Pieleen mennyt ripsien kestotaivutus

Instagramiani seuraavat ehkä muistavatkin, että kävin keväällä kokeilemassa ensimmäistä kertaa ripsien kestotaivutusta, eli suuren suosion saanutta lashliftiä. Olin pitkään ihastellut ystäväni taivutettuja ripsiä ja kiinnostuin, toimisiko Yumi-taivutus myös omille suoraakin suoremmille ripsilleni. Ja toimihan se, jäin kertaheitolla koukkuun! Kestotaivutus kesti minulla tosi hyvänä nelisen viikkoa, minkä jälkeen saatoin välillä taivuttaa ripset ekstranäyttävyyttä halutessani. Kokonaisuudessaan taivutus lähtee ripsien kasvettua eli 6-8 viikon paikkeilla, minkä jälkeen taivutuksen voi myös uusia. Taivutus teki ripsilleni juuri sen mitä kaipasinkin – se avasi katsetta ja piti ripset taivutettuina, mihin ei yleensä pysty kuin hyvät taivuttimet ja vedenkestävät ripsivärit.

Olen monesti sanonut, että kirjoittaisin vielä postauksen taivutuksesta ja siitä, miten olen ihastunut tähän helppoon ja ripsien pidennyksiä luonnollisempaan tapaan saada ripsiin näyttävyyttä. En kuitenkaan ollut vielä ehtinyt tehdä sitä, kunnes kolmannella kerralla taivutuksessa jokin meni pieleen. Harvemmin netistä lukee niitä epäonnistuneita kokemuksia ja usein lashlift -kokemukset päättyvätkin siihen, kun astutaan ulos hoitolasta tyytyväisinä täydellisistä räpsyistä. Tässä siis yksi pieleen mennyt kokemus. Olen kehunut kestotaivutusta Instagram Storyissani niin vuolaasti, että lienee reilua myös kertoa, miksi en todennäköisesti tämän jälkeen tulekaan enää uusimaan taivutusta.

Ripset

Kävin uusimassa taivutuksen juuri ennen Flow-festareita ajatellen, että ripset näyttävät sitten ekstrakivoilta festariviikonloppuna. Suureksi yllätyksekseni ripset taipuivat kuitenkin aivan yli (oikean puoleiset kuvat yllä ripsarin kanssa), eivätkä näyttäneet siltä miltä niiden kuuluisi. Voitte vaan kuvitella, miten äärimmäisen epämukavilta taakse päin kohti luomea ja luomivaon alle taipuvat ripset tuntuivat. Ne ärsyttivät ihan pirusti luomea sitä vasten koko ajan hinkatessaan ja olivat arvatenkin mahdottomat meikata. Laitoin tekijälle viestiä, joka itsekin kauhisteli ymmällään lopputulosta, ja sovimme korjausajasta heti seuraavalle viikolle. Muutaman päivän vetelin kuitenkin näillä ylitaipuneilla ripsillä ja odotin vaan sitä hetkeä, että ripset taipuisivat jälleen normaalisti. Tekijän mukaan maahantuoja olisi vaihtanut aineita ja olisi saanut muiltakin palautteita ylitaipuneista ripsistä, mutta hän kokeili korjata lopputulosta taivuttaen ripset uudestaan loivemmin. Hieman jännitti, vahingoittuisivatko ripset kun ne joudutaan taivuttamaan korjauksessa uudelleen, mutta otin mielummin sen riskin, kuin että olisin sietänyt viikkoja luomivaon alle taipuvia ripsiä.

Ensin näytti lupaavalta, mutta vuorokauden jälkeen ripset käpertyivät taas. Eivät ihan yhtä radikaalisti kuin ekalla kerralla, mutta käpertyivät kuitenkin, eikä lopputulos näyttänyt siltä miltä piti tälläkään kertaa. Etenkin ripsiväriä käyttäessäni pisimpien ripsien kärjet taipuvat taaksepäin luomivakoon. Nyt tuosta korjausajasta on kolmisen viikkoa ja ei siis auta kuin odottaa, että uudet ripset kasvavat ja taivutus alkaa poistua. Onneksi ripset tosiaan uusiutuvat, eikä taivutus ole mikään pysyvä juttu. En tiedä, voisiko oma reaktioni johtua juuri maahantuojan vaihtamista aineista, jolloin ne eivät jostain syystä enää sopisikaan omille ripsilleni taivuttaen niitä normaalisti. Tämän jälkeen en kuitenkaan ole menossa uusimaan kestotaivutusta, sillä toimenpide on myös sen verran arvokas (80€), ettei ihan heti tee mieli kokeilla uudestaan, jos riskinä on sama ylitaipuminen. Ehkä sitten joskus kun aika kultaa muistot, haha. 

Onko teillä kokemuksia ripsien kestotaivutuksesta?

33 thoughts on “Pieleen mennyt ripsien kestotaivutus

 1. Kamalaa! En kyllä muutenkaan menisi koskaan taivuttelemaan ripsiäni muuten kuin omalla taivuttimella mutta ohhoh! olen kyllä kuullut että sitä on ennenkin kritisoitu….

  1. Olen kuullut kyllä paljon kehuja kestotaivutuksesta, eikä kenellekään tutulle ole koskaan käynyt näin kuten itselläni. Onnistuessaan kestotaivutus on aivan ihana, mutta pieleen mennessä se tuottaa niin paljon harmaita hiuksia (tai ripsiä hehheh), kun sitä ei saa edes kunnolla korjattua ainakaan omassa tapauksessani. Tässä sitä siis vaan odotellaan, että uudet ripset kasvavat 🙈

   1. Ripsien ”yli” taipuisuus ei tossa kyllä johtunut aineista (sillä kaikkien merkkien aineet on lähestulkoon samoja) vaan siitä, että tekijä käytti liian pientä muottia sinun pitkille ripsille = liian taipuisat ripset. Pienissä muoteissa ei ole paljoa kaarta, jonka takia niillä voidaan taivuttaa todella lyhyitä ripsiä, mutta tekijä oli valinnut sinulle väärän muotin, ja ilmeisesti myös monille muillekkin asiakkaille jos kerta moni oli valittanut, että oli käynyt samaa 😅😁 Hän ei siis ilmeisesti ole kovin kokenut tekemään lash liftejä, mutta syytti aineita eikä itseään.

    1. Oh no! No toisaalta ehkä sitten saisin uskallusta kokeilla lashliftiä (eri paikassa) uudestaan, josko kyse tosiaan olisi vaan väärin valitusta muoteista eikä aineiden aiheuttamasta probleemasta.

    2. Vastaus Saaralle.. satuin törmäämään tähän kirjoitukseen sattumalta ja lukaistuani näitä vastauksia läpi päätin kirjoittaa minäkin.

     Olen tehnyt lash liftejä (ennen muinoin ripsipermanenttejä) yli 20v ja on TODELLA mahdollista, että aineet ovat muuttuneet ilman , että tekijä on tietoinen asiasta. Minulle on käynyt 2krt näin. Olin käyttänyt pitkään samoja, tuttuja aineita ja tiesin miten ne toimivat kunnes yhtäkkiä ripset taipuivat liikaa. Onneksi tälläisestä ei ehdi kärsiä kuin max pari asiakasta kun reagoit, että nyt ei kaikki ole niinkuin pitäisi.

     Maahantuojana silloisille aineille oli vielä isompi yritys jonka hlökunta ei tiennyt, että aineet olisivat muuttuneet (voihan olla, että heitä ei todella oltu informoitu).

     Minulla sattui olemaan ”vanhojen” aineiden pkt ja kun vertasin INCI listaa niin se oli aivan eri!! En uskaltanut käyttää aineita enään, vaan vaihdoin aineita samantien.

     Jossain vaiheessa tuli EU-säädökset ja taivutusaineista selvästi poistettiin joitain aineita (siitäkään ei ketään informoitu) koska yhtäkkiä ripset eivät taipuneetkaan samalla lailla kuin ennen ja aineita oli pidettävä tupla-aika. Näin tein vuosia, etsien tehokkaimpia aineita käyttööni.

     Päädyin käyttämään Tamperelaisen maahantuojan aineita vuosia, kunnes nyt keväällä 2021 toistui sama kuin 10v sitten. Eli ripset ylitaipuivat.

     Otin yhteyttä maahantuojaan. Harmikseni minulla ei ollut vanhoja tuotteita tai pakkauksia enään jotta olisin voinut verrata ainesosia itse. Maahantuojalle ei ollut tullut mitn tietoa. Käsityöläisenä huomaat eron heti ja mahdollisesti olet tottunut tekemään jollekin asiakkaalle aina samalla lailla ja yhtäkkiä tulos on erilainen. Ottivat maahantuojalta selvää ja kuulema vain hoitavia ainesosia oli lisätty. Kuulostaa edelleen oudolta, mutta aineet siis toimivat hyvin. Ovat vaan tehokkaampia eli vaikutusaikaa olen lyhentänyt 5min. Ihanaa sinänsä, mutta olisihan näistä pitänyt tulla infoa niin olisi muutama asiakas säästynyt käkkyräripsiltä. Jos näin käy, öljyä vaan kovasti ripsiin!

     Tälläistä VOI SIIS KÄYDÄ meille käsityöläisille (toki joku aloittelija voi valita liian pienen muotin myös).
     Toivottavasti ei osu enään omalle kohdalleni. Yt. Mia Castren/Green Lounge

 2. Itse olen käynyt jo viitisen vuotta kestotaivutuksessa samalla tekijällä ja nyt varsinkin otettua ripsiseerumin käyttöön, on lopputulos kuin ripsenpidennysten laiton jälkeen, vaikka kaikki onkin omaa ripseä. Olen aivan koukussa! Iso suositus Art Stylelle Helsingissä :)

  1. Hyvä kuulla, että sulta löytyy vaan positiivisia kokemuksia ja vielä noin pitkän ajan myötä! Ripsiseerumin kanssa lopputuloksesta tulee kyllä ihan mieletön, sitä lämmöllä tässä itsekin muistelen miltä ripseni viimeksi taivutuksen jälkeen näyttivät 😅 Nyt tuntuu, että siitä pituudesta puuttuu puolet, kun ripset ovat niin ylitaivutetut. No onneksi taivutus kasvaa pois, joten sitä odotellessa! Täytynee siis tämän jälkeen turvautua vaan omiin taivuttimiin ja vedenkestävään ripsiväriin, vaikka sen pois hinkkaamista inhoankin 🙈

 3. Itselläni kävi niin, ettei ripset taipuneet ollenkaan. Samana iltana oli vielä pientä kaartevuutta havaittavissa, mutta seuraavna päivänä ripset oli taas suorat. Taivutus tehtiin uudestaankin, mutta silti ei toiminut omiin ripiini…

  1. Oho, onpa jännä! Kai se vaan on niin, että aina on mahdollisuus ettei joku toimenpide tms. syystä tai toisesta vaan sovi kaikille 🤔

 4. Itseäni epäilyttää se välivaihe kun kestotaivutettujen ripsien “kasvukausi” loppuu ja taivutetut ripset alkavat pikkuhiljaa tippua, ja taas suoria uusia ripsiä alkaa kasvamaan tai ovat kasvaneet rinnalle. Jostain tästä vaiheesta luin ja ei ollut sekään ihan parhaimman näköinen kun ripsiä sojotti kuulemma joka suuntaan. Mietin että ripset voisivat siis pysyä hyvinä laiton jälkeen muutaman viikon kunnes ripsien uusiutuminen alkaa ja hinta tuntui 2-4 hyvästä viikosta paljolta eikä joka suuntaan sojottavat ripset innostaneet tai olisi vaivan/hinnan väärti. Kauniit sinun ripset ovat tuossa onnistuneessa kuvassa ja hienoa kun kerrot epäonnistuneesta kokemuksesta, niitäkin on hyvä tuoda esille ja niistä ihmiset varmasti toivovat tietävänsä. :)

  1. Muakin epäilytti tuo vaihe luettuani siitä ja sen takia pitkään lykkäsinkin ensimmäistä kokeilua. Se on ilmeisesti aika yksilöllistä, osalla se vaihe tulee häiritsevästi ja osalla taas menee luontevasti, kuten itselläni meni. En missään vaiheessa huomannut, että ripset olisivat sojottaneet eri suuntiin. Nyt tällä kerralla mulla tosin on suoriakin, eteen sojottavia ripsiä seassa, mutta kun on ollut kaiken kaikkiaan niin sekalainen keissi tämä kolmas kerta, niin ei ihmekään jos ripset vähän sojottaa 😅 Ripset ovat kyllä ihanat onnistuessaan, mutta tuottavat niiin paljon ärsytystä ja vaivaa sitten jos meneekin pieleen!

 5. Voi ei! Saako kysyä, missä kävit ottamassa taivutuksen ja oliko paikka sama kuin aiemmilla kerroilla?

  1. Kävin juu samassa paikassa kuin edellisilläkin kerroilla, Beautyputiikissa. Parit ensimmäiset ripset olivat kyllä ihanat, joten en usko että vika oli tekijässä, vaan ehkä sitten noissa maahantuojan muuttuneissa aineissa :)

 6. Mullaki huonoja kokemuksia taivutuksista. Mulla viikon pysy tosi sievinä, sitten alko tapahtua kamalia. Menetin puolet toisen silmän ripsistä kokonaan, ne katkesi. Sitten myös toisen silmän ripset alkoi harventua. Kysyin liikkeestä, missä tein taivutukset ja heillä ei kuulemma koskaan ole käynyt vastaavaa. Itkua vääntäen kävin ostamassa ripsien kasvattajaa sitten. En uskalla toista kertaa mennä.

  1. Voi kamala! No en kyllä minäkään uskaltaisi, jos kävisi noin radikaalisti 😩 Jos jotain positiivista, niin onneksi ripset kasvavat takaisin, eikä ole mikään lopullinen menetys. Mutta uskon, että kauhistutti – nämä meikäläisen käppyräripset eivät ole mitään tuon kokemuksen rinnalla!

  2. Mulla kans tänään oli kolmas kerta, viimeksi taivutettu marraskuussa ja nyt on helmikuu.
   Kähertyivät ihan kippuralle sillä M-tason “muotilla” (vai mikä se on).
   Löysin tieni tänne kun yritin etsiä apua loivennukseen.

   Jotenkin tällä kertaa aineet vaikuttivat kauemmin ja silmiä kirveli kaiken aikaa. Kyyneleet valui solkenaan. Aiemmin oli erilaista, aiemmin toki oon käynyt eri paikassa. Tällä kerralla kosmetologi vastasi kahteen puheluun ja söi siinä aineiden vaikutusta odotellessa, koko operaatioon meni pikkusta vaille kaksi tuntia.

   1. Kuulostaa ikävältä. Luulisi, että aineet kannattaa putsata pois, jos kirvelyä pn paljon ja jatkuu vaan. Kosmetologi kuulostaa epäammattimaiselts, kun kesken hoidon vastailee usein puhelimeen ja syö. Ei keskity siis asiakkaaseen ja turvallisuuteen. Hoidon aikana kuuluisi olla asiakkaan seurana tai vain lyhyesti poistua hetkeksi, koska jos tulisi paha reaktio niin kelle sitten ilmottaa heti, koska kosmetologi huitelee jossain. En ole kuullut, että taivutukseen menisi 2 tuntia :o yleensä 1-1,5h on usein.

 7. Itsellä myös ensimmäinen käynti reilu vuosi sitten beautyputiikissa ja tuli täydelliset ripset. Nyt kävin uudestaan, tällä kertaa beatyberryssä(BB lashes) ja jälleen kerran täydellistä jälkeä. Avaa ihanasti katsetta ja on arjessa helppo kun ripset on värjätty.😊

  1. Hyvä kuulla, että on onnistuneet kokemukset! On ne kyllä onnistuessaan aivan ihanat, sitä ei käy kiistäminen. Ehkä itsekin jossain vaiheessa uskaltaudun taas kokeilemaan uudestaan, kun aika kultaa muistot ja menee hermo taivuttimiin ja vedenkestäviin ripsiväreihin 🙈

 8. Sama juttu! Jännä juttu, että näistä epäonnistuneista harvemmin huudellaan tai julkaistaan kuvia. Mä oon säännöllisesti kestotaivuttanut tietyllä laittajalla, mutta viime keväänä erehdyin menemään toisen käsittelyyn – huonoin tuloksin. Toisen silmän ripset olivat ylitaipuneet luomivakoon ja ALAripset sojottivat hämähäkin jalkoina osa taipuneina ja osa normaaleina. Molemmat silmät näyttivät täten kovin eriparisilta. Ujona ja miellyttämishaluisena tohvelina en edes kehdannut valittaa, vaikka olisi varmaan pitänyt. Onneksi ripset suoristuivat ajan myötä, eikä runsas itkeminen sitä ikävä kyllä nopeuttanut. Voi näitä ensimmäisen maailman murheita. 😂 Tästä lähtien käyn vakkarilaittajalla, jonka hellävaraisuuteen ja jälkeen olen toistaiseksi voinut luottaa. Kauneudenhoitoalalla muutenkin jos löytää sen juuri itselle sopivan oman luottokampaajan/-kosmetologin/-minkävain, niin siitä kannattaa pitää kiinni!

  1. Voi ei, onpa inhottavaa että sullakin on käynyt näin!! Nauratti tuo ujo ja miellyttämisenhaluinen tohveli 😂💗 Ymmärrän kyllä hyvin, että tällaisesta toisen kädenjälkeen perustuvasta työstä (kuten vaikka myös kampaaja tms) voi tuntua ettei kehtaa reklamoida. Itse olen kuitenkin aina ajatellut niin, että jos jostain maksaa, eikä saa sitä mitä piti tai on luvattu, niin kyllä silloin kannattaa sanoa. Mutta joo, ensimmäisen maailman murheita nimenomaan, onneksi nämä ei ole mitään vakavia ongelmia ja karvat kasvavat takaisin 🙈

 9. Onpa ikävä. Eikö tekijä tullut yhtään vastaan tässä? Ehkä he olisivat voineet edes osan tuosta 80 eurosta palauttaa tai antaa lahjakortin tms.

  1. Hän kyllä tarjoutui tekemään seuraavan taivutuksen veloituksetta mikäli haluan tulla vielä uudestaan. Luulen kuitenkin, että nyt otan kyllä pikkuisen etäisyyttä taivutukseen ja kokeilen ehkä joskus myöhemmin, kun aika on kullannut muistot 🙈

 10. Tuo taivutus kuulostaa kyllä kivalta idealta, mutta eikö teitä ketkä olette ottaneet huoleta se jos sitä ainetta meneekin vahingossa silmään? Itse en tästä syystä lähtisi edes kokeilemaan.

  1. Niin ymmärrän, onhan silmä alueena kuitenkin sen verran herkkä. Uskoisin, että ammattitaitoisen tekijän kanssa sitä huolta ei ole 🤔

 11. Tehtiinkö taivutus samalla muotilla, kuin aiemmilla kerroilla? Mulla on lashliftistä pelkkiä positiivisia kokemuksia, mutta ripsien tekijä varoitteli valitsemasta liian pientä muottia. Silloin ripset kääntyvät liikaa ja osuvat luomiin. Tosi kurja, että taivutus meni pieleen, koska parhaimmillaanhan ne helpottaa laittautumista superpaljon!

  1. Mä en ole itse asiassa edes tiennyt mitään mistään muoteista tai valinnut niitä itse, joten en osaa sanoa 🤔 No sanos muuta, harmittaa että meni näin pieleen, sillä onnistuessaan lashlift on kyllä ihana! Tämä vaan jätti traumat, kun epäonnistuessaan näköjään sitä lopputulosta joutuu sitten sietämään viikkokaupalla 😅

   1. Myöhäinen kommentti tähän muotin valintaan, jos joku muukin nykyisyydessä/tulevaisuudessa harkitsee. Mulla on suurin osa ripsistä piikkisuoraa, vaaleeta ja ehkä keskivertomittaisia, noin 1,2-1,4 cm pitkiä. Sisäkulmissa ripset huomattavasti lyhyemmät. Muotti valittiin S:ksi, että tää enemmistö ripsistä taipuis nätisti. Sisäkulma oikeasta silmästä on paljon lyhyempää, eli nyt mulla on siellä ylikaartuneita pari ja ne hinkkaa luomivakoon.

    Mulla oli tarkoituksena tässä operaatiossa, että ne ripset, jotka kasvaa sivusuuntiin ja ristiin keskenään, taipuis niinkuin normaalisti ihmisillä, ripset eteenpäin. Sekä tietty, että ulkonurkista hyvin alaspäin sojottavat ripset ees vähän kaareutuisi.

    No, osa ripsistä kaareutu ihan nätisti. Nämä ripset, jotka kasvaa väärään menosuuntaan, eli sivuille päin, ei taipuneet muiden mukana. Lisäksi mulla on oikean silmän ulkonurkassa yksi h*ton pitkä ripsi, joka sojottaa suoraan alaluomea kohden. Kosmetologin kanssa toivottiin, että jos se olisi lähdössä irti.

    En suosittele tätä toimenpidettä siis sellaisille, joilla ripset on erimittaisia tai kasvusuunta jotain häränpyllyä. Varsinkin nää eri ilman suuntiin sojottavat ripset ei asettuneet nätisti, vaikka kuinka niitä asetteli ja nyhti.

    Ripsiseerumia tietysti suositeltiin, mutta en usko että se muuttaa ripsien kasvusuuntia. Toivoa sopii, että ripset nyt jotenkin pysyisi taivutettuna, eikä heti samana päivänä suoristuis. Vähän vaan ulkonurkat näyttää pahaenteisiltä, vaikka aikaa on kulunut vasta pari tuntia.

    Mitäs me suomalaiset suoraripsiset, joillekin lash lift toimii, tällä kertaa ei täysin mun räpsyttimille.

 12. Hei Jonna!
  Estenomina aloin heti miettiä kemiaa prosessin takana. Kestotaivutuksessa ripsen rikkisidokset hajotetaan, ripsi taivutetaan ja sidokset palautetaan, jolloin ripsi jää uuteen muotoonsa. Erot tulevat kuitenkin siitä, että jokaisen ihmisen jokainen ripsi on yksilöllinen. Ja sen vuoksi jollain voi pudota ripset, toisella kärjet palaa ja sinulla taas käpertyä liikaa. Mietin myös onko kosmetologi käyttänyt liian pientä puolaa, jolloin ripset on taivutettu liian käkkärälle, mutta tähän en usko, koska olet aiemmin saanut hyviä tuloksia.

  Ja tosiaan seuraavalla kerralla, kun uskaltaudut kestotaivutukseen, niin kehotan kahta asiaa: 1. Älä mene hoitolaan, joka käyttää Yumin tuotteita (markkinoilla on muitakin kestotaivutusbrändejä, itse liputan Synergie Lash Liftin puolesta, siinä myös edullisempi hinta 60e-70e) ja 2. pyydä ettei permis- ja kehiteaineita levitetä kärkeen asti (aineita tulisi eniten leittää juuri tyveen, koska sieltä se taivutus lähtee, kärjet ei aineita juuri tarvitse).

  Ja yhteen kommenttiin lisätäkseni oman huomion, saa olla erittäin tumpelo tekijä, jos saa kestotaivutusaineita silmään, koska prosessi tehdään silmät kiinni ja aineet levitetään puolaan liimatuille ripseille, jolloin aineen joutuminen silmiin on erittäin epätodennäköistä.

  Onneksi ripset ovat kasvava luonnonvara! :)

  1. Hei kiinnostavaa, itsellä kun ei ole näistä tarkempaa tietoa, niin kiva että joku valaisee joka ymmärtää näiden päälle. En tosiaan tiedä, mikä on sitten ollut lopullinen syy tämän lopputuloksen epäonnistumiselle, kun kahdella aiemmalla kerralla ei ole ollut vastaavaa. Ja hei kiitos vinkeistä, en ole tutustunut yhtään muihin brändeihin Yumin lisäksi, niin täytyy tsekata, jos vielä joskus uskaltaudun ottamaan taivutuksen uudestaan :)

 13. Minkälaiset ripset sinulla on luonnostaan? Olen miettinyt taivutusta, mutta omat ovat melko lyhyet ja hennohkot sekä piikkisuorat, joten lopputulos mietityttää… Kuinka kauan sinulla on taivutus pysynyt hyvänä?

  1. Mulla on muuten aika lyhyet ripset, mutta olen käyttänyt ripsiseerumia, jolla olen saanut pituutta reippaasti lisättyä ja ripsiä muutenkin vahvistettua. Piikkisuorat ne kyllä ovat silti, joten ripsiä on vaikea saada pysymään kotikonstein taivutettuina. Taivutus on pysynyt tosi hyvänä ehkä juuri sen nelisen viikkoa ja sen jälkeen olen välillä taivuttanut lisäksi itse (koska olen taivutusfriikki ja haluan että ripset on kunnolla taivutettuna :D), mutta missään vaiheessa ne eivät ole mulla menneet sellaiseksi “sekasotkuksi” kuten joskus lukee, kun suoraa ripseä alkaa kasvamaan sekaan. On kuitenkin ihan yksilöllistä, miten hyvin pysyy, joillain voi pysyä 8-10 viikkoakin hyvin taivutettuina :)

 14. Mä olen kaksi kertaa ottanut Yumi-lashesit, eri kauneushoitoloissa. Molemmissa onnistui täydellisesti, toisesta otin vielä ripsiseerumin mukaan, Eka kesti nättinä kuutisen viikkoa, sitten pidin väliä. Kunnes nyt taas innostuin, helpottaa töihinlähtöä :D . Vantaalla molemmat, mutta en viitsi mainostaa. Ihana palvelu muutenkin :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *