Seitsemän asua ruutubleiserin kanssa

Klassinen ruutukuosi jatkaa voittokulkuaan tänäkin syksynä – ja sehän sopii meikäläiselle! Hurahdin viime syksynä ruutuun ihan totaalisesti, joten sitä löytyy kaapistani niin bleiserin, housujen kuin hameenkin muodossa. Etenkin bleiseriasuja on ehditty taltioida kuluneen vuoden aikana vaikka kuinka monia, joten ajattelin tämän yhä eteenpäin porskuttavan trendin kunniaksi koota ne yhden postauksen alle. Tässä siis seitsemän eri yhdistelmää ruutubleiserin kanssa! Ennustan, että ruutuasuja on luvassa tulevina kuukausina lisääkin :)

Checkedblazeroutfit4

Loppusyksyllä bleiseri saa lisää käyttöaikaa lämpimän pooloneuleen kanssa. Klassikot sopivat hyvin yhteen ja revityt farkut tekevät asusta asteen rennomman.

Ruutubleiseri2

Yksi käytetyimpiä asuja viime syksyltä – nahkahousut, loaferit, valkoinen pusero ja ruutujakku. Tässä kävin useasti palaverissa tai tapahtumissa, sama kokonaisuus pääsee varmasti pian taas käyttöön!

Checked_blazer_outfit2

Asuhaasteen villikortti, jossa jakku ja mekko saavat muotoa vyötärölle sidotulla vyöllä.

Success1

Viileämmän kesäpäivän asu – lempifarkut ja kevyt valkoinen pusero.

Bleiseri3

Yksi suosikkejani viime syksyltä! Viininpunaiset bootsit sopivat täydellisesti punaruutuisen jakun kanssa, tämä kokonaisuus löytyi yltäni monesti.

Anine2

Keväinen versio ylempää löytyvästä asusta samaisten farkkujen kanssa – toimii yhtä hyvin neuleeseen ja nilkkureihinkin yhdistettynä.

Ruutu1

Viimeisenä vielä ruutubleiseri printtiteepparin ja farkkujen kanssa.

Mikä näistä oli teidän lemppari? Tulevan syksyn ruutuasuja odotellessa!

8 thoughts on “Seitsemän asua ruutubleiserin kanssa

 1. Ai että, toinen ruutufani ilmoittautuu ? Vaikka kesä onkin ollut ihanaa helleaikaa, niin kyllä mä jo innolla odotan päästä yhdistelemään omaakin ruutubleiseriä taas syksyn asuihin!

  1. Jes, en ole siis ainoa! Sama homma, kumma miten sitä aina pikkuhiljaa näin syksyn lähestyessä alkaa jo vähän haaveilemaan syysvaatteista… :D Vaikka niitä saa sitten taas lopulta käyttää niiin monta kuukautta putkeen ihan kyllästymiseen asti!

 2. Täällä kans yks ruutufani! Mä tykkäsin näistä ihan jokaisesta, hahah. :D Mut jos yks pitäis valita niin toi kuva missä sulla on noi viininpunaiset bootsit jalassa (vaikee arvata varmaan mikä mun lempiväri on). Ja tän myötä mä tarviin ehdottomasti myös samaisen bleiserin kaappiini! <3

  1. Ruuturakkaudelle ei näy loppua! Kiva kuulla, että tykkäsit näistä – sitten eikun bleiserikaupoille :) Vitsit nuo viininpunaiset bootsit olivat ihan paras ostos viime syksynä! Eivät maksaneet kuin muutaman kympin ja käytin niin paljon, kaiken lisäksi todella hyvät jalassa! En malta odottaa, että pääsen pian taas käyttämään näitä.

 3. Syysasuja, JEE! kesä on ollut täydellinen, mutta mun puolesta syksy saa alkaa pikkuhiljaa tulla ja päässä taas pukeutumaan eritavalla!

  Mutta pakko myöntää, etten edelleeenkään innostu ruutukuosista :D toivottavasti siis myös luvassa muitakin asuja ;)

  1. Ylempänä tuossa tunnustinkin, että kyllä sitä alkaa tässä vaiheessa jo taas vähän neuleet ja muut syysjutut houkuttaa ? Mutta nautitaan nyt vielä tämä elokuu, sitten saa taas pukeutua kerroksiin kyllästymiseen saakka!

   Haha, muistan aina ettet välitä ruudusta! :D Nou hätä, varmasti tulee muutakin kuin ruutua ;)

 4. Ostin sitten minäkin Zaran alesta kahdella kympillä ruutubleiserin vaikka ei ollut tarkoitus. Uskoisin sille olevan paljonkin käyttöä. Kiitos näistä inspiskuvista!

  Onko sinulla muuten noissa kuvissa kaksi eri bleiseriä? Toinen näyttäsi yksiriviseltä ja toinen kaksiriviseltä vaikka kangas näyttääkin hyvin samanlaiselta kummassakin? Itse ostin yksirivisen, koska olen tintava enkä muutenkaan kovin hento eli musta kaksirivinen tekee vaan isomman näköiseksi. Sinulle nyt käy mikä vaan kun olet niin siro.

  1. Oi hyvä alelöytö! Eipä kestä, kiva jos näistä on inspiraatioksi :)

   Joo näissä näkyy kaksi eri. Ostin vuosi sitten syksyllä tuon yksirivisen Zarasta, ja keväällä sain PR-toimistolta Gina Tricotin ja Anine Bingin mallistosta kaksirivisen version. Molemmat on vähän oversized-mallisia, joten tunnen kyllä välillä hukkuvani bleiseriin ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *