Jäätelöä hyvällä omatunnolla

Kaupallinen yhteistyö: Lohilo

En varmaan ole ainoa jäätelöiden suurkuluttaja näillä helteisillä keleillä? Täällä ainakin on mennyt purkki ja puikko jos toinenkin – milloin päiväkahvin kanssa, milloin salin jälkeen herkkuna. Balanssi on kaiken A ja O, eikö. Sitä paitsi jäätelö ja kesä kuuluvat erottamattomasti yhteen, joten mitäpä sitä turhaa jarruttelemaan.

Lohilo2 Lohilo8 Lohilo6

Etenkin jos jäätelöä voi syödä myös hyvällä omatunnolla! Oletteko jo maistaneet Lohilon proteiinijäätelöitä? Suomalaisen korvaan ensin oudohkolta kuulostava Lohilo tulee tosiaan sanoista Low Carb, High Protein sekä Low Sugar. Lohilo oli meidän pakastimessa tuttu näky jo entuudestaan, joten yhteistyö brändin kanssa oli minulle enemmän kuin mieluinen.

Täytyy kyllä myöntää, että proteiinijäätelö sai minut suhtautumaan alkujaan ennen ensimmäistä maistelukertaa hieman skeptisesti. Harva terveysherkku kun toimii omalla kohdallani alkuperäisen tuotteen korvaajana ja makeannälän taltuttajana, vaan sen hieman terveellisemmän maun yleensä tunnistaa. Lohilo kuitenkin vei sydämeni (tai masuni?) heti ensimaistamisen jälkeen. Vaikka Lohilon jäätelössä on vähemmän sokeria sekä rasvaa ja enemmän proteiinia normaaliin jäätelöön verrattuna, ei maku todella kalpene sen rinnalla.

Lohilo5 Lohilo3

Ennen tätä yhteistyötä olin maistanut Lohilon yhdeksästä mausta vain paria, mutta nyt olen päässyt testaamaan näistä jokaikisen. Taloudessamme oli aistittavissa lievästi sanottuna pientä intoa, kun saimme pakastimeen kokonaisen valtavan laatikollisen jäätelöä. Tässä onkin ollut poikaystävän näppien kurissa pitelemistä, sillä meni tovi ennen kuin kuvasin tätä postausta, ja jotain piti tietysti jäädä jäljelle kuvamateriaaliakin varten :D Jätskit ovat kuitenkin huvenneet kaapistamme kovaa tahtia, ja nyt tämä arvovaltainen tuomaristo on valmis jakamaan omat suosikkinsa.

Omia lemppareitani ovat tämän kevään uutuus Stawberry White (joka on muuten myös laktoositon, muut ovat vähälaktoosisia), syntisen hyvä Chocolate Brownie, herkullinen Banana Split sekä pian kauppoihin rantautuva Salted Caramel Almond -puikko – muita makuja voi kurkata Lohilon FB-sivuilta. Parasta näissä on onnistuneen maun lisäksi se, ettei jäätelöstä tule minkään sortin ähkyoloa. Toisaalta siinä on myös vaaransa – tulin juuri toissailtana kotiin ja löysin poikaystävän tyhjän jäätelöpurkin kanssa, kun hän ei kuulemma vaan voinut lopettaa syömistä :D

Lohilo4 Lohilo7

Kummasti jäätelöpurkki kiinnostaa myös tuota karvaista kaveria

Tulipas varsinainen oodi jäätelölle, mutta jokainen sana on suoraan tämän herkkusuun sydämestä! Olen levittänyt Lohilon ilosanomaa myös ystävilleni ja saanut monen ihastumaan proteiinijädeen. Jos sieltä löytyy vielä joku, joka ei ole päässyt maistamaan ja vakuuttumaan itse, niin eikun mars K- tai S-ryhmän kauppaan tai Stockmann Herkkuun (tarkemmat tiedot jälleenmyyjistä täällä). Vinkkaan myös, että Instagram-tililleni @jonnalepp on tulossa tänään arvonta, jossa voit voittaa jätskipaketin sinulle ja ystävällesi :)

9 thoughts on “Jäätelöä hyvällä omatunnolla

 1. Näin tätä tänään kaupassa ja melkein otin kokeiluun kun olin aiemmin päivällä tämän postauksen lukenut, mutta päädyin sittenkin vielä siihen tuttuun ja turvalliseen perusjätskiin. :D Täytyy kyllä kokeilla tätä, ottaa sitten vaikka mukaan kaupasta myös tavallinen jäätelö varmuuden vuoksi… ;)

  1. Uskallan melkein taata, ettei sille tavalliselle jätskille olisi tarvetta! :D Tule hei huikkaamaan, jos päädyt maistamaan, olisi kiva kuulla mitä sitten lopulta tykkäsit!

 2. Näyttääpä herkullisilta :) mistä tuo sinun ihana asu on? :) <3

  t. Riikka

  1. Kannattaa maistaa, jos ei ole vielä tuttua jädeä! ? Pusero on Samsoe&Samsoen ja farkkuhame H&M:n viime vuodelta :)

 3. Telma on aivan ihana!! :) Ollaan poikakaverin kanssa mietitty jo pitkään, että haluttaisiin yhteinen koira ja ollaan aikalailla päädytty jo, että maltankoira olisi meille täydellisin vaihtoehto. Lueskelin sinunkin aikaisempia postauksia missä kerrot kokemuksia rodusta ja millainen Telma on. Saako kysyä mistä kennelistä olette hankkineet Telman?

  1. Hih, Telma kiittää! Se on kyllä sellainen hurmuri että :) Saat toki kysyä, Telma on Maltankos -kennelistä. Ymmärtääkseni heillä on kuitenkin kaikki tulevat pennut varattuja, kysyntä rodulla on ylipäätäänkin todella suurta. Kannattaa siis varautua, että pentua voi joutua odottelemaan vuoden tai ylikin, mutta se on tietysti sitten sen arvoista, kun pentu tulee luotettavalta kasvattajalta :)

 4. I bought Lohilo icecream. There was not too much carbohydrats whitch is very great. But why must it be so so sweet?? I took one spoon in my mouth, couldnt eat moore. I have avoidet sugar almous 50 years and I am not used to eat sweet things. Would be nice to find icecream whitch tastes icecream, not only sugar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *