Luottomekko

Ostin tämän mekon viime kesänä, ja siitä on muodostunut todellinen luottomekko. Malli on yksinkertainen, mutta röyhelöt helmassa tuovat siihen kuitenkin vähän lisää mielenkiintoa. Mekko taipuu sekä arkeen että tarvittaessa asustamalla myös esimerkiksi iltamenoihin – lisäksi tämä kävisi polviin ulottuvan helman myötä toimistollekin. Tällaiset monipuoliset vaatekappaleet ovat parhaita! Ehdottomasti oman vaatekaappini the pikkumusta, jonka voin pukea moneen eri menoon ja tilaisuuteen (tätä on muuten yhä &Other Storiesin nettikaupassa). Tämä viimevuotinen farkkurotsikin on päässyt näillä keleillä ahkeraan käyttöön, sillä se on helppo heittää iltaisin mekon kanssa lämmikkeeksi. Jalkaan vielä mokkanahkaiset mulesit, minusta denimin ja punaisen yhdistelmä on ihana!

Minä ja mekkoni suuntaamme tänään Madridiin, kun koittaa perinteinen reissu Marseillen aikaisten kämppisteni kanssa. Reissasimme vaihdossa paljon yhdessä ja perinnettä on pidetty yllä sen jälkeenkin – viime keväänä kävimme Milanossa ja loppukesästä vielä Kööpenhaminassa. Nyt tämä kolmikko lähtee viettämään pidennettyä viikonloppua Espanjaan, tulee varmasti superkiva reissu! Fiiliksiä Madridista tulossa toki tännekin, sillä välin voitte seurailla meininkejä Instagramistani @jonnalepp :)

Dress Dress3 Dress6 Dress2 Dress4

Jacket / H&M
dress / &Other Stories
bag / Saint Laurent
sunglasses / Ray-Ban
shoes / &Other Stories

I love clothes that can be worn in many different occasions – this black dress is definitely such! I bought this last year (it’s still in the collection though) and it’s one of my favorite pieces in my closet. You can wear it either on daytime, accessorize it for evening looks or wear it for the office – so many possibilites! Here I paired the dress with a denim jacket and red suede mules – how do you like the look? Today I’m taking the dress to Madrid where I’m travelling with the girls that I shared an apartment with when living in Marseille a couple years back. We’ve had this tradition to travel together the three of us and now it’s time for another trip. Can’t wait to see Madrid and spend some time with the girls!

Photos: Riikka Kuusisto / Edit by me

6 thoughts on “Luottomekko

  1. Heippa!:) aivan ihana asu ja tuo mekko! Muistatko onko sulla mikä koko siitä? Koskaan en ko. merkin vaatteita käyttänyt?

    1. Moikka! Kiitos paljon ? Mulla taitaa olla tästä 34. Yläosakokoni vaihtelee aina vähän 34/36 välillä, mutta tämä on siis ehkä ihan snadisti reilumpaa kokoa ennemmin kuin pientä ☺️

    1. Kiitos paljon Oona! ? Kengät on mustakin ihanat, etsin tällaisia viime kesänä ja nyt tärppäsi ?

  2. Ihana asu! Löysin juuri itse täydellisen farkkutakin ja olen niin fiiliksissäni siitä, tällaiset upeat yhdistelmät vielä lisäävät intoani!?

    1. Kiitos Kiia! Hei ihana kuulla että sait tästä inspistä ? Farkkutakkiasuja varmasti luvassa lisääkin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *