Kahvilavinkki: Strindbergin uusi ilme

Tyylikkäät puiset wieniläistuolit, pyöreät marmoripöydät, petrolinvihreää, messinkisiä yksityiskohtia, sametti- ja nahkasohvia, mustat lasiseinät. Piti hetki hieraista silmiä, olinko astunut perinteikkääseen Strindbergiin Helsingin Pohjois-Esplanadilla vai johonkin trendikkääseen keski-eurooppalaiseen kahvilaan. En ollut edes tiennyt, että Strindberg on ollut remontissa suunnatessani sinne tällä viikolla kahville ystäväni kanssa, joten tämä tuli ihan yllätyksenä. Sisustus on aivan mielettömän hieno ja iso tila pääsee todella upeasti edukseen vaaleampien materiaalien myötä! Tällaisten tosi perinteisten kahviloiden remppaaminen herättää varmasti mielipiteitä suuntaan jos toiseenkin, mutta omaan silmääni uudistus on upea.

Kahvilassa oli sen verran täyttä, etten päässyt ihan kunnolla kuvaamaan, mutta eiköhän näistäkin saa jotain irti. Pakko palata tänne kahvittelemaan seuraavalla Helsinki-visiitilläni ja jäädä vaikka hetkeksi tekemään töitä. Nyt olen taas takaisin Tampereella ja edessä on rento viikonloppu ilman mitään sen suurempia suunnitelmia, mikä tekee kuitenkin hyvää vauhdikkaan viikon jälkeen. Lähden kohta koiran kanssa aurinkoon iltapäivälenkille ja jatkan vielä töiden parissa, kunnes illalla haetaan pitkästä aikaa sushia (Tampereen Maka Sushi best!).  Ajateltiin myös avata illalla pullo kuohuvaa, ihan vaan koska toin Belgiasta mukanani tryffelisuklaata, joka kuulemma sopii täydellisesti samppanjan kanssa. Meillä on kaappi täynnä lahjaksi saatuja pulloja, joita ei tule juuri koskaan avattua, koska juodaan todella harvoin samppanjaa ilman jotain erityisempää juhlan aihetta. Mutta eihän sitä aina tarvitse mitään sen kummempaa syytä, vai mitä! Suklaa ja viikonloppu on ihan tarpeeksi hyviä tekosyitä, hih. Ihanaa alkavaa viikonloppua teille!

Strindberg4 Strindberg8 Strindberg6 Strindberg7

6 thoughts on “Kahvilavinkki: Strindbergin uusi ilme

    1. En itse asiassa osaa varmaksi sanoa, marssin itse suoraan tiskille tottuneesti, mutta ihan kuin olisin kuullut yhden rouvan tilaavan pöydästä. En siis mene ihan takuuseen :)

    1. Olen kyllä käyttänyt tätä tosi paljon, mikä tuuri kävi kun löysin käytettynä viime syksynä 😍 Nyt mulla ei ole ollut kiikarissa mitään erityistä, joskin valmistujaislahjaa silmällä pitäen olen vähän selaillut vintage Chaneleita. Sellainen olisi ihana ostaa itselle valmistujaislahjaksi, jos löytyisi käytettynä huokeammalla hinnalla. Saa nähdä! 🙊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *