Kesämekko x 10

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Saan aina valtavasti kysymyksiä päälläni näkyvistä kesämekoista, mutta valitettavasti usein mekot ovat jo edellisinä vuosina hankittuja, eivätkä täten enää myynnissä. Ajattelinkin näin lämpimien kelien myötä kerätä yhteen kymmenen ihanaa tällä hetkellä myynnissä olevaa mekkoa. Juuri nyt kesämekoissa viehättää kukkakuosi, voittokulkuaan jatkava leikkisä polka dot, sekä ihanan hengittävä pellava ja nappiyksityiskohdat. Tästä kollaasista tilasinkin itselleni aiemmin tuon sinivalkoraitaisen pellavamekon ja se on i-ha-na!! Pellava on täydellinen materiaali kesäkuumalle, joten tätä tulee käytettyä varmasti monina hellepäivinä.

Mekot1. Kukkamekko, 2. keltainen kukkamekko, 3. pitsimekko – Mango, 4. mustavalkoinen mekko, 5. ruskeapilkullinen mekko – Zara, 6. mustat sandaalit, 7. sinivalkoraitainen mekko, 8. musta mekko, 9. korot – Flattered, 10. beige mekko – Mango, 11. sandaalit – Flattered, 12. laukku, 13. korvakorut,
14. ruskea mekko, 15. punainen mekko

1 thought on “Kesämekko x 10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *