Viime viikon parhaat

Viime viikon paras…

…elokuva – Bohemian Rhapsody. Tätä oli tarkoitus mennä katsomaan jo leffateatteriin, mutta nyt se tuli vuokrattavaksi Viaplay’hin. En ajatellut syttyväni elokuvalle sen suuremmin, koska en ole mikään erityinen Queen -fani, mutta oli kyllä kaiken hehkutuksen arvoinen!

….huomio -miten pitkälle kevät oli täällä Tampereellakin mennyt vaan reilussa viikossa sillä välin kun olin Helsingissä. Kadut alkavat vihdoin olla kuivia (lähtiessäni kun oli vielä luntakin), vielä kun hiekat lakaistaisiin kokonaan pois.

Leo6 Leo3

…treeni (ja muuten myös viikon ainoa treeni), oli eilinen sali. Urheilu tuntui samaan aikaan karmealta että hyvältä parin viikon tauon jälkeen oltuani ensin kipeänä ja sitten reissun päällä. Miten näin suht lyhyen tauonkin jälkeen treenaaminen voi tuntua niin raskaalta, kuin ei olisi minkäänlaisia lihaksia koskaan käyttänytkään. Eka kerta tauon jälkeen on kuitenkin aina pahin ja sitten on taas helpompi päästä rytmiin!

…ruoka – eilisen kasvislasagne, tällä monta kertaa hyväksi todetulla reseptillä. Tuosta tulee vaan aina ihan super hyvää. Parasta myös kun on alkuviikolle useamman päivän ruoka jo valmiina, eikä tarvitse tänään kokkailla.

…tv-sarja – vaikea valinta Selviytyjien, Bachelorin ja Temptation Islandin välillä, joten sanottakoon ne kaikki! Pitkästä aikaa tulee seurattua useampaa ihan varsinaista tv-sarjaa ja vielä realitya Netflixin sijaan. Fun fact – muutama vuosi sitten naureskelin Ranskan kämppikselleni hänen seuratessa intohimoisesti sekä Bacheloria että Temppareita, kun kumpikaan ei olisi voinut itseäni vähempää kiinnostaa. Mitenkäs tässä sitten vuosia myöhemmin kävikään, nimimerkillä Ruutuplussankin jo tilannut.

Leo1

…herkku – Kinder-munat, ah! Nauratti muuten tällä viikolla kauppajonossa seisoessani ja Kinderin hihnalle muiden ostosten kera laitettuani, kun samaan aikaan vieressä pikkutyttö pyysi äidiltään prinsessa-suklaamunaa. Ei niiden aika ole vielä, pääsiäisenä vasta sitten, totesi äiti tytölle. Onneksi minä olen aikuinen ja voin ostaa suklaamunia jo näin kuukautta ennen pääsiäistä.

…asu – mikä tahansa asu tennareihin yhdistettynä. Vitsit miten olen odottanut, että saa vetää tennarit jalkaan niiden ainaisten nilkkureiden tai maihareiden sijaan!

Leo2

Cashmere knit / Esprit (sponsored)
skirt / Gina Tricot
boots / &Other Stories
bag / Gucci

Photos: Mari / Edit by me

6 thoughts on “Viime viikon parhaat

    1. Voi kiitos paljon Sohvi! Oli ihana saada pitkästä aikaa auringonvaloa kuviin, se tekee niin paljon 😍

  1. Tää on nyt kyllä ihanaa aikaa, kun näkyy yhtäaikaa niin moni reality-sarja! Bachelor on kans hyvää vaihtelua Temppareille, koska se on enemmän sellainen hyväntuulinen ohjelma :) Ihanat kuvat ja asu!

    1. No niinpä! Tosi harvoin tulee muuten seurattua mitään realitya, joten hauskaa vaihtelua. Ja ihan totta mitä sanoit Bachelorista, sitä katsoessa tulee kyllä aina hyvä mieli :)

      Kiitos Sini ja ihanaa alkanutta viikkoa!

    1. Kiitos, ihana tosiaan kun alkaa pikkuhiljaa näyttää oikein kunnolla keväältä 😍 Huulipuna on Lancômen Mademoiselle Shine -puna sävyssä 232 Mademoiselle Plays. Ihan lempparini, tätä olen käyttänyt viime viikot ahkerasti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *