Style Throwback – Elokuun asut jokaiselta vuodelta

Taas on kuukausi kohta hurahtanut, mutta ennen syyskuuhun siirtymistä jatketaan taas Style Throwback -sarjaa! Kerrankin muistin toteuttaa tämän vielä oikean kuukauden puolella, haha. Tässä siis elokuun asuja aina sieltä vuodelta 2012 lähtien!

Elokuu-2012

Aloitetaan jälleen blogini alkuajoilta, jolloin asut kuvattiin kotona asuessani talon takapihalla. Tämä oli ilmeisesti juhla-asuni vanhempieni syntymäpäiväjuhlissa. Super klassinen kokonaisuus, jossa ei sinällään mitään vikaa, mutta ihan tällaisenaan en ehkä pukisi enää samaa asua. Ainakin hameiden helmat ovat vuosien saatossa pidentyneet!

Elokuu-2013

Vuodelta 2013 ei löytynyt yhtäkään varsinaista asukuvaa, kun blogini osa kuvatiedostoista on jäänyt tuolta vuodelta kadoksiin, mutta sentään jotain todistusaineistoa löytyi. Tykkään kyllä beigen neuleen ja valkoisen yhdistelmästä, mutta nuo tuolloin kulta-aikaa eläneet statementkaulakorut sen sijaan saavat puolestani jäädä vuodelle 2013, haha!

Elokuu-2014

Tämä vuoden 2014 asu on edelleen tosi näköiseni – tykkään kovasti farkun, mustan ja valkoisen yhdistelmästä. Tuo Zaran perustoppi on muuten yhä ahkerassa käytössäni sekä mustana että valkoisena, hauska huomata miten hyvin ketjuliikevaatekin voi säilyä monien vuosien ajan.

Elokuu-2015

Elokuille mahtui yksi työasukin. Käytin tuolloin kesäisin paljon kynähameita töissä ja tässä olen yhdistänyt hameen rennosti istuvan kauluspaidan kanssa.

Elokuu-2016

Tässä onkin sama pusero kuin edellisenä vuotena ja sama värimaailma muutenkin, ainoastaan hame on vaihtunut vekilliseen versioon. Hullaannuin tuolloin vekkihameista ja rakastin tätä valkoista hametta niiin paljon. Nyt hameelle ei ole kuitenkaan ollut pariin vuoteen oikein käyttöä, joten juuri tätä vaatekaapissa hetki sitten katsoessani mietin tämän myymistä.

Elokuu-2017

Tämä metallinhohtoinen spagettimekko on näkynyt tämän illallisasun lisäksi vuosittain Flow-asuissani ja mekko on minusta niin ihana! Yksi tällainen vähän spesiaalimpi vaatekappale kaapissa on kiva lisä. Tuo nahkatakki taas on muutaman vuoden takainen ehkä paras koskaan tekemäni alelöytö All Saintsilta ja edelleen kovassa käytössä.

Elokuu-2018

Tämä viimekesäinen asu on ollut mielessäni, sillä olen ajatellut yhdistäväni pian taas nilkkurit mekkojen ja hameiden kanssa. Tykkään kovasti farkun, valkoisen ja beigen asusteiden yhdistelmästä, joten saman lookin voisin ehdottomasti pukea nytkin ylleni!

2 thoughts on “Style Throwback – Elokuun asut jokaiselta vuodelta

  1. Hei, onnistuineita vaatehankintoja vuosien saatossa sinulla ollut, kestävät aikaa vaikka eri asuissa tähän päivään päivitettynä😊 kokeilehan ennen vekihameen myymistä, sitä valkoisen neuleen ja nahkarotsin kanssa…näyttäisi varmasti upealta päälläsi!

    1. Vekkihame voisi kyllä toimia neuleen ja nahkatakin kanssa! Ehkä täytyy vielä mallailla ennen myyntiin laittamista :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *