The Sparkly Time of The Year

Kaupallinen yhteistyö: Daniel Wellington

Jos ei ole tullut jollekin vielä selväksi, niin ra-kas-tan tätä vuodenaikaa. Vaikka ulkona onkin yhä kovin harmaata ja pimeää (eikä lumesta valitettavasti vielä tietoakaan), on joulufiilis ainakin minulla jo aivan katossa. Siitäkin huolimatta, että ultimaattinen tunnelmanluoja eli joulukuusikin puuttuu yhä kotoa – tämä vääryys pitäisi kyllä korjata pikimmiten. En ole muuten ikinä viettänyt joulua ulkomailla, toki olen käynyt fiilistelemässä etukäteen joulukaupunkeja kuten Pariisia ja Lontoota, mutta itse aattoa ja pyhiä en ole koskaan viettänyt muualla. Ja hyvä näin, sillä joulu on minusta parhaimmillaan juuri kotona läheisten kanssa.

DW2 DW5

Kaiken sen tunnelmoinnin, hyvän ruuan ja kauniiden valojen lisäksi tykkään tästä vuodenajasta myös sen juhlavuuden vuoksi. Minusta on ihanaa, että aattona voi pukea päälle jotain hieman juhlavampaa – ainakaan meidän perheessä kun ei muuten pahemmin pönötetä ruokapöydän äärellä pikkumustat päällä, mutta jouluna on tapana pukeutua. Jouluna punaan huulet aina punaisiksi,  laitan korviin ja ranteeseen jotain kimaltavaa ja pukeudun mustaan samettimekkoon tai kimaltavaan paljettihameeseen. Tuolla kaavalla ollaan menty ainakin muutamat viime vuodet, ja todennäköisesti noudatan hyvin pitkälti samaa myös tänä jouluna!

Itse joulun lisäksi ajatukseni ovat pikkuriikkisen myös jo uuden vuoden juhlinnoissa. Pidettiin viimeksi meillä uuden vuoden kekkerit, ja ollaan mietitty, että järjestettäisiin sellaiset tänäkin vuonna! Tykkään emännöidä juhlia, eikä olla järkätty mitään pitkään aikaan, joten senkin puolesta uuden vuoden juhlat houkuttelevat. Kaikki hyvät ystävät koolle, paljettia päälle ja kuohuvaa laseihin!

DW3 DW4

Takaisin nyt kuitenkin vielä siihen jouluun. Jos teillä on joululahjoja hakusessa, tai hankintalistalla kello vaikka ihan vaan itselle, niin vinkkaan Daniel Wellingtonin kauniista joulupaketeista. Sivuilta löytyy kymmenen erilaista valmista joulupakettia, esimerkiksi rannekorun tai vaihtorannekkeen kanssa, mutta jos sieltä ei löydy mieleistä, voi haluamansa lahjasetin luoda myös itse. Kaikista lahjaseteistä saa -10% ja lisäksi vielä -15%:n alennuksen koodilla JONNA. Koodi on voimassa 31.12 asti, mutta jos haluaa tuotteet jouluksi, täytyy tilaus tehdä viimeistään 17.12. Omassa ranteessani on viime aikoina ollut joko tuo ruusukultainen Classic Petite Melrose, tai musta Classic Petite Ashfield – nämä ovat olleet lemppareitani niiden julkaisusta asti. Nuo DW:n uudet Classic Braceletit ovat myös ihania, itseltäni löytyy tämä valkoisen lisäksi myös beigenä!

DW1

2 thoughts on “The Sparkly Time of The Year

  1. En halua moittia koska kuulut lempparibloggaajiini ja harvemmin olet pahimmasta päästö mitä yhteistöihin tulee mutta nämä DW-yhteistyöt alkaa kieltämättä tulla korvista. :D niitä kun tuntuu olevan joka joulu ja aina joka bloggaajalla, eikä siis satunnaiset yhteistyöt muuten ärsytäkkään mut sitten kun vähintään joka toisen blogin aihe on DW:n kellot niin… tökkii :D

    1. Ymmärrän hyvin kritiikin, kiitos kun sanoit! Tykkään itse DW:stä kovasti ja kellot ovat käytössäni lähes päivittäin, minkä vuoksi olenkin tehnyt brändin kanssa useita vuosia yhteistyötä, kun se on mulle luontevaa. Olen kuitenkin samaa mieltä kanssasi siitä, että yhteistyöt tulevat ehkä vähän turhan sumassa, kun niin monella vaikuttajalla on samat kampanjat samaan aikaan. Se on harmillista (toki välillä mahdotonta eriyttää jos on vaikka yksittäinen, yhden päivän kampanja), joten en ihmettele, jos syntyy vastareaktio.

      Harmi siis ettei tällä kertaa natsannut ja arvostan palautettasi, mutta toivottavasti täältä löytyy sitten muuten mieluista sisältöä :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *