Teddy Coat

Tuntuu kuin puolet viime viikosta olisi ollut yhtä viikonloppua, kun itsenäisyyspäivä sekoitti pakkaa. Toisaalta ihanaa, kun perjantaina tuntui ihan sunnuntailta, vaikka oli koko viikonloppu oikeasti vielä edessä. Oltiin itsenäisyyspäivänä Helsingissä testaamassa uusi Ventuno -ravintola kaveripariskunnan kanssa, olin odottanut tänne pääsyä jo pitkään. Italialaisen ruuan suurena ystävänä ja BW -ravintoloiden kävijänä Ventuno ei ollut pettymys! Itsenäisyyspäivän menu tosin oli hieman suppeampi kuin maistelumenut tavallisesti, mutta hyvää oli joka tapauksessa, etenkin arancinien muistelu saa kuolan valumaan suupielistä. Viikonloppu sen sijaan meni takaisin Tampereella ihan vaan kotosalla, nenä kiinni läppärissä töitä tehden ja erään kouluhomman parissa pakertaen. Toivon ja rukoilen, että tuo yliopiston viimeinen kurssi on tältä erää paketissa ja hyväksytysti suoritettuna, jaiks!

Tänään alkaa toiseksi viimeinen työviikko ennen pientä joulubreikkiä – vielä on vaikka mitä tehtävää, mutta kuitenkin paljon kaikkea kiinnostavaa tiedossa ennen joulua. Odotan joulua kyllä jo niin innolla! Pistin viikonloppuna muutamat lahjatkin viimein tilaukseen, niin ei tarvitse viime hetkellä juosta pää kolmantena jalkana lelukaupoissa etsimässä sisarusten lasten lahjoja. Voi sitten keskittyä ihan vaan siihen joulusta nauttimiseen :) Ihanaa uuden viikon alkua teille!

Portti2 Portti5 Portti1 Portti3

Coat / Zara
knit / Samsoe & Samsoe
hat / Gina Tricot
jeans / Gina Tricot
bag / Gucci
shoes / Billi Bi

PS. Tunsin itseni ihan teiniksi rikotuissa farkuissa tähän aikaan vuodesta, mutta minkäs teet kun halusit välttämättä laittaa siniset farkut. Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis ja niin edelleen.  Opin kantapään kautta, että nämä farkut saavat jäädä odottamaan kevääseen :D

Photos: Mari / Edit by me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *