Suosikkikivijalkani Tampereella

Kaupallinen yhteistyö: INCH” Store

Vähänkään kanaviani seuranneet eivät varmasti ole voineet välttyä Tampereen ihanimman kivijalkaliikkeen INCH” Storen bongaamiselta. Olen käynyt INCH:ssä vuosia jo ennen Tampereelle muuttamista – muistan miten täältä kotoisin oleva poikaystäväni totesi, että on muuten sellainen kiva vaatekauppa, josta varmasti tykkäisit. Silloin kävin tutkimassa liikkeen valikoimia usein käydessämme Vaasasta Tampereella poikaystävän kotikonnuilla, mutta nykyään pääsen poikkeamaan siellä aina halutessani. INCH” Store on näkynyt täällä aiemmin runsaasti ihan ilman yhteistyötäkin, sillä olen niin vilpittömästi sitä mieltä, että täällä on huikea tuotevalikoima ja mikä parasta – ihan mieletön asiakaspalvelu. Ilolla lähdin kuitenkin tekemään INCH”:n kanssa yhteistyötä näin kevään kynnyksellä, kun likkeeseenkin on tullut kaikkea uutta kivaa. Ja psst, postauksen lopussa on alekoodi sekä kivijalkaan että verkkokauppaan, josta nämä postauksen tuotteet myös löytyvät!

INCH” Store sijaitsee siis Tampereen keskustassa osoitteessa Kuninkaankatu 21 (liike on kahdessa kerroksessa katutasossa ja ylempänä), mutta heillä on tosiaan myös verkkokauppa. Brändivalikoima on tosi laaja ja edustettuna on monta mieleistä skandimerkkiä, kuten Samsøe & Samsøe, Twist & Tango, Minimum, Whyred, Filippa K sekä Tiger of Sweden. Huomasin juuri myös ilokseni, että ruotsalainen Flattered on rantautunut Tampereelle – olen salaa toivonutkin, että INCH” ottaisi tämän lempikenkämerkkini valikoimiinsa! Lisäksi löytyy ihanat suomalaismerkit Arela, Gauhar ja Hálo sekä laaja valikoima muun muassa Levi’stä, Supergaa ja Dr. Martensia. Koko brändilistauksen voit katsoa täältä. Valikoimaa on runsaasti myös miehille ja omakin poikaystäväni on löytänyt täältä myyjien avustuksella monta super hyvää juttua! Myyjillä on nimittäin jokin maaginen taito tuoda sovituskoppiin sellaisiakin vaatekappaleita, joita et olisi osannut itse poimia rekiltä, mutta jotka osoittautuvatkin lopulta vaatekaapin kulmakiviksi. Kuten aiemmin keväällä ihanan myyjän kiikuttaessa sovariin ne Won Hundredin farkut, joissa olen sittemmin lähes asunut. Farkkuvinkki upposi ilmeisen monille teistäkin, sillä sain viestejä, että on muuten parhaat farkut ikinä! Valitsin INCH”:n tämän hetkisestä valikoimasta kolme lookia suosikkituotteideni kera, joten kurkataan niihin tarkemmin.

INCH Store INCH2 INCH5

Takki – Samsøe & Samsøe, t-paita – Arela, farkut – Levi’s, kengät – Shoe Biz Copenhagen

Tätä Samsøe:n trenssiä ihastelin jo aiemmin keväällä – tässä on ihana matsku ja vähän rennompi istuvuus. Yksinkertainen valkoisen t-paidan ja farkkujen yhdistelmä näyttää trenssiin yhdistettynä niin raikkaalta ja keväiseltä. Olen muuten aina pyytänyt farkkuja ostaessani myyjää lyhentämään lahkeet ja nyt tykkään erityisesti sellaisesta viimeistelemättömästä lookista, joten lahkeet on lyhennetty ihan vaan saksilla. Kannattaa siis kysyä lyhennystä, mikäli tarpeeksi lyhyttä lahjetta ei löydy jostain farkkumallista jo valmiiksi.

INCH1 INCH3

Nahkatakki – Samsøe & Samsøe, pooloneule – Filippa K, farkkuhame – Levi’s, tennarit – Superga

Nahkatakki on kevääksi ihan must! Tämä Samsøe:n takki on tosi pehmeää nahkaa ja biker-malli on just eikä melkein. Yhdistin takin kanssa farkkuhameen ja mustan puolihihaisen ohuen pooloneuleen. Sain itse asiassa tämän neuleen mutta valkoisena ja ribattuna poikaystävältäni joululahjaksi (INCH”:n tontuista oli ollut pikkuisen apua lahjaa valitessa, hehe), se näkyi asussani täällä. Valkoinen näyttää olevan loppuunmyyty, mutta mustaa ja harmaata yhä löytyy. Jalassa taas on kesän suosikkitennarini eli Supergat – itseltäni löytyy ennestään kankaiset, mutta nämä nahkaiset ovat kyllä myös tosi kivat!

INCH4 INCH6

Pusero – Samsøe & Samsøe, farkut – Won Hundred, tennarit – Superga

Viimeisenä vielä ne aikaisemmin ostamani meikäläisen lempparifarkut, jotka ovat näkyneet jo monissa asuissani. Maailman mukavimmat, istuva ja imarteleva malli etenkin korkeavyötäröisenä sekä täydellinen harmaamusta väri – en voi tarpeeksi kehua näitä! Tykästyin myös tähän puuvillasta ja pellavasta valmistettuun rennon malliseen kauluspaitaan, joka olisi ihana kesäksi.

INCH7

Mitä tykkäsitte valinnoistani? Jos INCH” Store ei ole teille vielä tuttu, niin suosittelen niin lämpimästi käymään. Ihanat, ammattitaitoiset myyjät osaavat varmasti auttaa, etsit sitten istuvia farkkuja, kivaa kevättakkia tai vaikka täydellistä t-paitaa. Kuten alussa sanoin, INCH” Store halusi vielä jakaa teille alekoodin (mitä harvemmin on jaossa!). Koodilla JONNAINCH saatte -20% normaalihintaisista tuotteista verkkokaupasta sekä liikkeestä näyttämällä tätä postausta. Koodi on voimassa huhtikuun loppuun asti, toivottavasti tästä on teille iloa! :)

Photos of me: Riikka Kuusisto /  Edit by me

4 thoughts on “Suosikkikivijalkani Tampereella

 1. Yhdyn jokaiseen sanaasi! Inch on suosikkiliikkeeni <3 Löysin liikkeen vuosia sitten erään toisen blogin kautta, eikä Inch ollut silloin vielä niin tunnettu kuin nyt. Onkin ollut ihan superia seurata, miten nykyään Inch-kasseja näkee useilla Tampereella kulkiessa eikä välttämättä enää joudu selittämään, mistä liikkeestä on kyse, kun kerron, mistä olen jonkin tuotteen ostanut. Nyt kun itse taas asun Helsingissä, kaipaan kyllä Inchiä kovasti (joskin kukkaroni varmaan ei :-DD), mutta voisin jopa sanoa, että Inchin avulla olen saanut paremmin kiinni omasta tyylistäni, joka vielä silloin joskus oli vähän hukassa. Eli iso peukku ihanille ja super osaaville myyjille!

  Tosi kiva ja kesäisen oloinen tuo Samsoen kauluspaita. Just ihanan löysä mallikin. Täytyypä laittaa harkintaan! :-) Ostoslistallani on juuri nyt tuollaisia rentoja kauluspaitoja, joita kaapistani uupuu.

  1. Kirjoititpa ihanasti! Varmasti parasta mahdollista palautetta INCH:lle, että ovat voineet auttaa asiakasta oman tyylin löytämisessä ☺️ Myyjät saavat kyllä aina tosi nopeasti kiinni siitä, mitä etsii (vaikka ei tosiaan itsekään aina tietäisi jotain etsivänsä, haha).

   Tuo kauluspaita oli tosi kiva ja jäin itsekin miettimään sen hankintaa – valkoinen vastaava löytyy kaapista ennestään ja ollut ahkerassa käytössä. Tuo pellava teki siitä vähän sellaisen rosoisemman kuin ihan perus kauluspaita ja matsku olisi varmasti ihanan viileä kesällä. Mäkin olen pitkästä aikaa taas innostunut tällaisista rennoista kauluspaidoista!

   Kiitos Kaisa kun kommentoit ja rentouttavaa pääsiäistä!

 2. Hei, käytätköhän mahdollisesti blogissasi ”normaalia” isompia kuvia vai miksiköhän kuvat latautuu aina tajuttoman hitaasti bloglovinilla? Muiden blogien kanssa ei ko. ongelmaa ole. Aina ei jaksa edes odottaa kuvien latautumista vaikka kuvat juuri ois kivat katsoa.

  Aurinkoista kevään jatkoa :)

  1. Moikka Jenni! Eikä, onpa kurjaa jos kuvat ei lataudu kunnolla – mulla nimittäin itsellänikin menee hermo muiden blogeja lukiessa jos kuvat lataa hitaasti. Aiemmin en ole saanut tästä palautetta tai huomannut itse ongelmaa, mutta mäpäs kyselen hieman muiltakin ja kysyn neuvoa koodariltani, josko saataisiin asialle tehtyä jotain :) Kiitos siis kun ilmoitit ja samoin ihanaa kevään jatkoa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *