Joulukuussa…

…aion käydä juuri avatulla Tampereen Joulutorilla sekä Helsingissä Tuomaan Markkinoilla. Hihkuin innosta viikonloppuna Joulutorin ohi kulkiessani ja kaikki kauniit valot nähdessäni!

…on vielä kaikki lahjat ostamatta. Perheen kesken ei olla muutamaan vuoteen annettu enää lahjoja, mutta kaikille seitsemälle tädin kullannupulle sen sijaan on vielä lahjat hankkimatta, kuin myös poikaystävälleni. Täytyy siis tämän tontun pistää töpinäksi!

…vietetään tyttöjen kanssa pikkujouluja, tosin vasta melkeinpä juuri ennen aattoa, kun ei muuta vapaata viikonloppua löytynyt. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, ihana nähdä kaikkia taas saman katon alla!

Kuuma2

…tilaan taitavalta isosiskoltani kranssin kotia koristamaan, vielä pitäisi päättää minkälaisen haluaisin. Vinkkinä tosiaan, että siskoni tekee tilauksesta upeita kransseja, Instagramista löytyy hänen taidonnäytteitään sekä yhteystiedot tilausta varten.

…haluan levittää joulumieltä myös eteenpäin. Tämä saakin startin heti tänään, kun meillä on Marin kanssa tiedossa yksi aivan ihana hyvän mielen juttu, josta lisää Instagram Storyissani tänään. Olen parina viime vuotena kirjoittanut myös postauksen eri tavoista ilahduttaa näin joulun alla ja niistä vinkeistä on aina tykätty, joten ajattelin tehdä sen piakkoin taas tänäkin jouluna.

…täytyy metsästää uusi kalenterinsisus edellisen tilalle. Tuntuu että olisin ihan vasta ostanut tämän vuoden sisuksen, ihan hullua! Nykyisen sisuksen ostin Glitteristä, joka sopi just eikä melkein Louis Vuittonin pieneen kalenteriini ja oli kaiken lisäksi söpö, mutta en ainakaan vielä ole nähnyt ensi vuoden versioita myytävän.

Kuuma6

…pidetään ystäväni Riikan kanssa jo perinteeksi muodostuneet (kröhöm, siis viime vuodesta lähtien) piparitalkoot!

…meillä on vihdoin varaus BasBasiin, jonne ollaan jo ikuisuuden toivottu pääsevämme – haastetta on aiheuttanut se, että ravintola on kiinni lauantaisin sekä tietysti pöytävarausten vaikea saatavuus. Kannatti olla kärppänä tekemässä varausta heti puoliltaöin varauskalenterin avauduttua, uskomatonta että pöydät olivat jo minuuttia yli 12 menneet :D

…haluaisin käydä Porvoossa – kesäreissu sinne jäi tänä vuonna tekemättä, ja kaupunki on kuulemma tosi tunnelmallinen joulun alla. Olisi muutenkin kiva käydä fiilistelemässä joulua jossain muuallakin Tampereen ja Helsingin lisäksi.

…odotan kaikkein eniten sitä lämpöistä tunnelmaa ja kiireetöntä yhdessäoloa. Ja aika paljon myös kaikkea hyvää jouluruokaa. En malta odottaa joulunpyhiä, kun voi viettää aikaa läheisten kanssa – makoilla pyjamassa sohvannurkassa ja syödä suklaakonvehteja, ulkoilla toivottavasti lumisessa ympäristössä, pelata lautapelejä ja vaan rentoutua. Niin ihanaa <3

Kuuma5

Mitä suunnitelmia teillä on tuleville viikoille? Oikein ihanaa joulukuuta! 

Photos: Riikka Kuusisto / Edit by me

12 thoughts on “Joulukuussa…

 1. Sinulla on kaunis hyvänmielen blogi, seurasin aktiivisesti muutama vuosi sitten, mutta tänä syksynä löysin itseni tänne uudelleeen. Vinkkaappa jotain lahjaideoita puolisolle! En jotenkin osaa keksiä.

  1. Vitsi onpa kiva kuulla, että olet löytänyt tänne uudestaan! Tervetuloa taas seurailemaan 😍 Voisin joo tehdä postauksen lahjaideoista ja itse asiassa kaipaan niitä myös itse, ensimmäistä kertaa olen tilanteessa etten meinaa keksiä miehelle lahjaa! Tähän asti on aina ollut niin helppoa ja joku tosi hyvä idea mielessä, mutta nyt aiheuttaa päänvaivaa.

   Kiitos toiveesta ja ihanaa joulun odotusta!

 2. Ihana Joulukuu! Kuulostaa niin hyvältä ja melko samalta kuin täälläkin. Tuomaan markkinoille on päästävä ja samalla kurkata Stockan joulu-ikkuna😍Uuteen kalenteriin aloin tänään tekemään jo ensi vuoden merkintöjä. Ihanaa, kun saa aloittaa puhtaalta pöydältä. Vielä viisi koulupäivää ja sitten alkaa loma koulusta. Odotan sitä enemmän kuin mitään! Viimeisestä ns. oikeasta, koulun pakkottamasta lomasta on neljä vuotta, joten tämä loma tuntuu oikealta luksukselta. Tietty töitä ja kouluhommia on pakko lomallakin vähän tehdä, mutta ihan omaan tahtiin ja just sillon kun huvittaa 😅
  Ja hei joo, yhdyn edelliseen kommentoijaa: joululahjavinkkejä erityisesti miehille, kiitos! Opiskelijan budjetti on rajallinen ja poikaystävällä kaikkea, joten joku pieni persoonallinen lahjavinkki olisi paikallaan.
  Ihanaa alkanutta viikkoa!😘

  1. Ihana joulukuu tosiaankin 😍 Vielä kun saataisiin pikkupakkaset ja toivottavasti pikkuisen lunta, niin avot! Ihanaa että saat pitää oikein kunnon lomaa (vaikkakin olisi myös vähän niitä kouluhommiakin), sitä tarvitsee ihan jokainen.

   Lahjavinkkipostaus täytyy siis toteuttaa! Meillä on ystävienkin kanssa käynyt miesten lahjavinkit kuumana kun kaikki pohtivat, joten teen postauksen tänne pikimmiten 😉

   Samoin sinne ihanaa viikonalkua!

 3. Porvoo on kyllä aivan ihana nyt joulun alla,kannattaa käydä! Ja siellä on kaikkia aivan ihania sisustuskauppoja 😍 onko sulla noista dr martenseista mikä malli?

  1. No voin uskoa, en ole tainnut ikinä käydä jouluisessa Porvoossa joten jo olis korkea aika 😍 Mulla on noista perinteiset Pascalit :)

 4. Hei aiheen vierestä kysymys, kun sinulla on musta Gucci Marmont Mini: Onko laukku mielestäsi käytännöllinen ns. arkilaukku? Mietin, että jääkö se liian pieneksi jos mukaan pitää mahtua muutakin kuin avaimet+lompakko- tyyppinen varustus :) Itselläni on Super Mini, johon ei mahdu melkein mitään sisälle, ja nyt on Mini harkinnassa, mutta mietin riittääkö Mini jos mukaan pitää saada esim. pieni meikkipussi tms. Kiitti jo etukäteen! :)

  1. Moikka! Omassa käytössäni se on käytännöllinen arkilaukku ja tilaihme noin pieneksi, mutta kannan mukanani lähinnä juuri puhelinta, avaimia, pientä lompakkoa ja paria huulipunaa tms. Pieni meikkipussi ei missään nimessä mahdu laukkuun, sitä kokoluokkaa olisi enemmän tuo suurempi Dionysus-laukkuni :) Toivottavasti tästä on yhtään mitään apua päätöksentekoon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *