Trench Coat

Nämä kuvat on otettu jo yli kuukausi sitten, juuri ennen kuin kesä saapui oikein rytinällä ja monen viikon helleaalto vyöryi yllättäen Suomeen. Eipä kuitenkaan oikein inspiroinut niiden shortsi- ja mekkokelien keskellä jakaa trenssiasua, mutta tähän vähän viileämpään lämpötilaan pitkät lahkeet soveltuvat taas paremmin. Tuntuu, että tällainen välikausi kevyempien takkien kera jäi kokonaan välistä, mutta en valita – takaisin vaan se ihana lämpö!

Tässä tämä kevään ainoa ikuistettu trenssiasu kuitenkin on. Perinteinen napitettu trenssi näytti tänä keväänä taas jotenkin erityisen kivalta, joten kaivoin oman neljän vuoden takaisen klassikkoni kaapista. Minuun iskee myös hieman rennommat liehutrenssit, joka itseltänikin löytyy parin vuoden takaa khakivihreänä, mutta tällainen kaksirivinen ryhdikäs trenssi on ainakin klassinen valinta. Tässä kokonaisuudessa trenssin kaveriksi pääsi suosikkifarkkuni hieman vajaamittaisilla ja rikotuilla lahkeilla, valkoinen pusero ja punaiset slip onit. Olen muuten nimennyt nämä Minni Hiiri -kengiksi :D Nuo ovat vaan niin suloiset!

Trenssi2 Trenssi3 Trenssi1 Trenssi6 Trenssi5

Trench coat / Zara
shirt / Gina Tricot
jeans / Gina Tricot
bag / Gucci
shoes / Flattered x Linda Juhola (sponsored)

These photos are taken already a month ago, just before the unexpected heat arrived to Finland. I’ve been wearing light dresses and shorts non-stop for the past weeks (which is very rare here!) and haven’t used coats or jeans for a while, so didn’t want to share these photos then. Now it’s a bit colder again so the time has come to publish this outfit, haha. A classic trench coat is a wardrobe must have – I’ve bought this one already four years ago and it’s still going strong. Wanted to pair it with my favorite jeans and these cute red flats that I’ve named as Minnie Mouse shoes :D So cute, huh!
Photos: Mari / Edit by me

2 thoughts on “Trench Coat

  1. Vau, miten ihana asu! Punainen väri asussa on kyllä kuin piste iin päälle :) Hommasin itsekin pienen punaisen laukun kesäksi ja huomasin, että sehän sopii asuun kuin asuun ja kaikki näyttää heti niin paljon pirteämmältä punaisen kanssa :D Ja nyt kyllä iski himotus hommata myös punaiset kengät, kun nekin näyttää noin mageilta ;D

    1. Oi kiitos! Olen itse ihan hurmioissani punaisesta, näyttää hyvältä paitsi vaatteissa niin juurikin yksityiskohdissa. Punaisella laukulla tai kengillä saa helposti upgreidattua yksinkertaisen asun, tämäkin olisi ainakin omaan silmääni huomattavasti tylsempi ilman punaisia popoja ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *