Leo Skirt pt. 3

Viikonlopun kunniaksi asuhaasteen viimeinen osa uunista ulos! Tällä kertaa vuorossa vähän siistimpi versio leohameesta – asu jonka voisi pukea vaikka toimistolle tai ulos syömään. Tykkään kovasti tällaisista keveästi laskeutuvista puseroista, joita on helppo yhdistellä niin farkkujen, nahkahousujen kuin juuri hameidenkin kanssa. Korot taas tuovat hameeseen siroutta, mutta aivan yhtä hyvin tämä toimisi varmasti myös matalien kenkien kanssa.

Mitä pidätte tästä viimeisestä asusta, tai mikä näistä kolmesta oli lemppari? Kaksi aikaisempaa leokokonaisuutta löydätte täältä ja täältä. Olipas kiva toteuttaa tämä asuhaaste pitkästä aikaa – toivottavasti tekin tykkäsitte! Jos teillä on ideoita, minkä vaatekappaleen toivoisitte näkevän seuraavan kerran asuhaasteena, niin laittakaa toki tulemaan :)

Leo2 Leo Leohame4 Leohame1 Leohame2 Leohame3

Blouse / Zara
skirt / Gina Tricot
bag / Gucci
shoes / MICHAEL Michael Kors

Photos: Riikka Kuusisto / Edit by me

4 thoughts on “Leo Skirt pt. 3

  1. Tää kolmas asu oli mun ehdoton lemppari :)
    Tykkään muutenkin tosta hameesta tosi paljon!

  2. Oon jo jonkin aikaa bongannut sun asukuvista tämän kaulakorun, mikä sulla on näissä kuvissakin. Kiinnostaa tietää mistä se on? ?

    1. Tämä on &Other Storiesilta ? Juuri tällaista “kolikkoa” olin etsinyt ja nyt koru onkin tosiaan ollut kaulassa harvase päivä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *