Viikon parhaat

Arboretum1

VIIKON PARAS…

…tuoksu oli sateen jälkeen. Oli jotenkin rauhoittavaa kuunnella pitkästä aikaa sateen ropinaa ikkunaa vasten ja voi sitä raikasta tuoksua, joka ulkona vallitsi sadekuuron jäljiltä.

…biisi oli Youngheartedin uusi Beijos. Youngheartedin musiikista tulee aina mieleen yksi tietty kesä parin vuoden takaa ja tulen aina välittömästi hyvälle fiilikselle. Tämä uusin ei ole mikään poikkeus, ihana kesäbiisi!

…postaus oli Elisan teksti tuntemattomille juttelemisesta. Olen huomannut, etten nykyään lue läheskään kaikkia blogipostauksia enää niin tarkasti, vaan selaan pääpiirteittäin ja katson kuvat. Tämän kuitenkin luin jokaikistä sanaa myöten ja olin postauksen lopussa hymy huulilla. Tykkään itse small talkista ja kohtaamisista tuntemattomien kanssa, mutta tämä teksti inspiroi yhä enemmän siihen, että pitäisi avata useammin suu.

…dokumentti oli Netflixistä löytyvä 13. marraskuuta. Todella koskettava, ahdistava ja surullinen, mutta ehdottomasti katsomisen arvoinen.

…urheilu oli lenkki – eikä vaan itse liikunnan takia vaan siksi, etten ole uskaltautunut kokeilemaan juoksemista moneen vuoteen. Olen aina inhonnut juoksemista, ja ensimmäiset askeleet veivätkin minut välittömästi liikuntatuntien tuskallisille pururadoille. Nyt aion kuitenkin vihdoin kokeilla, josko oppisin tykkäämään juoksemista ja saisin ennen kaikkea kuntoa kohennettua.

Arboretum2

…herkku oli vesimeloni – olen tällä hetkellä ihan koukussa! Okei, söin myös pussillisen Fazerin Soft Caramel -lakuja.

…hankinta oli kashmirneule 40€:lla – you heard me! H&M:n alepuolelta löytyi täydellisen näköinen harmaa 100% kashmiria oleva neule, jonka naputin oitis tilaukseen ensi syksyä varten. Jos neule osoittautuu hyväksi myös luonnossa, niin tein kyllä huikean alelöydön!

…podcast oli Lindan ja Alexan Nonsense-podin jakso Deittailu, vatsavaivat ja ujopissa. Hulvaton ja ennen kaikkea samaistuttava jakso, palautti ainakin itselleni mieleen seurustelun alkuvaiheen kiusalliset hetket :D Mimmien podcast on muutenkin ollut ihan loistava, jos ette ole vielä kuunnelleet niin nyt!

…illallinen oli Ravintola Muusassa. Harvoin tulee käytyä arkena iltaisin ulkona syömässää, mutta torstaina käytiin Muusassa kaveripariskunnan kanssa. Tänne on palattava vielä toistekin vähän lämpimämmällä säällä, niin pääsee testaamaan viihtyisän sisäterassinkin.

Arboretum4

Dress – Gina Tricot (find here*)
bag / Gucci
shoes / Flattered x Linda Juhola (sponsored)

Photos: Riikka Kuusisto / Edit by me
* mainoslinkki / adlink

8 thoughts on “Viikon parhaat

 1. Kiitos illallisseuralle! ? Hei ja kun puhuttiin niistä Musareista (ne pikkufestarit heinäkuun lopussa Valkeakoskella), niin Younghearted on tulossa sinne! ?

  1. Kuin myös! ? Oi että, Youngheartedia en oo ikinä kuullut livenä ja se olisi kyllä toivelistalla! ?

 2. Minulla on joku hassu juttu tuon vesimelonin kanssa, nimittäin muutama pala kerrallaan sitä on hyvää, sitten alkaa jotenkin ällöttää se vetisyys. :D Se hedelmän maku jää jotenkin liian laimeaksi, samoin kun en halua juomaani jäitä, koska sulaneiden jäiden laimentanut loppujuoma ei maistu hyvältä.

  1. Ymmärrän täysin, koska itse en tykännyt aiemmin yhtään vesimelonista! Viime kesänä annoin sille kuitenkin mahdollisuuden ja herran jestas että onkin hyvää, en tiedä mistä mulla oli kanssa se sellainen vetinen ja ällöttävän koostumuksen mielikuva ? Riippuu kyllä paljon siitäkin millainen yksilö on, mutta hyvän osuessa kohdalle vesimeloni on niiin herkkua!

 3. Kommenttisi juoksun aloittamisesta pisti silmään, sillä olen itsekin herättelemässä itseäni uudestaan juoksun suhteen! Perustin tämän tiimoilta myös blogin keväällä siinä toivossa, että se auttaisi itseäni (ja miksei myös muita) innostumaan oman tavoitteen saavuttamiseen! Katsotaan, josko sen avulla pinkoisin loppujenlopuksi vielä maratonin!:)

  1. Hei huippua, että olet aloittanut juoksun ja vielä samaan syssyyn bloginkin sen tiimoilta! Täytyypä kurkata :) Huh, maratoniin ei kyllä meikäläistä saisi ikinä mukaan, nostan todellakin hattua kaikille maratoonareille ?

 4. Hei!
  Mitä kokoa sulla on toi mekko? Tilasin nimittäin saman ja mietin tilasinko liian ison ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *