Inspiraatiota juhlapukeutumiseen

Loppuvuoden juhlahulinat ovat täydessä vauhdissaan, monilla on varmasti jo pikkujouluja kalenterissa ja huomennakin juhlitaan itsenäisyyspäivää. Meinaatteko te viettää Linnan juhlien katsomoa jossain tai pitää omaa itsenäisyyspäivän vastaanottoa? Meiltä jää tällä kertaa varsinainen katsomo poikkeuksellisesti väliin, kun olemme menossa syömään alkuillasta. Täytyy siis fiilistellä juhlien pukuloistoa jälkikäteen!

Pikkujouluja, jouluaattoa ja uutta vuotta ajatellen kokosin pienen inspiraatiokollaasin juhlapukeutumiseen. Tähän aikaan vuodesta nyt viimeistään saa kaivaa kaapista ne kimaltavimmat vaatekappaleet ja pukeutua paljettien säihkeeseen. Jos kimallus ei kuitenkaan tunnu omalta, sopii juhlakauteen mainiosti myös aina trendikäs sametti ja esimerkiksi punaisen sävyt. Oma luottovalintani monissa iltamenoissa on nahkahousujen ja silkkipuseron yhdistelmä näyttävillä korviksilla varustettuna, se toimii vuodenaikaan katsomatta! Mitä luultavimmin päädyn samaan komboon huomiselle illallisellekin :)

Joulu

*1.Viininpunainen mekko, 2. huulipuna – YSL, 3. paljettipusero, 4. haalari – Gina tricot, 5. korvakorut, 6.musta mekko,
7. silkkipusero, 8. paljettihame – Zara, 9. korvakorut, 10. kengät, 11. nahkahousut, 12. kynsilakka – essie, 13. spagettimekko*

*linkit mainoslinkkejä / adlinks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *