Rento päivän asu

Harvoin postailen ihan reaaliaikaisesti juuri kyseisen päivän asuja, mutta välillä kiva näinkin! Juuri tässä rennossa asussa olin siis tänään liikenteessä, ja itse asiassa sama kokonaisuus on ollut ylläni myös parina muunakin päivänä. Lähdin aamun kotona työskentelyn jälkeen tänään pariksi tunniksi rannalle (nyt on nautittava näistä keleistä vielä kun voi, vaikka se tarkottaisi töiden tekoa sitten iltasella) ja napattiin nämä kuvat pikaisesti sillä matkalla. Minusta näistä tuli kaikessa huolettomuudessaan jotenkin tosi kivoja – bikinit pilkottavat mekon alta, nassu meikittömänä ja rento kesäkassi olalla. Tällaisia asupostauksia pitäisi ehkä tehdä useamminkin!

Tästä viimevuotisesta mekosta tuli Instagramissa tänään tosi paljon kysymyksiä, ja lupasin etsiä jotakin vastaavaa punaista kukkakuvioista nykyisistä valikoimista. Linkkasin mekkokandidaatit tuonne loppuun, josko joku niistä toimisi korvaajana :) Ihanaa kesäiltaa sinne ruudun toiselle puolen!

Kukkamekko2 Kukkamekko4 Kukkamekko5 Kukkamekko3 Kukkamekko1

Dress / H&M (similar here*, here* & here*)
bag / Granit (sponsored)
sneakers / Superga

Photos: Magicpoks / Edit by me
* mainoslinkki / adlink

9 thoughts on “Rento päivän asu

 1. Ihanan huoleton asu? saman tyyppisiä on ollut myös omat asut lähipäivinä, ihanaa kun meitä hellitään näin! mielellään näkisi enemmänkin näitä nopeasti syntyneitä rentoja asuja, joissa kuitenkin päivittäin liikutaan! Ihanaa kesää!

  1. Kiitos Adeliina! ? On kyllä parasta, kun tällaisilla tamineilla on pärjännyt jo monta viikkoa putkeen – en edes muista koska olisin viimeksi pukenut farkkuja jalkaan! Ja hei kiva kuulla, täytyy siis pitää tällaisia extemporekuvauksia toistekin. Kuin myös ihanaa kesää!

 2. Voinko kysyä mistä lopulta löysit instassa vilahtaneen ihanan pyöreän korilaukun? ☺️

  1. Toki! Sain sen Zalandolta PR-toimiston kautta, mutta merkki ei valitettavasti ole tiedossani enkä löytänyt laukkua ainakaan vielä netistä. Koitan selvittää, kun tuli muiltakin paljon kyselyitä, niin palaan vielä tähän ?

   1. Palaan tähän – laukku on Topshopin, mutta ikävä kyllä näyttää olevan Zalandolla loppuunmyyty. Vinkkinä kuitenkin, että esim. Mangolla on ollut vastaavaa (netissä ruskea loppu mutta jos liikkeistä onnistaisi) ja sitten on suomalainen Helmionhelmi -nettiputiikki, joka maahantuo Balilta näitä tällaisia pyöreitä korilaukkuja :)

 3. Niin ihana asu! Saako kysyä, mitä itseruskettavaa käytät? Vai onko jopa ihan oma väri? Näyttää ainakin hyvältä anyway!

  1. Voi kiitoksia! Tällaisia rentoja kesäasuja siis tänne jatkossakin ? Nyt on päivetys ihan omasta takaa, Marokossa sai keväällä hieman pohjaa ja on kerrankin päässyt aurinkoon täällä koti-Suomessakin! Itseruskettavasuosikkejani ovat kuitenkin St.Tropezin Mousse ja pikakäyttöön taas Vita Liberatan Body Blur ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *