14 x minä ja poikaystäväni

Jokin aika sitten postaustoiveita kysellessäni minua pyydettiin kertomaan meidän parisuhteesta. En ole tainnut ikinä aikaisemmin mitään erityisemmin kirjoittaakaan, vaikka tässä on jo muutama yhteinen vuosi ehtinyt vierähtääkin. Monissa blogeissa on viime aikoina pyörinyt boyfriend tagin tyyppinen kysely, johon meinasin ensin itsekin pyytää poikaystävää vastaamaan, mutta ajattelin sen sijaan kirjoittaa 14 random kohtaa meistä ja meidän parisuhteesta. Ehkä teen sen boyfriend taginkin joskus myöhemmin, aloitetaan nyt kuitenkin tällä!

Parisuhde1

1. Vietimme hetki sitten vuosipäivää, olemme seurustelleet päälle neljä vuotta. Olemme kuitenkin tunteneet toisemme viitisen vuotta, sillä tutustuimme yliopistossa aloittaessamme molemmat kauppatieteiden opiskelut samaan aikaan. Olimme alkuun ystäviä ja pyörimme samassa opiskeluporukassa, kunnes edellisen parisuhteeni päätyttyä huomasimme, että molemmilla on syvempiäkin tunteita toista kohtaan.

2. Ensimmäiset treffimme olivat kuumana kesäpäivänä Tampereella, kun kävimme jäätelöillä Koskenrannassa. Vaikka tunsimmekin entuudestaan, oli mahanpohjassa niin ihana kutkuttava tunne.

3. Olemme olleet pari kertaa etäsuhteessa – ensimmäisen kerran vaihdon aikana poikaystäväni ollessa Kiinassa ja minun Ranskassa, emmekä nähneet puoleen vuoteen lainkaan. Whatsapp ja Skype olivat tietysti kovassa kulutuksessa, mutta tuostakin erossaolosta selvittiin. Toisella kertaa asuin itse vielä Vaasassa opiskelujen takia poikaystäväni taas asuessa Tampereella työharjoittelun myötä, ja elettiin näiden kahden kaupungin välillä.

4. Etäsuhteessa olemisen jälkeen arvostaa kyllä entistä enemmän sitä, että voi jakaa ihan tavallista arkea toisen kanssa joka päivä. Yhteiset iltapalahetket sohvalla ovat arjen parhautta!

5. Meissä on sekä samankaltaisuuksia että myös eroavuuksia. Ne tärkeimmät samankaltaisuudet löytyvät kuitenkin arvoista – olen oppinut, että niiden kohdalla ei pidä paikkansa sanonta “vastakohdat täydentävät toisiaan”, vaan arvomaailmojen on kohdattava.

6. Arvoista puheen ollen – tällaisena perhekeskeisenä ihmisenä ihastuin poikaystävässäni muun muassa siihen, miten tärkeänä hän pitää omaa perhettään. Tietysti iskin silmäni myös hänen ulkonäköönsä, positiivisuuteensa ja huomaavaisuuteensa, mutta muistan miten erityisesti jalat vei alta se, miten kauniisti ja arvostavasti hän puhuu perheestään.

7. Meitä yhdistää ehdottomasti myös huumori. Poikaystäväni on ihan hulvaton tyyppi ja saa minut aina nauramaan, vaikka kuinka kiukuttaisi. Arjesta hänen kanssaan on helppo nauttia, kun huumori on aina osana päiviä.

8. Riidellessämme tai jostain kinastellessamme jostain minulla on ärsyttävä tapa yrittää pitää pintani viimeiseen asti, vaikka tietäisinkin olevani väärässä.

9. Rakastan sitä,  miten poikaystäväni on sellainen hellittelijä ja sekä sanoo että näyttää tunteensa. Olen samanlainen itsekin, joten tarvitsen myös sellaisen puoliskon.

10. Aina puhuessani poikaystävästäni tai kertoessani vaikka meidän tapaamistarinaa jollekin, saan kuulla, miten hymyilen leveää hymyä ja puhun hänestä silmät loistaen.

11. Poikaystäväni on useimmiten tilanteissa se viilipytty, joka pysyy rauhallisena, kun taas minä olen temperamenttisempaa ja äkkipikaisempaa tyyppiä.

12. Hän on myös joissain asioissa tarkempi, kun taas minä suurpiirteisempi. Esimerkiksi muistan meidän alkuajoilta, kun tarjouduin hyvänä tyttöystävänä silittämään hänen kauluspaitansa töihin. Lopputuloksena poikaystäväni silitti paidan uudestaan jälkeeni (muka liikaa ryppyjä :D), enkä ole sen koommin hänen paitoihinsa koskenut.

13. Meillä on aina välillä väsytystaisteluita. Esimerkiksi molemmat huomaavat jääkaapissa jotain mikä kävelee ihan pian vastaan, mutta kumpikin sulkee silmänsä, ja odottaa että toinen tekee asialle jotain. Tällä hetkellä keittiön pöydällä on lasipurkissa chiavanukkaan jämät, katsotaan kumpi voittaa tämän taistelun.

14. Hän on paitsi avopuolisoni, myös paras ystäväni <3

2 thoughts on “14 x minä ja poikaystäväni

  1. Ihana postaus❣Tuli itsellenikin hymy huulille. Kuulostatte monessa asioissa samalta kuin minä ja poikaystäväni. Hänkin kertoo aina mitä tyhmempiä vitsejä uudelleen uudelleen ja saan silti niistä kunnon naurukohtauksen pitkäksi aikaa :D
    Olen niin onnekas myöskin, kun saan sanoa poikaystävääni parhaaksi ystäväkseni❤
    Ja, hei innolla jään odottamaan boyfriend tagia!

    1. Kiitos ihana Johanna, kiva jos tykkäsit! Hehe, kuulostaa hyvin tutulta 🙈 Samat vitsit toimii aina vaan, mutta parasta kun on yhteisiä hölmöjä juttuja. Täytyy tosiaan houkutella vielä poikkista tuohon boyfriend tagiinkin 😉

      Kivaa loppuviikkoa! 💗

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *