6 x Mitä päälle valmistujaisiin tai muihin kevään juhliin?

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Lukijani Jenni toivoi viime viikolla postausta juhlapukeutumiseen liittyen ja erityisesti omia valmistujaisiaan ajatellen. Perinteisesti olenkin lähes joka kevät tehny jonkin postauksen juhlakauden pukeutumisesta, joten mielelläni toteutin toiveen! Samalla pääsin jo ajatuksen tasolla haaveilemaan, mitä voisin itse omissa toivottavasti kesällä koittavissa valmistujaisissani pukea. Jenni kaipasi myös muita vaihtoehtoja mekon ohelle, mikäli se tuntuu liian juhlavalta jatkaessa iltaa kavereiden kesken, joten koitin keksiä tähän useamman vaihtoehdon. Toivottavasti tästä on hyötyä kevään ja kesän juhlakaluille tai muihin juhliin osallistuville!

Juhlat2

1. Mekko – By Malina, 2. korvakorut – H&M, 3. korot – Zara, 4. huulipuna – Lancôme, 5. mekko, 6. korvarenkaat, 7. korot

Jos mekot ovat yhtään oma juttu, niin eikun mekkoa ylle! Klassinen pikkumusta toimii tietysti lähes missä juhlassa tahansa ja vuodenaikaan katsomatta. Ruotsalaisella By Malinalla on upeita, vähän erilaisia mekkoja! Tämän oikeanpuoleisen mekon ruosteensävy on myös todella kaunis, erityisesti vielä kultaisiin koruihin yhdistettynä.

 

Juhlat8

1. Haalari – Zara, 2. korvakorut, 3. huulipuna – YSL, 4. sandaalit – Zara, 5. musta haalari, 6. korvakorut – H&M, 7. korot – Zara

Jos mekko ei tunnu omalta, niin juhlava haalari on aivan yhtä hyvä vaihtoehto! Erityisesti tähän aikaan vuodesta haalari voi olla mekkoa helpompi asuvaihtoehto, ainakin jos on yhtään sukkahousuja inhoavaa sorttia kuten allekirjoittanut. Itselläni oli juuri viime kesänä poikaystävän valmistujaisissa punainen haalari, joka oli nappivalinta. Jokin kirkas väri tuo mielenkiintoa ja sopii hyvin kesään, esimerkiksi tuo smaragdinvihreä näyttää mielestäni upealta. Klassisen ja yksinkertaisen mustan haalarin taas voisi parittaa vaikka trendikkäiden käärmekuosisten korkojen kanssa!

juhlat11

1. Toppi, 2. korvakorut, 3. hame – Zara, 4. sandaalit, 5. musta toppi – Zara, 6. korvakorut, 7. huulipuna – Lancôme, 8. housut – Mango, 9. korot – Zara

Kaikenlaiset slip skirtit ja vekkihameet jatkavat tänäkin vuonna voittokulkuaan ja yksi kiva idea juhlapukeutumiseen voisi olla jokin hempeän värinen hame. Mikä parasta, hametta voi eri tavoin asustamalla käyttää monissa muissakin tilanteissa ja arjessa vaikka rennosti t-paitaan sekä tennareihin yhdistämällä, joten se ei varmasti jäisi pölyttymään kaapin perälle. Toinen asuvaihtoehto voisi olla siistit, juhlavat housut – minusta tämä valkoisten leveälahkeisten kokonaisuus olisi ihana!

4 thoughts on “6 x Mitä päälle valmistujaisiin tai muihin kevään juhliin?

  1. Jumpsuitit on aivan ihania ja vieläpä niin helppoja, kun ei tarvitse miettiä ylä- ja alaosaa erikseen! Omistan yhden enemmän viileille keleille sopivan jumpsuitin, mutta tommonen kesällä toimiva lyhythihanen ois kyllä kiva lisä vaatekaappiin :)

  2. Jes kiitos postauksesta! 😍 Oon jo viime kesästä saakka pohtinut tollasten valkoisten housujen hankkimista niin nyt vois itseasiassa olla hyvä hetki metsästää sellaset, varsinkin kun taas kesää kohti mennään🤔 kiitos taas inspiksestä!

    1. Ole hyvä Jenni, ihana että tämä tavoitti sut! 😍 Mullakin on valkoiset tuollaiset hieman levenevät housut kiikarissa kesäksi, tuo Mangon malli näytti kyllä nätiltä. Ja hei ihania valmistujaisia jo etukäteen ja paljon onnea! 💗

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *