Loistava ripsiseerumi

Rakastan pitkiä ripsiä, mutta omat haituvani eivät valitettavasti ole sitä tuuheinta ja näyttävintä sorttia luonnostaan. Aikoinaan tykkäsinkin aina silloin tällöin ottaa hetkeksi ripsien pidennykset, mutta nyt en ole puoleentoista vuoteen pitänyt pidennyksiä lainkaan. Olen kuitenkin löytänyt aivan loistavan ripsiseerumin, jolla saan kasvatettua omista ripsistäni pitkät ja vahvat! Eivät ne toki pidennysten kaltaisia megaripsiä tee, mutta merkittävän eron kuitenkin. Tästä ihmeaineesta olen vinkannut aikaisemmin Instagram Storyissani, mutta en ole vielä maininnut seerumista täällä blogissa, joten nyt oli aikakin.

Ripset2

Tämä RefectoCilin Lash & Brow Booster kulki aikaisemmin nimellä Beautylash ja sitä vanhempaa seerumia käytinkin vuosi sitten keväällä ensimmäisen kerran ripsiä kasvattaessani. Ystäväni on vannonut kyseisen seerumin nimeen jo vuosia ja hänen pitkät ripsensä puhuivat myös tulosten puolesta, joten innostuin itsekin kokeilemaan. Sittemmin purtilo oli loppunut ja nyt vuoden alussa kaipasin taas pidempiä räpsyjä. Uutta ostaessani huomasin kuitenkin seerumin nimen ja pakkauksen muuttuneen, mutta tavaran pitäisi olla yhä sitä samaa.

Olen nyt käyttänyt pari kuukautta tätä ja ripset ovat kasvaneet jälleen paljon pidemmiksi kuin mitä tavallisesti. Sain ripsien kunnosta kehuja myös juuri käydessäni vihdoin testaamassa ripsien kestotaivutusta (siitä kerron lisää myöhemmin) – kuulemma ripsiä on paljon ja ne ovat vahvoja. Enpä ollut aikaisemmin kuullut vastaavia kehuja hennoista haituvistani. Mutta koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, niin tässä äskettäin napattu kuva ripsistä vedenkestävällä ripsivärillä vielä ennen kestotaivutuksen ottamista. Lähetin tämän kuvan samaiselle ystävälleni kehaistakseni, että tämä uusikin seerumi lunasti lupauksensa!

Ripset1

Seerumia laitetaan iltaisin ripsien tyveen ja levittäminen on helppoa tuolla uudella pehmeällä applikaattorilla, edellinen oli sellainen sivellintyyppinen. Ripsien kasvettua käyttöä voi harventaa esimerkiksi kerta viikkoon, niin saa kuitenkin ylläpidettyä pituutta. Nyt kestotaivutuksen aikana en ajatellut laittaa seerumia, jotta se ei turhaan vauhdita ripsien kasvua ja taivutuksen hälvenemistä. Summa summarum – voin omasta kokemuksestani suositella tätä, mikäli kaipaa omiin ripsiin pituutta ja vahvuutta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *