Snapshots from NYC

Heippa ihanat – linjoilla taas! Tarkoitukseni oli alunperin tehdä New Yorkista jotain pikapäivityksiä tänne blogiin, mutta päivämme olivatkin niin täysiä, että hädintuskin ehdin edes avata läppäriä koko viikon aikana. Ja iltaisin lopulta hotellille saavuttuamme uni tuli pitkän päivän jälkeen kuin nuijanukutuksella, joten oli turha edes yrittää kirjoittaa jotain järkevää tänne. Instagramia ja stooreja kuitenkin päivittelin reissun aikana, joten ehkä olette seuranneet meininkiä sieltä käsin. Nyt olemme tosiaan taas takaisin kotosalla, sillä tulimme vappuaaton aamuna takaisin Suomeen (meikäläinen flunssan kera, äh!). New Yorkia jää kyllä ikävä – kaupunki oli juuri niin mieletön kuin osasin odottaakin ja meillä oli aivan ihana reissu! Tulen tekemään myöhemmin toukokuussa kattavan vinkkipostauksen Nykiin ravintoloineen nähtävyyksineen kaikkineen, mitä olette jo ehtineet toivoakin, mutta sitä ennen tässä vähän muuta fiilistelyä reissusta puhelinkuvien muodossa.

Nyc_puhelin1

Kyselin teiltä alkuvuodesta hotellisuosituksia Instagramissa ja monien hyvien vaihtoehtojen jälkeen päädyttiin teidänkin suosittelemaan NoMo SoHoon. Halusimme hotellin hieman rauhallisemmasta Sohosta, jossa on paljon hyviä ravintoloita ja kahviloita ympärillä ja lisäksi hyvät yhteydet kaikkialle. Tykättiin niin hotellista kuin Sohostakin tosi paljon ja nuo huoneen mielettömät näkymät Empire State Buildingille kruunasivat kyllä!

Nyc_puhelin2 NYC_puhelin4

Meidän reissulle osui aika vaihtelevat säät. Alkulomasta pari päivää saatiin nauttia auringosta ja kesäisestä lämmöstä, joten onneksi tehtiin silloin kaikki hyvää säätä vaativat aktiviteetit. Myöhemmin nimittäin oli kaatosadetta ja hyytävää tuulta, mutta osui sinne pari vähän aurinkoisempaakin päivää. Sää ei onneksi menoa haitannut, nautittiin kaupungista siitä huolimatta!

Nyc_puhelin3

Salakuva parhaasta matkaseuralaisestani, joka hoiti myös reissun kartturin roolin. Minähän olen tunnetusti maailman huonoin suunnistaja. / Aamupalat olivat kyllä reissumme ruokailujen parhautta, syötiin niin hyviä brekuja! Tässä bagel plate, tuoreet marjat ja hedelmät sekä pannari munalla ja pekonilla. Tämän jälkeen on pakko joku kerta kokeilla kunnon amerikkalaisia pannukakkuja kotona.

NYC_puhelin5

Käytiin heti ensimmäisenä kokonaisena päivänä Central Parkissa ja vitsit miten kaunista siellä oli! Tämä vuodenaika oli kyllä täydellinen ajankohta, sillä puistossa vihersi ja kirsikkapuut kukkivat täydessä loistossaan.

Nyc_puhelin6

Keltaiset taksit, mitäs muutakaan! Tämä on napattu Flat Ironin eli silitysrautatalon lähettyviltä. / Ostin reissulta kosmetiikan lisäksi vaan muutaman jutun, kuten tämän sovarikuvan pitsimekon. Kaikkea ihanaa olisi toki New Yorkista löytynyt, mutta turhan korkealla hintalapulla, hehe.

Nyc_puhelin7

Maanantaina sanottiin heipat näille ihanille maisemille – toivottavasti nähdään taas NYC <3

9 thoughts on “Snapshots from NYC

 1. Oi mitä kuvia ja fiiliksiä! Odotan muita NYC-postauksia innolla😍
  New Yorkissa olen kyllä syönyt elämäni parhaimmat pannukakut, ah. Ei ne kotona onnistu yhtä hyvin, vaikka mitä kokeilee. Kunnon American Diners sen olla pitää, jossa tuodaan kahvi pannussa pöytään. :D

  1. Ihana kuulla! 💗 No toi on kyllä totta, että pannareista tuskin saisi Nycin veroisia kotioloissa 🙊 Täytyy kuitenkin edes yrittää, olisi ihana joku viikonloppuaamu kokeilla tehdä kunnon amerikkalaiset pannukakut!

 2. Ihania kuvia ja maisemia, varmasti hieno reissu!

  Täällä podetaan myös flunssaa. Ei ole vuosiin ollut nuhaa kummempaa, mutta tänään olen ollut pienen lämmön kanssa petipotilaana, ihan voimaton olo särkyineen ja pahoinvointeineen. Olosta voisi päätellä kovemmankin kuumeen olevan päällä!

  Olen itsekin tosi huono suunnistaja, olisin aina menossa väärään suuntaan. En käsitä, miten jotkut vaan tietää ihan vieraassa paikassa minne päin pitää mennä… :D

  1. Eikä, ihan sama juttu! Kuumetta ei ole ollut vuosiin, mutta tämä tauti iskikin ihan kunnolla. Toisaalta hyvä että tuli sitten kertarysäyksellä kuumeen kera, sellainen pikkunuhakin on ärsyttävää.

   Toivottavasti voit jo vähän paremmin, kivaa viikonloppua! :)

 3. Aivan ihania kuvia – noi kirsikkakukkapuut! <3 Odotan innolla kaikkia sun NYC-postauksia. 8) Itse en ole siellä vielä koskaan käynyt, mutta ehkä joskus tulevaisuudessa.

  1. Ihana kiitos paljon! NYC oli kyllä unelmakohteeni niin monta vuotta, joten tuntui ihan mielettömältä päästä viimein näkemään ja kokemaan kaupungin syke itse 😍 Odotus siis todellakin palkitsi!

 4. Kiva fiilistellä New Yorkia sun kuvista ja postauksista. Hauska sattuma myös, että oltiin teidän kanssa samaan aikaan siellä ja myös samassa hotellissa.

   1. Ei törmätty, olisin kyllä moikannut😊 Instasta kuitenkin huomasin, että samoilla nurkilla pyöritään! Huippureissu oli, NYC on ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *