Ruutua ja kamelia

Toivottavasti teidän pääsiäinen on sujunut mukavissa merkeissä! Täällä ollaan vietetty aikaa ystävien ja läheisten kanssa, syöty suklaamunia ja ulkoiltu, joten oikein onnistunut pääsiäinen kyllä. Olen myös tehnyt viimeisiä työjuttuja maaliin ennen huomista New Yorkiin lähtöä, mutta nyt on kaikki ruksittu to do -listalta ja voi keskittyä reissun fiilistelyyn!

Tämä asu on jo muutaman viikon takaa ja käytin itse asiassa samaa kokonaisuutta useaan otteeseen vaihtaen välillä nilkkurit tennareihin. Tällä viikolla saisi ilmeisesti melkein jättää takinkin pois (tai ainakin tuolla villakankaisella tulisi hiki! :D), sillä asteet lupaavat tänne Suomeen ihan mieletöntä keliä. Tykkäsin kuitenkin tästä kokonaisuudesta ihan super paljon ja tulen varmasti varioimaan tätä myös näille säille sopivammaksi. Löysin itse asiassa asuinspiraation Pinterestistä törmätessäni kamelinruskeiden housujen ja ruudullisen takin yhdistelmään. Muistin kaapistani viime syksyisen setin, jonka housut ovat jääneet vähälle käytölle, kun taas bleiseriä olen käyttänyt paljonkin. Tämän myötä löysin housut jotenkin ihan uudelleen ja vitsit ne näyttivätkin kivalta! En olisi itse osannut ajatella näiden yhdistelmää, joten oodi jälleen Pinterestille.

Seuraavat asukuvat tulevatkin sitten New Yorkista, jee!!

Ruututakki1 Ruututakki4 Ruutu Ruututakki3 Ruututakki2

Coat / Gina Tricot (sponsored)
knit / Filippa K
bag / Gucci
trousers / Gina Tricot (sponsored)
shoes / &Other Stories

Photos: Mari / Edit by me

4 thoughts on “Ruutua ja kamelia

 1. Onpas kiva asu👌🏼hyvin toimii ruutu ja ruskea yhdessä.
  Oi, New Yorkin kuvia odotellessa😍ihanaa reissua teille!😘🗽

  1. Kiitos paljon Johanna! Siis ihastuin ihan täysin tuon ruutukuosin ja kamelinruskean yhdistelmään, täytyy ehkä testata tästä jotain versiota myös ruutubleiserin kanssa 😍

   Rentoa pääsiäispäivää sinne ihana!

 2. Ai vitsi kun onkin hyvännäköinen kombo! 😍 Ihanaa matkaa teille, innolla jo ootan nähdä reissukuvia!

  1. Kiitos ihana! Ihan parasta kun saa inspiraatiota vaatekaapista jo löytyvien juttujen yhdistelemiseen 😍

   Reissukuvia varmasti paljon luvassa! 😘

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *