Takaisin langoilla

Tulipas pidettyä harvinaisen pitkä neljän päivän postaustauko, mutta nyt taas linjoilla! Loppuviikosta olin tosiaan muutaman päivän työreissulla Brysselissä, tämä oli ensimmäinen kertani Belgiassa, joten kiva että ehti töiden ohella näkemään hyvin kaupunkiakin. Lähes koko reissun ajan tosin satoi (yhtä aurinkoista iltapäivää lukuunottamatta), mutta eilisen lumiräntäsateen läpi täällä koti-Suomessa rämpiessäni totesin, että kyllä nyt ottaisin mielummin sen sateen ja lumettomat kadut. Noh, kyllä se kevät ennemmin tai myöhemmin saapuu tännekin! Brysselissä tarkeni ohuemmalla villakangastakilla ja pystyi huoletta viipottamaan nilkkureissa tai tennareissa ilman pelkoa liukastumisesta.

Suomeen palattuani vietettiin viikonloppu Helsingissä poikaystävän kanssa – nähtiin ystäviä täällä ja käytiin porukalla syömässä, vitsit että oli kivaa! Minä jäin vielä Helsinkiin muutamaksi päiväksi ja alkuviikko on täynnä työjuttuja täällä. Samalla pitäisi rustata viimeiset sivut graduun ja ehkä jopa uskaltautua lähettämään tekele ohjaajalle kommentoitavaksi, kääk. Vastapainona töille ja gradulle tiedän kyllä mitä teen iltaisin tulevina päivinä, tilasin nimittäin eilen Ruutu+:n ja nyt on katsottavana niin Temppareiden, Bachelorin sekä Selviytyjien plussajaksot. Ai että! Oletteko te katsoneet jotain noista laatusarjoista? :D Reipasta uuden viikon alkua!

Brysseliasu1 Brysseliasu2

Coat / Zara
shirt / Zara
scarf / Balmuir (sponsored)
jeans / Won Hundred
bag / Givenchy
boots / Billi Bi

4 thoughts on “Takaisin langoilla

  1. Brysseliin otetaan mielellään vinkkejä vastaan, loppukeväästä on tarkoitus itsekin ottaa sinne suunta viikonloppumatkan merkeissä.

    1. Hei kiva kuulla! Silloin on jo varmaan vähän paremmat säätkin ja kevät reippaasti pidemmällä :) Pari ravintolaa jäi mieleen, molemmat tunnelmallisia italialaisia – Il Pasticcio sekä Winehouse Osteria. Niitä voin ainakin suositella, illalliselle kannattaa kyllä tehdä varaus. Lisäksi lasikattoinen Galeries Royales oli kaunis paikka ja siellä on paljon kauniita suklaapuoteja ja kivoja kahviloita. Ixelles on kuulemma vähän sellainen trendialue jossa kannattaa käydä, mutta sinne ei tällä kertaa ehditty kiertelemään. Tässä pari vinkkiä, toivottavasti näistä on jotain iloa! ☺️

  2. Aivan ihana asu! Voiskohan tota takkia löytää vielä Zarasta vai onko jo vanhaa mallistoa? Ihanaa viikkoa myös sulle! :)

    1. Kiitos paljon Suvi! Takki on valitettavasti jo viime talvelta, mutta ehkä Zarassa on jotain vastaavaa tänäkin vuonna :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *