Floral & Denim

Olen tänä kesänä innostunut ihan valtavasti farkkuhameista. Tämä sai alkunsa viime kesänä ostettuani näissä kuvissa näkyvän sinisen farkkuhameen, jota tulikin käytettyä niin arkimenoissa kuin loppukesästä festareillakin. Hame näyttää minusta tosi kivalta erilaisten yläosien kanssa ja se sopii niin loafereihin kuin tennareihinkin yhdistettynä – monipuolisuus kunniaan! Tämä asu kukallisen printtipuseron kanssa on yksi lemppareistani ja olen käyttänyt samaa kokonaisuutta useasti hieman vaan asusteita vaihdellen.

Ainoa mikä farkkuhameessa itseäni hämää on pituus, en nimittäin koe oloani kovin mukavaksi liian lyhyessä helman mitassa. Liekö vanhuus vai mikä, haha. Nyt kuitenkin löysin vastikään ihan täydellisen yksilön, jossa on hieman vaaleampi farkun sävy ja pikkuruisen pidempi helma. Ei mikään polvien yli sekään, mutta niinkin pienellä erolla saa omasta olosta huomattavasti mukavamman! Painelin eilen Helsingissä menemään jälleen yhdessä farkkuhameasussa, täytyy siis ikuistaa muitakin pian kameraan :)

Farkkuhame3 Farkkuhame1 Farkkuhame2 Farkkuhame4

Shirt / Gina Tricot (sponsored)
denim skirt / H&M
bag / Gucci
shoes / Flattered (sponsored)

Photos: Mari / Edit by me

6 thoughts on “Floral & Denim

  1. Farkkuhame on kyllä kesän yks lemppari myös itsellä, niin helppo ja käytännöllinen! Bongasin muuten vanhoista postauksista, että lilyt olisi joutamassa myyntiin, ja hakuammuntaahan tämä on, mutta itsellä olisi musta regular etsinnässä :D onko jo siis löytynyt uutta kotia vai vieläkö olisi vailla?

    1. Sanos muuta, miten lämpesinkin tälle vasta viime kesänä! Ja hei ei yhtään hakuammuntaa vaan ihan kreivin aikaan, just ajattelin että pitäisi laittaa siitä myynti-ilmoitus jonnekin. Joten on yhä kotia vailla ? Voin pistää sulle hieman illemmalla meilitse lisäinfoa!

  2. Farkkuhameesta on tullut minunkin luottovaate tänä kesänä. Jotenkin en vain itse osaa yhdistää sitä kirjavaa/kuviolliseen yläosaan, vaan minulla on aina yksivärinen yläosa. Asussasi paita näyttää kyllä todella kivalta, joten ehkä pitäisi kokeilla.

    1. No todellakin kokeile ihmeessä! Musta farkkuhame sopii tosi hyvin printin kanssa, eilen tuntui itsestäni jopa melkein tylsältä kokonaisuudelta kun oli “vaan” valkoinen silkkipaita hameen parina ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *