PÄIVÄ MADRIDISSA -VLOGI

Sain editoitua Madridissa kuvaamani vlogin! Päädyin kuvaamaan vaan meidän ensimmäisenä päivänä – osoittautui nimittäin haastavaksi yrittää taltioida samaan aikaan reissutunnelmia niin videolle, kameralle kuin Insta Storyynkin. Seuraavana päivänä sai sitten ottaa vähän lungimmin ja keskittyä vaan stillien kuvaamiseen ;)

Ei sillä ettenkö olisi nauttinut videoinnista, se on itse asiassa tosi koukuttavaa puuhaa! Ja nyt pätkää katsellessani olen iloinen että tuli kuvattua, sillä tästä jää myös tosi kiva muisto meille tytöille reissusta. Tästäkin tuli suhteellisen lyhyt (10 minuuttia), mutta sisältöön ja editointiin olen huomattavasti tyytyväisempi kuin edellisen reissuvlogin kohdalla – jotain on tullut siis taas opittua. Hankin myös vihdoin paremman editointiohjelman ja sen saloihin tutustuessa tuli vietettyä monta tuntia, nyt palkitsee kun näkee lopputuloksen!

Toivottavasti tykkäsitte tästä reissuvlogista – ensi kerralla videolla sitten jotain muuta näiden matkajuttujen jälkeen :)

16 thoughts on “PÄIVÄ MADRIDISSA -VLOGI

 1. Voikun kiva video!! Madrid vaikutti aivan ihanalta ja rento reissu-fiilis välittyi. Ja hei ihania mekkoja, oiskohan tuota valkoista Zaran mekkoa kaupoissa enään?<3

  1. Ihana kiitos Oona, superia jos tykkäsit! Zaran valkoisen mekon ostin ihan just ennen reissua ja oli uutta mallistoa, joten varmasti löytyy yhä ? Etsin pitkään tällaista vaaleaa siistiä mekkoa ja nyt vihdoin tärppäsi, vielä nuo kultaiset yksityiskohdat ja kaikki!

 2. Madrid on ollut pitkään jo kohde, minne on päästävä vielä. Tykkäsin paljon Barcelonasta, joten odotukset Madridia kohtaan ovat korkealla. Ainakin ravintolatarjonta näytti huippukivalta. Tällä hetkellä pienen vauvan kanssa ei tulisi ehkä kaupunkiin lähdettyä, mutta miehen kanssa joskus kun se on mahdollista, voisimme kahdestaan lähteä :)

  1. Ainakin näin omasta puolestani voin ehdottomasti suositella! Minusta paljon rauhallisempi kuin Barcelona turistien osalta ja jotenkin leppoisampi tunnelma, niistä ihanista ravintoloista puhumattakaan :) Pistä ihmeessä korvan taakse, sitten kun pääsette miehen kanssa kaksin reissuun!

 3. Aivan ihana vlogi ja todellakin onnistunut editointi! Mielelläni kuulisin, mihin editointiohjelmaan päädyit :)

  1. Voi kiiitoskiitos, ihana kuulla!! ? Hankin Final Cutin, tai ensin testasin ilmaisella kokeiluversiolla miltä ohjelma tuntuu ja opinko käyttämään, mutta nyt todellakin aion satsata siihen!

 4. Aaaaah this video made me smile so much (read: I’m at work being a little bored and you put a smile on my face with this video haha)!! I recognize lots of places from when I lived there and it really makes me want to go back!

  You look – as always of course – super stylish!! Could you tell me where you golden bracelet is from, the one you wear with the red dress? I like the coins, it makes the bracelet a little more playful. :) Thanks in advance!

  xx Carian

  1. Aww thank you sweetie! So happy to hear that I could bring a smile on your face and cheer up your day at work ?

   The bracelet is from Club Monaco, bought it from my last trip to Stockholm but it seems to be still available here, http://m.clubmonaco.com/product/index.jsp?productId=143039016. I love the bracelet! The only downside is that there’s a magnetic closure and I’ve become a bit careful with it since it might open accidentally :/ I almost lost it once but luckily found it!! ?

 5. Superkiva video! :) Tästä tuli niin hyvälle mielelle. Ja todellakin huomaa, että olet kehittynyt editoinnissa! Jatka samaan malliin :)

  1. Voi kiitos hurjasti Ida, miten ihana kuulla! ? Tällaista palautetta on niin kiva saada ja antaa paljon motivaatiota jatkaa opettelemista.

 6. IHANA video! :) Oot kehittynyt tosi paljon videoiden teossa! Tää oli aivan ihana, välittyi niin kiva fiilis tästä! :)

 7. Tosi ihana ja pirteä video! Madridiin matkustaminen on ollut mullakin pitkään jo haaveena. :)

  1. Kiitos paljon Hanna, super kiva kuulla että tykkäsit! :) Ja ainakin näin omasta puolestani voin ehdottomasti suositella Madridia reissukohteena.

 8. Oi, mikä video!?ja wau miten olet oppinut nopeasti editoimaan. Oli ilo katsella.
  En kestä, kun olet niin suloinen???Madridin kadut ja tuo asu, kaikki sopii kuin nenä päähä?

  1. Hih ihana sinä, kiitos paljon Johanna! ? Mahtavaa jos kehitys näkyy, on kyllä palkitsevaa kun oppii jotain uutta :) Nyt vaan tekemään lisää videoita, intoa ja motivaatiota ainakin riittää teiltä saadun kivan palautteen myötä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *