10 x From Madrid

Yhteiskuva

Ihanat matkaseuralaiseni! Asuimme Ranskassa vaihdossa ollessamme yhdessä, joten näiden kahden kanssa on koettu jos jonkinmoista. Ja perinteitä on tosiaan sittemmin vaihdon jälkeenkin jatkettu – jälleen yksi yhteinen reissu takana!

Madrid_kuva6 Madrid1

Madridissa oli niin kaunis arkkitehtuuri! Tuntui että koko ajan piti kävellä katse ylhäällä ihastellakseen rakennuksia. Tykkäsin erityisesti Salamancan alueesta sekä Kuninkaanlinnan läheisistä kortteleista.

Retiro1 Retiro2

Kävimme yhtenä päivänä kiertelemässä Retiro -puistoa, ja aurinkoinen sää houkutteli meidät vuokraamaan soutuveneen. Tämä oli niin kiva idea! Soutelimme lammella ihastellen puistoa ja sen ympäristöä nauttien samalla auringosta. 

REtiro3

Kuten jo mainitsin aiemmin, Madridissa oli aivan ihania ravintoloita. Kaikkialla oli tosi kiva sisustus, ystävällinen palvelu, super hyvää ruokaa ja tietysti myös edulliset hinnat. Espanjassa on kyllä parasta, kun pystyy syömään ravintoloissa hyvin ilman megalaskua.

Madrid_kuva1

Drinkki ja mekko sävy sävyyn – Aperol Spritz oli meidän vakkari.

Madrid_kuva2

Upeat näkymät auringonlaskussa hotellin kattoterassilta, jossa kävimme yhtenä iltana drinkeillä ennen illalliselle lähtöä. Teen hotellista vielä oman postauksensa, tämä oli ihan nappivalinta ja voin suositella lämpimästi!

Madrid_kuva5

Teimme ensimmäisellä aamiaisella pienen virhearvion ja tilasimme aivan liikaa ruokaa kolmeen pekkaan. Näille pannukakuille ei jäänyt enää ihan hirveästi tilaa vatsoissa, haha. Meille jäi vain kaksi aamua kolmannen oltua aikainen lähtöaamu, joten kävimme toisena päivänä kahvilassa ja toisena hotellissa aamiaisella.

Madrid_kuva3

Ja päivän dress code oli… :D Selvästi farkkutakki ja pilkut , onneksi sentään ystävälläni valkoisella ja minulla mustalla pohjalla! Ei ollut kyllä ensimmäinen kerta, kun meillä menee yks yhteen – vaihdossa ollessamme meitä luultiin usein siskoiksi.

12 thoughts on “10 x From Madrid

 1. Vautsi, teillä on ollut kyllä ihana reissu, varmaan olisi voinut jäädä pidemmäksikin aikaa? :)
  Mistä tuo sinun farkkutakki on peräisin? löytyykö linkkiä vastaavaan tai jopa samaan? Kiitos. :)

  1. No olisi kyllä voinut! Tuo kaksi kokonaista päivää oli hippasen liian vähän, mutta sunnuntain iltalento olisi ollut ihan älyttömän kallis, niin päädyttiin aamulentoon. Yksi päivä olisi saanut olla vielä lisää, niin olisi ehtinyt nähdä kaupunkia vielä enemmän :)

   Farkkutakki on H&M:n viime vuodelta, mutta tosi kivoja rotseja näyttää olevan mallistossa tänäkin kesänä. Tässä esimerkiksi eri sävyisiä, http://www2.hm.com/fi_fi/productpage.0399061004.html :)

 2. Wau mitä kuvia ja mikä ihana blogi, jään ehdottomasti seurailemaan! :-)
  Pakko kysäistä, että millä kameralla kuvailet? Niin upeita otoksia!

  1. Voi kiitos paljon Petra, ihana kuulla uusista lukijoista! Eikun tervetuloa seurailemaan ? Kuvaan Nikonin D750:llä!

 3. Uusi lukija täällä heips. :) Kiitokset ensi alkuun kivasta blogista!
  Hyvä fiilis välittyy kyllä reissukuvista! :) Itsellä kanssa suunnitteilla reissu Madridiin. Missä hotellissa yövyitte?
  Muutenkin Madrid-vinkit ovat erittäin tervetulleita.

  1. No heippa ja ihana kun kommentoit! Onnen päivä kun kaksi uutta lukijaa ilmoittautuu ? Kiitos siis itsellesi, mahtavaa että olet löytänyt tänne!

   Yövyimme Dear Hotel Madridissa, voin ehdottomasti suositella sitä. Tosi kauniit huoneet, upea kattoterassi ja hyvä aamupala. Vinkkinä, jos satut tuohon päätymään, niin ainakin me saimme varattua edullisemmin hotellin omilta sivuilta. Madrid-vinkkejä tulen vielä erikseen jakamaan ainakin ravintoloiden ja kahviloiden osalta, joten stay tuned!

 4. Ihania kuvia! Rakastan Espanjaa, mutta Madridissa en ole vielä kerennyt käymään. Näiden kuvien jälkeen on kyllä entistä suurempi hinku päästä käymään siellä. Niin kaunista! :D

  1. Kiitos paljon Kata! Oioi, jos muukin Espanja iskee niin ihan varmasti tykkäisit Madridistakin ?

 5. Kivoja reissukuvia ja aika hulppea näköala ollut teidän hotellin kattoterassilta! :D

  1. Kiitos ihana Tanja! Oli kyllä ihan mieletön näköala, ei tarvinnut paljoa lähteä muita Madridin kehuttuja kattoterasseja lähteä testaamaan kun oli tämä omakin ?

 6. Oi miten upeita kuvia ja mitä maisemia ? Oi tuollaisista ystävistä saa olla niin kiitollinen joiden kanssa voi toteuttaa vaikka minkälaisia reissuja! Sä oot Jonna niin inspiroiva ja ihanan positiivinen, sun instasta saa myös jatkuvasti niin paljon kaikkee uutta että huh ?

  1. Voi kiitos Emilia jälleen niin ihanasta kommentista ❤️ Olen niin iloinen, jos voin jutuillani inspiroida muita ja levittää positiivisuutta ympärille! Olet aina yhtä kultainen, tulee hymy huulille väkisinkin ? Kiitos ja halaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *