Cozy leo

Vuorossa toinen leoasu! Hameen löydettyäni ajattelin heti yhdistäväni sen näin syksyä kohden pehmeiden neuleiden kanssa. Toistaiseksi pärjää vielä näin (aika ajoin tulee vielä jopa kuuma neuleella, jopas nyt jotakin!), mutta ilmojen viiletessä heittäisin nahkatakin niskaan ensimmäisen asun tapaan. Ihanaa kun on näin lämmin alkusyksy, niin hameet ja mekotkin saavat lisää käyttöaikaa!

Parhaiten leokuosin kanssa toimii mielestäni valkoiset, mustat tai kamelinväriset yläosat, mutta myös harmaa on kaunis pari leoprintille. Tämän H&M:n Premium Quality -malliston kashmirneuleen ostin kesällä muutamalla kympillä alennusmyynneistä – ajattelin tuolloin kesähelteiden keskellä kiittäväni itseäni tästä löydöstä sitten viileämmän syksyn tullen. Premium Quality -mallistossa on materiaaleihin nähden sopuhintaisia tuotteita ilman alennuksiakin, joten kannattaa tsekata, jos on vaikka laadukas neule etsinnässä :) Mitä pidätte tästä kokonaisuudesta? Ensimmäisen asun leohameen kanssa löydätte täältä, loppuviikosta tulee sitten tämän asuhaasteen kolmas ja viimeinen versio!

Leohameneule Leohame3 Leohameneule3 Leohame2

Cashmere knit / H&M
skirt / Gina Tricot
bag / Saint Laurent
jewellery / Efva Attling (sponsored)
boots / &Other Stories

Photos: Mari / Edit by me

12 thoughts on “Cozy leo

  1. No sanos muuta! Rakastan kashmirneuleita, mutta oon niin pihi maksamaan niistä maltaita – onneksi oon bongannut aikoinaan Lidlin edullisen kashmirneuleen ja sitten oli tämä alelöytö ? Kiitos ihana!

 1. Aivan ihana asu taas kerran! :) Kommentoinkin jo Instan puolella, että haaveilen tuosta samasta hameesta. Näiden kuvien näkeminen ei ainakaan auttanut “leokuumeessani”, haha. Toivotaan, että löydän vielä itsellenikin sen täydellisen leohameen! PS. Mulla on myös tuo sama kashmirneule ja se on kyllä ihan paras perusvaate – toimii kaiken kanssa!

  1. Kiitos paljon Netta, ihana kun kommentoit tännekin! ? Hitsi, toivotaan että löytäisit vielä hameen. Mulla kävi tosiaan tuuri, kun kokeilin Ginan liikkeessä röyhelöhelmalla varustettua vastaavaa hametta mutta vein sen takaisin rekkiin, ja rekin perältä löytyikin tätä vekkiversiota! Kannattaa siis käydä liikkeestä etsimässä, vaikka netti näyttäisikin, ettei ole enää varastossa :)

   Tuo kashmirneule on kyllä ihana ja niin pehmoinen päällä!

 2. Asu iskee ja kovaa! ? nyt on hinku löytää hame myös itselle? kashmirneuleet on ehkä parasta, mitä voi syksyllä päälle laittaa, niin pehmeitä ja lämpimiä, olematta liian tukalia ja ahtaita!!

  1. Voi kun kiva kuulla, kiitos ihana Adeliina! Sitten eikun hametta metsästämään ;)

 3. Onpas kaunis asu ? En osaa ajatella itse pitäväni leokuosia noin suurena pinta-alana, mutta tuossa näyttää kyllä hyvältä.
  Neule on todella nätti, mietin vaan miten reilua kokoa se mahtaa olla ja kuinka pitkä helma on? Itse olen vilkuillut kaikkia vaaleahkon hamaita neuleita sillä silmällä, mutta tuntuu että 160-senttisen minimittaisen on hankala löytää ei-säkkimäistä normikaupoista :/

  1. Voi kiitos! Kiva kuulla että tykkäsit, vaikkei leokuosi muuten niin iskekään :) Se ensin kokeilemani mekko oli kyllä aivan liian suurena pinta-alana, onneksi päädyin lopulta tähän hameeseen!

   Mä itse tykkään vähän reilumman kokoisista neuleista ja tässä on mun mielestä tosi kiva malli, ei liian oversized. Mites esimerkiksi Samsoe&Samsoen Nor-neule lyhyenä? Se ei olisi ainakaan liian pitkä, jos tykkäät lyhyemmästä helmasta, http://inchstore.com/product/samsoe_nor_harmaa_naisten_villaneule :)

 4. This look is suits you so well! I actually almost bought a leo skirt too today (by Samsoe & Samsoe). In the end I didn’t buy it because I felt like it was a spring/summer season skirt and I should stop buying summer pieces and start investing in winter pieces by now hahah! Also, I don’t really see myself wearing such a skirt in wintertime, (even though the skirt is from the a/w collection). What do you think? I’m still doubting of purchasing it though…

  Have a lovely evening & almost weekend! :) – xx Carian

  1. Thank you sweetie! Oh I had my eye on that same skirt before I found this one – the color was beautiful in it! You might be right that this won’t be that useful in wintertime but at least now during fall this is perfect. When it get’s colder you can pair it with chunky knits, tights and ankle boots. I understand though as the one from Samsoe is a lot more expensive than this one that I bought from Gina Tricot – maybe if you could find a budget version as well? Wouldn’t be such a big invest!

   Hope you have a lovely evening as well <3

 5. Hei Jonna! Upea asu jälleen kerran! Ihailen suunnattomasti taitoasi pukeutua klassisesti, mutta kuitenkin hetken trendit huomioiden. On ihanaa seurata kuinka olet pitänyt jalat maassa niin tyylisi kuin sisältösi suhteen blogimaailman kilpailun painostuksesta huolimatta. Arvostan aitouttasi ja hyvä fiilis välittyy lukijalle joka postauksessa. Se jos jokin on todellista inspiraatiota, jatka samaan malliin <3

  1. Hei Anniina ja KIITOS kommentistasi, ihan herkistyin <3 Levisi leveä hymy kasvoille tämän luettuani, mikään ei ole parempaa palautetta kuin kuulla että aitous välittyy sinne ruudun toisellekin puolen. Teit minut tällä niin iloiseksi, iso kiitos ja virtuaalihalaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *