Juhlameikki videolla

Kaupallinen yhteistyö: Ecotools

Vihdoin se on täällä, nimittäin teidän toivoma videotutorial juhlameikistä! Tätä on pyydetty niiin kauan, joten jo on korkea aikakin laittaa videota kehiin sopivasti näin loppuvuoden juhlakauteen. Olen tosi iloinen, että Ecotools lähti mukaan yhteistyökumppaniksi tähän, sillä merkin meikkisiveltimet vilahtelivat ahkeraan jo edellisellä arkimeikkivideollanikin ja ovat näkyneet blogissani jo vuosia. Laadukkaat siveltimet ovat tietysti tärkeä osa hyvää meikkiä, ja näin videolla pystyy parhaiten näyttämään konkreettisesti, miten siveltimiä itse käytän.

Helppo juhlameikki Ecotools1

Ecotoolsin tuotteissa parasta on paitsi mainio hinta-laatusuhde, niin myös niiden kestävyys. Käytössäni on ollut samat siveltimet jo pitkään, ja säännöllisellä pesulla ne kestävät todella hyvin. Tuli tätä kirjoittaessani mieleen, miten vuosia sitten ostin yhden luksusmerkin arvokkaan siveltimen, josta kuitenkin irtosi karvoja kasvoille harvase kerta puuteria sutiessa, joten se osoittautui pettymykseksi. Uskallan vannoa, että Ecotoolsin siveltimistä en ole meikatessa joutunut nappaamaan kasvoiltani yhden yhtäkään irtokarvaa, vaikka hinta näissä onkin huomattavasti huokeampi. Siveltimien harjaosat ovat muuten synteettisiä (sopivat täten myös vegaaneille) ja kaikissa Ecotoolsin tuotteissa on käytetty materiaaleina muun muassa uusiutuvaa bambua ja kierrätettyä muovia.

Ecotools toi tänä jouluna myyntiin Sokokselle ja Stockmannille ihanat joulupaketit, jotka ovat myös kiva joululahjaidea meikkaamisesta kiinnostuneelle. Paljon reissaava ilahtuisi Winter Wonder Travel Kitistä (19,90€) matkakokoisten siveltimien kera, Warm Winter Glow Beauty Kitissä (29,90€) taas on loistavat perussiveltimet jokapäiväiseen käyttöön. Näistä tulee muuten tänään joululahja-arvonta Instagramiini! Tuo siveltimien puun ja ruusukullan yhdistelmä on niin kaunis, paketit ylipäätään miellyttävät ainakin tämän esteetikon silmää. Tein videolla helpon ja yksinkertaisen juhlameikin, johon käytin molempien settien siveltimiä – nuo matkakokoiset eivät suinkaan ole mitään rimpuloita, vaan toimivat ihan peruskäytössä myös. Videolta nätte siis tarkemmin siveltimien käyttöä :)

Ecotools3

Nyt kuitenkin siihen videoon, toivottavasti tykkäätte ja tästä on hyötyä loppuvuoden juhlamenoihin! Ilolla otan taas kommentteja ja palautetta vastaan, jos sellaista jaksatte rustata <3 En muuten voinut vastustaa kiusausta laittaa taustalle vähän jo joulutunnelmaista musiikkia ;) Onhan nyt sentään joulukuun ensimmäinen!

Tässä vielä lista meikkiin käyttämistäni tuotteista:

Pohja / Base Makeup:

MAC – Strobe Cream*
Yves Saint Laurent – Touche Éclat Le Teint
Ecotools – Classic Foundation*
Ecotools – Tri-Fecting Wedge*
Ecotools – Round Powder Brush*
Dior – Diorskin Forever Extreme Control*
Smashbox – Cali Palette*
Ecotools – Precision Bowder brush*
Joe Blasco – Orange Highlight*
NARS – Radiant Creamy Concealer
Urban Decay – All Nighter Setting Spray*

Silmät, kulmat & huulet / Eyes, brows & lips:

Urban Decay – Eyeshadow Primer Potion
Estelle & Thild – Silky Eyeshadow Marble*
Ecotools – Smudge/Line brush*
Smashbox – Full Exposure Palette*
Ecotools – Airbrush/Detail brush*
Ecotools – Accent Shadow brush*
Ecotools – Angled Crease brush*
L’Oréal Paris – High Contour Brow Artist
Elizabeth Arden – Grand Entrance Mascara*
IsaDora – Inliner Kajal, Blonde
L’Oréal Paris – Isabel Marant Color Riche Lipstick, La Seine Shadow*

*tuote saatu kokeiluun / sponsored product

24 thoughts on “Juhlameikki videolla

 1. Olipa todella kiva video ja kaunis meikki! :) Tästä sai inspiraatiota, kiitos!

 2. Kiva video, tällä inspiraatiolla alan kohta laittautumaan kaverin synttäreille 😊 kivaa viikonloppua!

 3. Ihana meikki! Tästä sai montaa vinkkiä, kiitos :) tykkäätkö tuosta YSL:n meikkivoiteesta? Mikä sävy sulla on siitä? :)

  1. Tosi kiva kuulla, kiitos Ella 😍 Oon tykännyt kyllä, mulla on ollut tätä aiemminkin niin toinen pullo menossa! Oon vähän vaihdellut meikkivoidetta viime aikoina, kun iho on niin rutikuiva enkä ole löytänyt ihan täydellistä meikkipohjaa näin talviaikaan. Mutta tää on muuten ihana, peittävä mutta kuitenkin kuulas lopputulos :) Mulla on sävy BD25!

  1. Kiitos paljon Jasmin! :) Oon käyttänyt tässä Remingtonin sellaista lämpöpyöröharjaa. Ostin sen kesällä ja oon sittemmin tehnyt lähes aina hiukset tällä!

 4. Ihan super video! Tosi kaunis meikki ja olit niin kivan luonnollinen videolla, että oli mukava katsella! 😊

 5. Ihana video, kiitos! Täytyy ottaa testiin tuo UD:n pohjustustuote, sillä Lumenen oma ei pidä omia helposti rasvoittuvia luomiani kurissa. Mitkä luomivärit olet itse kokenut parhaiksi kestävyydeltään? Käytän itse tosi harvoin luomiväriä ja kajalia (ja itse asiassa nykyään myös ripsaria), koska silmäni vuotavat helposti ulkona ja esimerkiksi kajaleista en ole löytänyt kestäviä (lisäksi silmäni ovat aika herkät, siksi käytän vain Lumenen herkkien silmien ripsaria).

  Ehkä hiuksiin liittyen olisi kiva saada jokin video ja miksipä ei meikkituoteitakin voisi esitellä välillä videon kautta ilman sen kummempia meikkailuja. :)

  1. Ihana että tykkäsit, kiitos paljon Kaisa! 💓

   Toi UD:n pohjustusvoide on tosi hyvä, oon käyttänyt tätä jo monta vuotta. No voi hitsi, silmien vuotaminen aiheuttaa kyllä varmasti haasteita. Auttaako vedenkestävätkään ripsivärit tai kajakit? Mä olen tykännyt näistä Smashboxin luomareista, mulla on parikin eri palettia ja niissä on tosi hyvä pigmentti ja kestävyys. Niitä voin siis ainakin suositella ☺️

   Hiusvideota onkin toivottu myös, joten sen voisi laittaa toteutukseen! Kivaa sunnuntain jatkoa sinne 😍

 6. Kiitos videosta, hyviä ideoita ja saat aina hyvälle mielelle :)
  Olen siirtymässä luonnonkosmetiikkaan ja olisi kiva kuulla niistä lisää suosituksia jos löydät hyviä!
  Rauhallista joulun odotusta.

  1. Kiitos kaunis palautteesta, ihana kuulla että onnistuin välittämään hyvää mieltä 😍

   Luonnonkosmetiikasta mulla on vielä aika vähän kokemuksia, mutta ehdottomasti jos testailen enemmän niin jaan suosituksia tännekin.

   Rauhallista joulun aikaa sinullekin! ✨

  2. Minä voin Jonnan puolesta koittaa vinkkailla pitkän linjan luonnonkosmetiikkafriikkinä jotain tärppejä (vaikka en tiedäkään mitä etsit) :)

   – Ihonhoitotuotteissa suosittelen tutustumaan Ekopharma ja Atopik -merkkeihin, jotka on huikean laadukkaita ja kaiken lisäksi suomalaista tuotantoa!
   – Edullisia ja laadukkaita huulipunia löytyy esimerkiksi Laveralta, Boholta, Benecosilta ja PuroBiolta. Jos haluat panostaa, tsekkaa Zuii ja Absolution.
   – Hyviä meikkipohjia on esimerkiksi Nui Berlin- , RMS Beauty- ja suomalaisella Korento by Flow Cosmetics -merkeillä. Edullisemmassa kaliiberissa esimerkiksi Lily Lolon ja Flow Cosmeticsin mineraalimeikkipohjat on hyviä, kuten myös Bohon voidemainen meikkivoide.
   – Ihania poskipunia löytyy aika lailla merkiltä kuin merkiltä, mutta oma lemppari on Lily Lolon Oh la la.
   – Luomiväreissä tsekkaa ehdottomasti PuroBio! Mieletön pigmentti ihan normikosmetiikkaankin verrattuna, ja todella edulliset hinnat. Myös Bohon luomivärit on tosi hyviä. Jos etsit perussävyistä arkipalettia, Laveran Quattrot on hinta-laatu-suhteeltaan tosi hyviä. Lily Lolon Laid Bare on taas vähän enemmän sellainen Urban Decay Naked -paletin tyyppinen, ja siitä löytyy sävyjä niin arkeen kuin juhlaan.

 7. Kiitos videosta, niin kiva kun oot tehnyt näitä!! Olisko sulla suositella Ecotoolsilta jotain sutia Bare Mineralsin kaveriksi? Muistaakseni löysin ne itse just sun blogin kautta ja siksi ajattelin jos sulla olis joku vinkki hihassa! Sun blogia on tullut luettua ihan noista ajoista lähtien (vaikka siitä lienee jo enemmän kuin muutama vuosi😂) ja tämä on ollut siitä asti aivan lemppari! Kiitos vielä ihanasta blogista ja mukavaa joulun odotusta🤩

  1. Tosi kiva kuulla, että oot tykännyt videoista! Näiden tekeminen antaa itsellekin ihan uutta virtaa, kun oppii uutta :) Joo mulla on tällainen kabuki, https://www.sokos.fi/fi/sokos/ecotools-kabukisivellin. Toi on tosi hyvä, kun tohon voi pyörittää meikkipohjan valmiiksi, laittaa korkin kiinni ja pitää mukana laukussa meikin korjailua varten.

   Voi vitsi kun ihana kuulla, tulin niin hyvälle mielelle tästä 😍 Aina yhtä siistiä kuulla, että joku on ollut ihan alkuajoista asti mukana, johan tässä on muutama yhteinen vuosi siis jo takana 🙈

   Kiitos vielä ihanasta kommentista ja kuin myös mukavaa joulun odotusta 💓

 8. Tosi hyvä ja opettavainen video! Itselläni ollut luomivärin laitto jotenkin epävarmaa mutta tästä sain vinkkejä. Sä olet niin luonnon kaunis, mä aina ihailen sun kuvia <3 Hyvää joulun odotusta!

  1. Ihan parasta kuulla, että tästä oli hyötyä! Lämmin kiitos kauniista sanoistasi, sait hyvän mielen täällä päässä aikaan ❤️

   Kuin myös ihanaa joulun odotusta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *