormuksen sormeeni. Sen jälkeen ollaankin nautittu vaaleanpunaisesta rakkauskuplasta ja aloitettu häiden suunnittelu, mikä on ollut ihanaa aikaa. Toinen kesän kohokohdista oli maisterin paperien saaminen – muistan miten edellisenä kesänä poikaystävän valmistujaisia vietettäessä mietin, miten kaukaiselta ja niinä epätoivoin hetkinä jopa saavuttamattomalta se oma etappi vielä tuntui. Heinäkuiset valmistujaisjuhlat jäävätkin mieleeni yhtenä kesän hauskimmista illoista!

Näiden lisäksi kuluneeseen kesään kuului muun muassa ihana yhdistetty työ- ja lomamatka Italiassa, monta mökkireissua, historiallisen kiireinen heinäkuu töiden osalta, liian vähän salikäyntejä, Ed Sheeranin mieletön konsertti, ihania illallisia, piknikejä, terassi-iltoja, litroittain mansikoita, yhdet häät, ystävien valmstujaisjuhlia, Flow-festarit sekä hauska Tallinnan reissu tyttöporukalla. Ihana, ihana kesä.

Toscana1 Italiakuva Italiakuva2

Kuten sanoin, fiilis on haikean lisäksi odottava. Odotan sitä, että luonto hiljalleen valmistautuu syksyyn ja alkaa ruskan väreissä hehkuva kaunein vuodenaika. Odotan kirpeitä, kuulaita syysaamuja. Odotan sitä, että saan kaivaa kaikki tuoksukynttilät esiin ja fiilistellä pimeneviä iltoja. Odotan, mitä kaikkea syksy tuo tullessaan. Ihanaa syyskuun alkua teille kaikille!

2 thoughts on “Kesä, olit ihana

 1. Vaikka viime päivät ovatkin olleet tosi lämpimiä, niin silti minusta on ihan sellainen syksyn tuntu, vaikka on vielä ihan vihreääkin. Silti ei ole mikään heinäkuu-fiilis. :D

  Kesä kyllä hujahti ihan hurjalla vauhdilla ohi. Olin osa-aikaisesti kesätöissä, joten vapaa-aikaa jäi myös runsaasti. Kohokohtina mieleen jäivät kesäkuun lopun ulkomaan matka ja Rammsteinin keikka elokuussa. :)

  Kivaa ja aurinkoista syyskuuta!

  1. Sama täällä! Tampereella tuntuu olevan jo paljon syksyisempää kuin Helsingissä, kun on enemmän lehtiä maassa ja jo ihan sellaista syksyn tuntua. Tänään onkin sitten ollut kunnon kaatosade, joten nyt viimeistään tuntee syyskuun saapuneen 🙈

   Ihana että sinullakin ollut onnistunut kesä ja että sait vapaa-aikaakin töiden ohelle! Jaksaa taas palata arkeen ja syksyyn kesän voimin ☺️

   Samoin kivaa syyskuuta – toivotaan paljon aurinkoisia, kuulaita syyspäiviä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *