Jälleen yksi ruutuasu

Tämä viikko on mennyt ihan hujauksessa ja taas ollaankin jo viikonlopussa. Outoa miten ohjelmaa täynnä ollut viime viikko tuntui suorastaan matelevan, kun taas tällä viikolla tehdessäni lähinnä kotoa käsin töitä ovat päivät vaan hujahtaneet ohi. Joka tapauksessa, ihanaa kun on taas viikonloppu! Syyskuun kalenteri on varsin täynnä viikonloppujen osalta ja tiedossa on kaikenlaista ohjelmaa kaksista valmistujaisjuhlista lapsenvahtikeikkaan. Jälkimmäinen osuukin juuri tälle viikonlopulle, lähdemme tänään poikaystävän kanssa Helsinkiin päin ja yöksi hänen sukulaislapsiaan vahtimaan. Eilen Insta Stooreissa totesinkin miten jännittävää, kun en ole koskaan ollut vahtimassa jonkun lapsia ihan yötä, mutta ehkä se on korkea aikakin, haha. Tulee kyllä varmasti hauskaa lasten kanssa!

Näihin nanny-kuulumisiin mitenkään liittymättä tässä asu jo parin viikon takaa. Jos viime kuukaudet ovat olleet hiljaista aikaa asukuvien osalta, niin nyt loppukesästä olen kirinyt ja päässyt taas vauhtiin. Nyt onkin siis puskettava näitä viimeisiä taltioituja mekko- ja hameasuja paljaiden säärien ja avokkaiden kera, kunnes siirrytään taas pitkiin lahkeisiin ja nilkkureihin. Niitäkin kyllä jo hieman odotan, nimimerkillä eilen hain kellarista kaikki neuleet ja viikkailin niitä hyllyille innosta piukeana. Tässä asussa yhdistyy monta viime vuosien lempparia, kuten röyhelöhelmainen luottomekkoni ja ruutubleiseri, jonka olen jälleen ottanut ilolla esiin. Ruutu miellyttää silmää tänäkin syksynä! Jos kaipaatte inspistä ruutubleiserin pukemiseen, niin täältä löytyy viimevuotinen postaus seitsemän eri ruutuasun kanssa.

Ruutu4 Ruutu3 Ruutu2 Ruutu1

Blazer / Zara
dress / &Other Stories
bag / Chanel
shoes / Flattered

Photos: Mari / Edit by me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *